اقا ممکنه فرق xbox live gold و silver رو بگین؟؟اگه ممکنه به شکل کامل.ایا silver مجانیه؟؟:blushing:
سلام
ببخشید اگر سوالم ربطی به این تاپیک نداره ! من با قسمت های این فروم آشنا نیستم و جایی هم بهتر از اینجا پیدا نکردم برای مطرح کردن سوالم .
من میخوام یک دسته ی 360 از نوع بی سیم مشکی یا سفید فرقی نمیکنه رو به کامپیوتر وصل کنم !
میشه کمکم کنید که چه چیزهایی باید تهیه کنم ؟
کلا یکم توضیح بدید قضیه چیه فرض کنید من فقط میدونم دسته ی 360 به کامپیوتر میخوره در حد همین :biggrin1:
خیلی ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید .
مرسی
باید این وسیله رو تهیه کنی که بین دسته و PC ارتباط برقرار کنه..
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessnetadapter/
ولی از من میشنوی یک دسته با سیم بخر خیال خودتو راحت کن..چون این خرجش زیاده..
:angry::ranting:سلامسلام.آقا منم میخوام 360 بخرم.میخوام شما کمکم کنید
1-یک سایت معتبر میخوام که ازش سفارش بدم.البته با قیمت مناسب.(معتبرا نمیخوام پولم هدر بره.یک عمر منتظر وقتی بودم که 360 بخرم)
2-چه نوع tv میخواد؟چند اینچی باشه؟
3-چه وسایلی باید داشته باشم؟
4-وقتی میخوای سفارش بدی ریجنت کنسول رو هم موقع سفارش مشخص میکنه یا وقتی رسید میفهمی؟
5-کودوم نوع 360 بهتره؟من نظرم رو الیت هست.
6-قضیه اون 3 تا چراغ چیه؟چه چیزیه تو ایکس باکس؟و اینکه میگفتن یه چیز امنیتی داره اول کار و باید تاریخ بزنی و این چیزا.این قضیش چیه؟
7-بعضی بازیا بالاشون زده xbox live اونا فقط رو کنسول ایکس باکس خاصی میان یا رو همه ی 360 ها میان؟
8-یه سایت برا سفارش بازیهای 360 هم نیاز دارم.لطفا معرفی کنید(این یکی هم معتبر باشه)
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم.اگه بازم چیزی به ذهنم رسید میپرسم.با کمال تشکر
امیرحسین![]()
تقريبا هيچ چيز جز هارد كه اونو بعدا ميتوني بزاري روي آركد.بچه میگم این xbox های الایت و پریمیوم یه تاجی بالا سرشون هست که ارکید نداره.میشه یه توضیحی بدید اینا چیه خیلی ممنون میشم چون من میخام xbox بخرم این موضوع منو سردرگم کرده :blushing:

بچه میگم این xbox های الایت و پریمیوم یه تاجی بالا سرشون هست که ارکید نداره.میشه یه توضیحی بدید اینا چیه خیلی ممنون میشم چون من میخام xbox بخرم این موضوع منو سردرگم کرده :blushing:
1-یک سایت معتبر میخوام که ازش سفارش بدم.البته با قیمت مناسب.(معتبرا نمیخوام پولم هدر بره.یک عمر منتظر وقتی بودم که 360 بخرم)
-قضیه اون 3 تا چراغ چیه؟چه چیزیه تو ایکس باکس؟و اینکه میگفتن یه چیز امنیتی داره اول کار و باید تاریخ بزنی و این چیزا.این قضیش چیه؟