اولا دوست عزیز فنگلیش ننویس خلاف قوانین سایته و بازی رایانه مجله هست برو یدونه بخر صفحه اولش نوشته هم کارت راه میفته هم بهترین مجله بازی ایران رو خریدینوشته شده توسط DRAGON50:bebakhshid in bazirayane kojast mituni shomarasho bedi modele core bedard nemikhore na hard dare na mishe bazihaye xboxo bazi koni na memory dare kharidanesh eshtebast cable hd ham nadare akhe ma hd_tv darim

شما از هر جایی میخوای بخر وقتی مدچیپ اومد باید ببریش تا مدچیپ رو روش نصب کنن.نوشته شده توسط Harry Potter:مگم من تو خارج (كانادا) دو تا فاميل دارم اگر ارزون باشه مي تونم از اونجا بخرم ولي با مد چيپ (ميدونم نيومده!!:cheesygri )ميشه بازي هاي كپي خور رو اجرا كرد يا بايد توي دستگاه هم تغييراتي اجرا بشه:cheesygri

نوشته شده توسط chalengeeverything:من یه چیزی میگم چون گفتن از مغازه اسم نبرید اسم مغازه رو نمیگم
یکی از مغازه ها تو تهران گفته دارم برای 360 , (ic) میارم که بشه کپیش کرد.قیمتشم گفت حدود 70 تا 80 هزار تومن.
امیدوارم این حرفشون راست باشه.
کی گفته اسم نبرید اصلا هدف این تاپیک همینه که اخبار کپی شدن رو بهم بدیم :confused:نوشته شده توسط chalengeeverything:من یه چیزی میگم چون گفتن از مغازه اسم نبرید اسم مغازه رو نمیگم
یکی از مغازه ها تو تهران گفته دارم برای 360 , (ic) میارم که بشه کپیش کرد.قیمتشم گفت حدود 70 تا 80 هزار تومن.
امیدوارم این حرفشون راست باشه.