راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط DRAGON50:
bebakhshid in bazirayane kojast mituni shomarasho bedi modele core bedard nemikhore na hard dare na mishe bazihaye xboxo bazi koni na memory dare kharidanesh eshtebast cable hd ham nadare akhe ma hd_tv darim
اولا دوست عزیز فنگلیش ننویس خلاف قوانین سایته و بازی رایانه مجله هست برو یدونه بخر صفحه اولش نوشته هم کارت راه میفته هم بهترین مجله بازی ایران رو خریدی ;)

مگم من تو خارج (كانادا) دو تا فاميل دارم اگر ارزون باشه مي تونم از اونجا بخرم ولي با مد چيپ (ميدونم نيومده!!:cheesygri )ميشه بازي هاي كپي خور رو اجرا كرد يا بايد توي دستگاه هم تغييراتي اجرا بشه:cheesygri

نوشته شده توسط Harry Potter:
مگم من تو خارج (كانادا) دو تا فاميل دارم اگر ارزون باشه مي تونم از اونجا بخرم ولي با مد چيپ (ميدونم نيومده!!:cheesygri )ميشه بازي هاي كپي خور رو اجرا كرد يا بايد توي دستگاه هم تغييراتي اجرا بشه:cheesygri
شما از هر جایی میخوای بخر وقتی مدچیپ اومد باید ببریش تا مدچیپ رو روش نصب کنن.
تو دستگاه که تغیرات خاصی صورت نمیگیره فقط یه قطعه ی کوچیک بهش اضافه میشه ;)

من یه چیزی میگم چون گفتن از مغازه اسم نبرید اسم مغازه رو نمیگم
یکی از مغازه ها تو تهران گفته دارم برای 360 , (ic) میارم که بشه کپیش کرد.قیمتشم گفت حدود 70 تا 80 هزار تومن.
امیدوارم این حرفشون راست باشه.

اقا يكي به من بگه اين سرزمين واقعا كپي خور كرده تا من پيشمرگ شم برم بخرم ببينم چطوريه اگه كمك كنيد ممنون ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نوشته شده توسط chalengeeverything:
یکی از مغازه ها تو تهران گفته دارم برای 360 , (ic) میارم که بشه کپیش کرد.قیمتشم گفت حدود 70 تا 80 هزار تومن.

سلام دوست عزیز شما شماره تلفن و اسم و آدرس مغازه رو برای من PM میدید ! ممنون میشم !

نوشته شده توسط chalengeeverything:
کی گفته اسم نبرید اصلا هدف این تاپیک همینه که اخبار کپی شدن رو بهم بدیم :confused:

تا آخر این ماه کپی خور میشه چون من اونجایی که خودم خریدم گفت به احتمال 90% تا آخر مرداد کپی خور میشه.اگه نشه میرم داد بیداد راه میندازم.:ranting: :discussion: :hurted1: آدم کف میکنه اگه بازی نخره.:shocked: :silenced:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or