ایران بین از معتبر ترین سایت های خرید توی ایران هست.من خودم ازش وسیله و مخصوصا کتاب خریدم و مطمئنم که این دستگاه رو هم ازشون می خرم.فقط لطفا یک نفر بگه باید چه چیزی رو بخرم با این 360؟کامل توضیح بدید به من لطفا...
یه چیزش مشکوکه(البته من از این سایت خرید کردم)مثلا یکی از باندل های 360 رو قیمت داده 800 دلار میفروشه 590 تومان.این چه جوریاست؟در حالیکه پرمیموم رو 399 زده داره بالاتر از قیمت میده.
تمام باندل های IranBin باندل های سایت Amazon.com هست.یعنی عینا کپی شده تو سایتش پس IranBin تقصیری نداره . فقط قیمت رو حساب کردن که هزینه ی کنسول و حمل و نقلش هست .برای همینه ارزون میده.
ایران بین از معتبر ترین سایت های خرید توی ایران هست.من خودم ازش وسیله و مخصوصا کتاب خریدم و مطمئنم که این دستگاه رو هم ازشون می خرم.فقط لطفا یک نفر بگه باید چه چیزی رو بخرم با این 360؟کامل توضیح بدید به من لطفا...
دوستان من 360 را از دبی 550 خریدم.در ضمن من در پایتخت هم این قیمت گیر اوردم. بازی های xbox معمولی هم روی 360 می اید.البته من این مطلب را دارم امتحان می کنم.
این اویلس تو اولین پستش کلی قانون نقض کرده:cheesygri خوبه همین الان قوانین سایت رو خوندی
آقایونی که از ایران بین خرید کردن مدت تحویل 2 ماه فیکسه یا ممکنه زودتر برسه؟ کسی چیزه خارجی خریده؟