راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام بالاخره گرفتم!
من الان آداپتور وصل كردم كابل HDMIهم به مانيتورw2261vوصل كردم اما تصوير نمياد چه چيزاي ديگه بايد وصل كنم؟
نكنه مشكلي داره؟:((
لطفآ مراحل وصل كردن رو بهم آموزش بديد ببخشيدا من تازه كارم!

سلام بالاخره گرفتم!
من الان آداپتور وصل كردم كابل HDMIهم به مانيتورw2261vوصل كردم اما تصوير نمياد چه چيزاي ديگه بايد وصل كنم؟
نكنه مشكلي داره؟:((
مبارکت باشه.
ببین درست وصل کردی.
خوب جا رفته.
سیستم مانیتورت رو hdmi هست؟
اگه میخوای ببینی کنسول مشکل داره یا نه به Tv وصل.

كمك فوري

دوستان با راهنمايي هاي شما بالاخره يه اركيد جسپر گرفتم ولي يه مشكلي پيش اومده كه ممنون مي شم براي من توضيح بديد ...
دستگاه رو روشن مي كنم ... همه چي ش درسته ولي نمي دونم چرا دسته بي سيم رو نمي شناسونه ! دسته چراغش روشن مي شه ولي كار نمي كنه ؟ اگه مي تونيد يه كمكي كنيد چون تازه كارم .
و البته ببخشيد اگه زياد ربطي به تاپيك نداشت

تونستم درستش كنم اما كيفيتش افتضاحه!
چرا؟ كجا بايد تنظيمش كنم؟

چند تا از دوستان هم گفتن که کیفیت خیلی بده وقتی با hdmi تصویر رو میگرن.
من هنوز امتحان نکردم.
راستی برای همه مانیتور ها اینجوریه؟
دوستان با راهنمايي هاي شما بالاخره يه اركيد جسپر گرفتم ولي يه مشكلي پيش اومده كه ممنون مي شم براي من توضيح بديد ...
دستگاه رو روشن مي كنم ... همه چي ش درسته ولي نمي دونم چرا دسته بي سيم رو نمي شناسونه ! دسته چراغش روشن مي شه ولي كار نمي كنه ؟ اگه مي تونيد يه كمكي كنيد چون تازه كارم .
و البته ببخشيد اگه زياد ربطي به تاپيك نداشت
مبارکت باشه.
یه دکمه ی کوچیک بالای دسته سمت چپ هست.
کنترل رو روشن کن بعد اون دکمه رو نگه دار.
وقتی خواستی اون دکمه رو نگه داری یه دکمه رو خود کنسول پایین جای مموری هست اون دو تا رو با هم نگه دار.
بعد دستگاه میگرده و دسته رو شناسایی میکنه.

آخرین ویرایش:
شما پست اول این تاپیک رو بخونید.( آخرای پست)
روش استفاده بهینه از X360 با مانیتور

من اين آموزشش رو توی يکی از ويديو های youtube ديدم..

حالا شما قیمتی از همین پک رزیدنت اویل ندارید؟؟؟

البته قيمت ها الان ... يکم بالا پايين ميره ولی بين 410/430

والا بدون بازی ميدادن 410 تومان که مفت گرونه...

بايد با بازيش انقد بدن... دليلی نداره دزدی کردن روی چيزی که يک بنده خدا ميخواد پول اکبند بده

تونستم درستش كنم اما كيفيتش افتضاحه!
چرا؟ كجا بايد تنظيمش كنم؟

برو تو تنظيمات کنسول... My XBOX ... Setting ... اونجا Resulation رو درست کن بزار روی آخری...

ok ؟ به همين راحتی و خوشمزگی

ببخشید یه سوال برام پیش اومده، آرکید مگه روش Memory نداره؟ یا باید بخری؟
اگه نذاری مشکلی پیش نمیاد
راستی کجا بازیهایی که میفروشن
Verbatim و Full stealth هست
راستی قیمت این Memory چقدره؟
کسی میدونه کجا کابل Optical میفروشن و چقدره؟
لطفا جواب بدین

ببخشید یه سوال برام پیش اومده، آرکید مگه روش Memory نداره؟ یا باید بخری؟
اگه نذاری مشکلی پیش نمیاد
راستی کجا بازیهایی که میفروشن
Verbatim و Full stealth هست
راستی قیمت این Memory چقدره؟
کسی میدونه کجا کابل Optical میفروشن و چقدره؟

سلام.
آرکید با مادربوردهای قبل از جاسپر (یعنی فالکون و ...) توش مموری داشته ولی الان جاسپر خودش حافظه داخلی داره و مموری نمیذارن تو پک.(فکر کنم)
برای خرید بازی روی دیسک ورباتیم از فروشگاههای اینترنتی میتونی استفاده کنی(این تبلیغ نیست.)
bazistore
saragame
جواب بقیه سوالات رو هم نمیدونم.

مبارکت باشه.
یه دکمه ی کوچیک بالای دسته سمت چپ هست.
کنترل رو روشن کن بعد اون دکمه رو نگه دار.
وقتی خواستی اون دکمه رو نگه داری یه دکمه رو خود کنسول پایین جای مموری هست اون دو تا رو با هم نگه دار.
بعد دستگاه میگرده و دسته رو شناسایی میکنه.

جا داره ازت تشكر كنم ...
من يه سوال ديگه داشتم ... چگونه مي تونم با هدفون بازي كنم ... بايد تبديلي بگيرم؟

جا داره ازت تشكر كنم ...
من يه سوال ديگه داشتم ... چگونه مي تونم با هدفون بازي كنم ... بايد تبديلي بگيرم؟

هدفن خود 360 همون طور که دوستمون گفتند زیر دسته نصب میشه و فقط به درد چت می خوره ولی اگه برای گوش کردن خود بازی یا آهنگ و فیلم می خواید یه هدفن معمولی (برای کامپیوتر ) بگیرید و به جولوی تلویزیونتون بزنید و استفاده کنید ...

جا داره ازت تشكر كنم ...

هدفن خود 360 همون طور که دوستمون گفتند زیر دسته نصب میشه و فقط به درد چت می خوره ولی اگه برای گوش کردن خود بازی یا آهنگ و فیلم می خواید یه هدفن معمولی (برای کامپیوتر ) بگیرید و به جولوی تلویزیونتون بزنید و استفاده کنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or