راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

xbox360-line-japan.jpg
ر تصویر مقابل شما مشتریانی را می‌بینید که در صف خرید کنسول ویدئویی Xbox 360 در توکیو ایستاده‌اند. غول نرم‌افزاری آمریکا، مایکروسافت، با عرضه این دستگاه ضربه‌ای سنگین به رقیب ژاپنی خود یعنی سونی وارد کرده‌است.

برای اینکه محیط این تاپیک یه خرده عوض شه
دیروز داشتم تو یکی از خیابانهای تهران راه میرفتم تا سوار ماشین بشم برم خونم یک دفعه دیدم تو ویترین یه مغازه یه 360 گذاشته رفتم پرسیدم چند گفت 500 تومن حالا نمیدونم پرمیموم بود یا کور؟
ولی یارو نمیدونست چیه گفت اقا میشه یه خرده توضیح بدی ما خودمون امروز گرفتیم من هم نشستم فلسفه رو براش گفتم بهش گفتم به اینترنت وصل میشه خیلی تعجب کرد منم گفتم این بابا دیگه چه ...... زود اومدم بیرون سوار شدم اومدم خونه:)

نوشته شده توسط MGS:
برای اینکه محیط این تاپیک یه خرده عوض شه
دیروز داشتم تو یکی از خیابانهای تهران راه میرفتم تا سوار ماشین بشم برم خونم یک دفعه دیدم تو ویترین یه مغازه یه 360 گذاشته رفتم پرسیدم چند گفت 500 تومن حالا نمیدونم پرمیموم بود یا کور؟
ولی یارو نمیدونست چیه گفت اقا میشه یه خرده توضیح بدی ما خودمون امروز گرفتیم من هم نشستم فلسفه رو براش گفتم بهش گفتم به اینترنت وصل میشه خیلی تعجب کرد منم گفتم این بابا دیگه چه ...... زود اومدم بیرون سوار شدم اومدم خونه:)
عجبا. همینطوری اطلاعات نمیدادی. اول میزدی تو سره مال:cheesygri و بعد در میاوردی از کجا خریده و چند خریده و اینا. اول اطلاعات میگرفتی بعد اطلاعات میدادی:cool:

این متال گیر خونه خراب کنه ادرس رو میدادی برو بچ میرفتن میخریدن احمالا هم پریمیوم هم بوده بعد میرفت یه جا گپی خور چیزی میکردن.:cheesygri

نوشته شده توسط 789:
این متال گیر خونه خراب کنه ادرس رو میدادی برو بچ میرفتن میخریدن احمالا هم پریمیوم هم بوده بعد میرفت یه جا گپی خور چیزی میکردن.:cheesygri
هر کی ادرس میخواد باید یه 50 تومنی به من بده ولی گذشته از شوخی اون فروشنده ای که من دیدم .............ولی به نظر من پرمیوم بود فکر کنم روش نوشته بود حالا مطمعن نیستم چون از دور دیدم
شنبه میرم یه امار میگیرم اگر پرمیوم باشه مفته حتما خبر میدم
ولی حال میکنید چه جوری تاپیک رو منحرف کردم حال میکنم عماد بیاد تذکر بده :) فکر نکنم جراتش رو برای من داشته باشه;) شوخی عماد جون

نیازی نیست روش نوشته باشه.
آخه مرد حسابی ار فاصله 100 متری(و بیشتر) معلومه کودوم کور هستش کودوم پریمیوم.
نسخه کور جعبه اش تماما سبز هستش و پریمیوم تماما سفید.
باتشکر....

نیازی نیست روش نوشته باشه.
آخه مرد حسابی ار فاصله 100 متری(و بیشتر) معلومه کودوم کور هستش کودوم پریمیوم.
نسخه کور جعبه اش تماما سبز هستش و پریمیوم تماما سفید.
باتشکر....
حالا چرا فحش میدی؟:d
بابا من که تو خط 360 نیستم که ولی جعبه اش سفید بود
به نظر من میعرضه 500 برای پرمیوم

نوشته شده توسط MGS:
به نظر من میعرضه 500 برای پرمیوم
نه خیر کی گفته میارزه مرتیکه ها 370 هزار تومان میخرن 500 میفروشن .:mad:
فعلا از ایران خریدن اشتباهه محضه . مگه اینکه پولتون اضافه کرده باشه. یعنی شما یه نفر هم تو خارج ندارید که بگید واستون بیاره :confused:

من چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد ;)

اگه بگم از انگلستان بیارن برام به ایران میخوره؟؟
اخه کلا انگلیسی ها همه چیزشون با کل دنیا فرق داره ;) ( جاده هاشون - فرمانشون - پریز هاشون - برقشون - ....) :cheesygri

امین تو بگیر برقش با من.شوخی نمیکنم ها جدا میگم.خواستی بعدا باهات در بارش صحبت میکنم...کی گفته از Xbox کسی بدش میاد.من خودم به شخصه دستم به گوش نمیرسه میگم بو میده.من طرفدار پر پا قرص پی اس 3 هستم ولی اگه پول داشته باشم مطمئن باش از شما زودتر Xbox میخریدم.درضمن موضوع این نیست که کسی رو انور داشته باشی یا نه.مهم اینه که طرف ایران قصد داره بیاد یا خیر.منم کسی رو دارم و طرف پسر عمم هم هست.ولی قصد ایران اومدن نداره.:(

بله Wii به خاطر قیمت پایین و تکنولوژِی جالبش صد در صد خوب فروش میکنه.و یه دلیله دیگشم اینه که صد در صد خیلی زود واسش مد چیپ میاد.امین پدر من تو کاره ترانس های فشار قوی ولی خوب برای پسر عمم که داشت میرفت کانادا چون اپتابش 220 بود یه ترانس ساخت که 110 میکرد برقو بدونم فشار آوردن به دستگاه.اگه تو گرفتی بگو یه 110 به 220 میگم بسازه واست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or