راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط UBI:
به نظر من بهترین Hdtv موجود تو بازار SONY Bravia 40 باشه که قیمتش هم 3.7T هست ! واقعا من وقتی با این Tv بازی Oblivion , PGR3 رو بازی میکنم 100 درجه با tv معمولی فرق داره! و یه Effect هایی اضافه میشه که تو Tv معمولی نیست !
بابا مایه دار خوش بحالت :cheesygri
اگه تونستی یه عکس بزار ما ارزو بدل نریم:(

به این دلیل که سایزی که شما میخواید با HD-TV بازی کنید را کافیه با 19 اینچ مانیتور مقایسه کنی !
HD-TV = High Resolution TV

High-Definition television
HDTV) means broadcast of television signals with a higher resolution than traditional formats (NTSC, SECAM, PAL) allow

آخرین ویرایش:
کم کم دارن این تاپیکو به مسخره بازی میکشونین،هر روز میاین میگین یگانه اینطور،سرزمین اونطر،فردا میرم بگیرم،دیگه نمیخوام بگیرم،با سواری برم بگیرم یا با اتوبوس،دلار چنده،اسم پسرعموی یگانه چیه و از این حرفا.
از این به بعد همه ی پستای بی مربوط،از جمله برگشتن نظر شخصی و یا مکالمات روزانه با سرزمین رایانه و یگانه بلافاصله پاک میشن.فقط خبرهای قطعی رو میذارین.
اسم تاپیک هم به >>کپی خور شدن X360 در ایران<< تغییر میکنه.

عماد جان
اشکال نداره از از اونایی که 360 گررفتن بخوایم چند تا عکس از زوایای مختلف کنسول بگیرن ؟!

اگه کسی رو 360 Oblivion داره ، یه عکس هم از اون بذاره
مرسی ;)

سلام دوستان من یه سوال دارم !
من الان میخواستم سیستم رو ارتقاء بدم ولی بر سر دو راهی موندم که سیستم رو ارتقاء بدم (اخه مدلش خییلی پایینه)یا ایکس باکس 360 بخرم؟
تو رو خدا فقط درست جوابمو بدید مسئله خیلی حیاتیه!
در ضمن اگه بخوام ایکس باکس بخرم به نظر شما کدوم مدل رو بگیرم؟
با تشکر.

نوشته شده توسط genaveh:
سلام دوستان من یه سوال دارم !
من الان میخواستم سیستم رو ارتقاء بدم ولی بر سر دو راهی موندم که سیستم رو ارتقاء بدم (اخه مدلش خییلی پایینه)یا ایکس باکس 360 بخرم؟
تو رو خدا فقط درست جوابمو بدید مسئله خیلی حیاتیه!
در ضمن اگه بخوام ایکس باکس بخرم به نظر شما کدوم مدل رو بگیرم؟
با تشکر.
توی صفحات این تایپیک قبلا زیاد راجع بهش صحبت شده. این صفحه رو ببین. در مورد مدل هم فکر میکنم اکثرا موافق پرمیوم باشن چون تجهیزاتش رو تو ایران سخت و با قیمت بالا بتونی گیر بیاری.

با یه مانیتور 19 هم میتونی
من که همین 17 بسمه

به این دلیل که سایزی که شما میخواید با HD-TV بازی کنید را کافیه با 19 اینچ مانیتور مقایسه کنی !
HD-TV = High Resolution TV
آقا من تو صفحه های قبل روش نصب ایکس باکس به مانیتور رو دیدم ولی اگه میشه یکی اسم اصلی این کابل هارو به من بگه.

Attachments

• DSC00605.jpg
    DSC00605.jpg
    18.8 KB · مشاهده: 29
  • pc-db15-femaletofemale.jpg
    pc-db15-femaletofemale.jpg
    12 KB · مشاهده: 19
  • DSC00603.jpg
    DSC00603.jpg
    18 KB · مشاهده: 19
اینم یه عکس از کانتر xbox
counterstrike.jpg