sargardoon99
کاربر سایت
اقا کجا جاسپر رو 235 میده بگو ما هم بخریممیگم یه کی هست ارکید جسپر رو 235 میده پریمیوم رو 315 کدوم بخرم ارزشش بیشتره؟راستی قیمتاش خوبه یا میخاد بهم بندازه![]()
راستی شماره تلفنی چیزی نداری از ایشون ما هم قیمت بگیریم؟
اقا کجا جاسپر رو 235 میده بگو ما هم بخریممیگم یه کی هست ارکید جسپر رو 235 میده پریمیوم رو 315 کدوم بخرم ارزشش بیشتره؟راستی قیمتاش خوبه یا میخاد بهم بندازه![]()
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21031اقا کجا جاسپر رو 235 میده بگو ما هم بخریم
راستی شماره تلفنی چیزی نداری از ایشون ما هم قیمت بگیریم؟

فعلا كه پرميوم جسپر نيومده ولي در كلش به نظر من شما يه جسپر از آقا مجيد بگير با همه چيزش زير 250 تموم ميشه.میگم یه کی هست ارکید جسپر رو 235 میده پریمیوم رو 315 کدوم بخرم ارزشش بیشتره؟راستی قیمتاش خوبه یا میخاد بهم بندازه![]()
خير تاپيك ندارند.این اقا ميثم تاپیک داره یا یه توضیحی چیزی؟ میشه لطف کنید

1 دستگاه خوبی اقا مجیدم ادم مطمئنی هستشمن تازه عضو شدم وچيز زيادي از xbox360 نميدونم لطفا راهنماييم كنيد
1-من ميخام از اقا مجيد يه اركيد جاسپر بگيرم ايا دستگاه خوبيه وهمچنين اقا مجيد مطمئنه
2-هارد به چه درد ميخوره ايا بازي هارو بايد نصب كرد يا نه نيازي به نصب نداره؟:smile:
دوست عزيز همين الان آقا مجيد به قيمت 225 تومان بهتون تا 27 اسفند جسپر ميدهبچه ها به نظر تون الان 360 بگیرم یا بزارم بعد عید هم ارزون بشه هم جسپر بیاد؟؟؟
ممکنه با اومدن جسپر قیمت ها بالا بره؟؟؟

البته حدود 20 تومن که واسه کپی اضاف میشه اگرم سفارش به حد نصاب نرسه 15 تومن میاد رو قیمت که خب بازم میارزه:blushing: منم اگه هارد 60 با قیمت مناسب پیدا کنم یکی ازش ور میدارمدوست عزيز همين الان آقا مجيد به قيمت 225 تومان بهتون تا 27 اسفند جسپر ميده
بعد عيد كه هيچي ، فكر نكنم هيچوقت حتي فالكون رو به اين قيمت بدن
حالا شما خودتون ميدونيد:biggrin1:
اونم نه خودم ادمین محترم سایت!نه مهم نیست ولی بعضی دیسک ها مشکل دارن که نمیشه راحت ریخت اما مالزی مشکل نداره .ببینم وقتی بازی رو روی هارد میریزم دیگه نوع دیسک مهم نیست؟
یعنی میتونم مالزی بخرم؟

پول هك 15 تومان است و اگر خدا بخواهد به 200 تا ميرسه.البته حدود 20 تومن که واسه کپی اضاف میشه اگرم سفارش به حد نصاب نرسه 15 تومن میاد رو قیمت که خب بازم میارزه:blushing: منم اگه هارد 60 با قیمت مناسب پیدا کنم یکی ازش ور میدارم
راستی بعد از 2 ماه بالاخره تونستم اکانتمو فعال کنم و پست بدماونم نه خودم ادمین محترم سایت!