راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم :excited: فردا شنبه میرم لباف یه پرمیوم میخرم چون دیگه تحمل ندارم اولش میخواستم ps3 بگیرم بعد با خودم گفتم گور پدر سونی و ps3 (البته به طرفدارای پی اس بر نخوره. من خودم اولش طرفدار پی اس بودم):peace: میخوام یه تخفیف خفن بگیرم :discussion: اگه تخفیف داد به شما هم میگم برین از اونجا بگیرین.اگه شد سه تا بازی ام میگیرم.:gunner:

نوشته شده توسط GAme3:
بچه ها من بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم :excited: فردا شنبه میرم لباف یه پرمیوم میخرم چون دیگه تحمل ندارم اولش میخواستم ps3 بگیرم بعد با خودم گفتم گور پدر سونی و ps3 (البته به طرفدارای پی اس بر نخوره. من خودم اولش طرفدار پی اس بودم):peace: میخوام یه تخفیف خفن بگیرم :discussion: اگه تخفیف داد به شما هم میگم برین از اونجا بگیرین.اگه شد سه تا بازی ام میگیرم.:gunner:
مبارکه ولی حواست باشه بالای 500 نخری;)
راستی ببین گارانتی هم میده فروشگاه رضا ارزونتر میده فکر کنم

نوشته شده توسط GAme3:

به نظر من یک هفته صبر کن ببین جربان کپی چی میشه چون در حال حاضر بازی را باقیمت 60 هزار تومان حداقل باید بگیری که واقعا برای ما در ایران گران است

بچه ها بلاخره گرفتم پریمیوم طرح adidas یه بازی تو خودش داشت با دو تا بازی 600 تومن گارانتی هم داره ولی برای دبی هست که اگه خراب بشه باید برم دبی بدم درستش کنن .
اونجایی که من گرفتم گفت به احتمال 90% تو مرداد کپی خور میشه .یه نصیحتم بهتون بکنم که xbox بدون HDTV فاز نمیده من فردا میرم جمهوری HD قیمت بگیرم بهتون آمار قیمتهاش رو خبر میدم.
فعلا.;)

نوشته شده توسط wii360:
يه سوال داشتم اونم اينه كه ويندوز xp به 360 ميخوره اگه جواب بدين ممنون ميشم
با لوازم جانبی میتونی اینکارو بکنی ولی مستقیم فکر نکنم;)
ولی شنیدم تو ویندوز ویستا میشه اینکارو کرد
بچه ها بلاخره گرفتم پریمیوم طرح adidas یه بازی تو خودش داشت با دو تا بازی 600 تومن گارانتی هم داره ولی برای دبی هست که اگه خراب بشه باید برم دبی بدم درستش کنن .
اونجایی که من گرفتم گفت به احتمال 90% تو مرداد کپی خور میشه .یه نصیحتم بهتون بکنم که xbox بدون HDTV فاز نمیده من فردا میرم جمهوری HD قیمت بگیرم بهتون آمار قیمتهاش رو خبر میدم.
فعلا
به به مبارکه چه بازی هایی رو گرفتی؟
تلوزیون چی الان داری؟

با این که تو بازی هالک حالم و گرفتی ولی میگم .بازی خودش که world cup 2006 هست که باهاش حال نکردم ولی با بازی Most wanted و ghost recon خیلی حال کردم .

نوشته شده توسط GAme3:
با این که تو بازی هالک حالم و گرفتی ولی میگم .بازی خودش که world cup 2006 هست که باهاش حال نکردم ولی با بازی Most wanted و ghost recon خیلی حال کردم .
سلام.
از کجا خریدی؟؟
به نظر من ارزشش رو داره چون 3 تا بازیه اورجینال روشه که خودش کلی قیمتشه به نظر من خیلی عالی خریدی.
مبارکت باشه:love:

مباركت باشه .ايشا ا... كي شيريني ميخوريم؟:love:
با 3 تا بازي شد 600 تومن؟اگه اينجوري باشه عالي خريدي.
من از اولم گفتم 360 بدون اچ دي تي وي به درد نميخوره.من قيمت ال جي 32 اينچ ال سي دي رو گرفتم 1500 بود.از جديدترين تلويزيون هايي بود كه اومده.راستي از كجا خريدي؟

سلام.
از کجا خریدی؟؟
به نظر من ارزشش رو داره چون 3 تا بازیه اورجینال روشه که خودش کلی قیمتشه به نظر من خیلی عالی خریدی.
مبارکت باشه
اون مغازه ای که من گرفتم طبقه ی اول بود یعنی شما که از در میرین تو جلو تون پله هست پله ها رو میرین پایین میرین به طرف راهرو سمت راست یه مغازی هست که پشت ویترینش یه تلویزین HD هست من اسم مغازش رو نفهمیدم چون خیلی حول بودم:wow: ولی اگه خواستی فردا که خواستم برم جمهوری میرم اسم مغازش رو میبینم بهت میگم:lightbulb
1 بازی فقط رو خوده کنسول بود من 2تا بازی رو خریدم البته یارو چون رودستش باد کرده بود به من خیلی تخفیف داد. کلا یه ایکس باکس360 تو مغازش بود با 4 تا بازی و یه دسته سیمی که من ایکس باکس رو خریدم با دو تا بازی .

سلام.
من تهران نیستم ولی اگه اسمش رو بگین ممنون میشم (میخوام یکی رو بفرستم تحقیقات:cheesygri )
در ضمن زحمتتون میشه هر وقت وقت کردین برین اسمش رو ببینید.:love:

توی جمهوری غیر از مغازه یگانه جای دیگه ای تو خط بازی نیست.با توصیفات شما هم جوره.چون منم که اولین بار رفتم اینجوری توصیفش کردم.تازه من 3 ماه پیش رفته بودم که 360 تازه توی ایران اومده بود.
باتشکر....

به نظر من بهترین Hdtv موجود تو بازار SONY Bravia 40 باشه که قیمتش هم 3.7T هست ! واقعا من وقتی با این Tv بازی Oblivion , PGR3 رو بازی میکنم 100 درجه با tv معمولی فرق داره! و یه Effect هایی اضافه میشه که تو Tv معمولی نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or