!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
میخوام یه تخفیف خفن بگیرم :discussion: اگه تخفیف داد به شما هم میگم برین از اونجا بگیرین.اگه شد سه تا بازی ام میگیرم.:gunner:مبارکه ولی حواست باشه بالای 500 نخرینوشته شده توسط GAme3:بچه ها من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم :excited: فردا شنبه میرم لباف یه پرمیوم میخرم چون دیگه تحمل ندارم اولش میخواستم ps3 بگیرم بعد با خودم گفتم گور پدر سونی و ps3 (البته به طرفدارای پی اس بر نخوره. من خودم اولش طرفدار پی اس بودم)میخوام یه تخفیف خفن بگیرم :discussion: اگه تخفیف داد به شما هم میگم برین از اونجا بگیرین.اگه شد سه تا بازی ام میگیرم.:gunner:
نوشته شده توسط GAme3:بچه ها من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم :excited: فردا شنبه میرم لباف یه پرمیوم میخرم چون دیگه تحمل ندارم اولش میخواستم ps3 بگیرم بعد با خودم گفتم گور پدر سونی و ps3 (البته به طرفدارای پی اس بر نخوره. من خودم اولش طرفدار پی اس بودم)میخوام یه تخفیف خفن بگیرم :discussion: اگه تخفیف داد به شما هم میگم برین از اونجا بگیرین.اگه شد سه تا بازی ام میگیرم.:gunner:

با لوازم جانبی میتونی اینکارو بکنی ولی مستقیم فکر نکنمنوشته شده توسط wii360:يه سوال داشتم اونم اينه كه ويندوز xp به 360 ميخوره اگه جواب بدين ممنون ميشم
به به مبارکه چه بازی هایی رو گرفتی؟بچه ها بلاخره گرفتم پریمیوم طرح adidas یه بازی تو خودش داشت با دو تا بازی 600 تومن گارانتی هم داره ولی برای دبی هست که اگه خراب بشه باید برم دبی بدم درستش کنن .
اونجایی که من گرفتم گفت به احتمال 90% تو مرداد کپی خور میشه .یه نصیحتم بهتون بکنم که xbox بدون HDTV فاز نمیده من فردا میرم جمهوری HD قیمت بگیرم بهتون آمار قیمتهاش رو خبر میدم.
فعلا
سلام.نوشته شده توسط GAme3:با این که تو بازی هالک حالم و گرفتی ولی میگم .بازی خودش که world cup 2006 هست که باهاش حال نکردم ولی با بازی Most wanted و ghost recon خیلی حال کردم .

اون مغازه ای که من گرفتم طبقه ی اول بود یعنی شما که از در میرین تو جلو تون پله هست پله ها رو میرین پایین میرین به طرف راهرو سمت راست یه مغازی هست که پشت ویترینش یه تلویزین HD هست من اسم مغازش رو نفهمیدم چون خیلی حول بودمسلام.
از کجا خریدی؟؟
به نظر من ارزشش رو داره چون 3 تا بازیه اورجینال روشه که خودش کلی قیمتشه به نظر من خیلی عالی خریدی.
مبارکت باشه
ولی اگه خواستی فردا که خواستم برم جمهوری میرم اسم مغازش رو میبینم بهت میگم:lightbulb