راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط hogwarts:
چشم مي پرسم.فقط بگو غير از پريز چه چيزي ممكنه فرق كنه؟

از بابت اسمت هم ببخشيد كه اشتباه نوشتم امين جان :cheesygri
خب منم همین رو مخوام بدونم دیگه :)
شما دقیقا بپرس چه چیزهاییش فرق میکنه ;)
برقش هم فکر میکنم فرق میکنه شایدم نه...

نوشته شده توسط hogwarts:
امين الان بهت مي گم دقيقا از كجا مي خوام بدم بخرن.از يه فروشگاه به نام آرگوس هست كه همه نوع وسيله مي فروشه.
اولا : این آرگوس کوجاست تو ایرانه دوما : شما که بوشهر هستی بپر برو لب بندر یکی بگیر مگه نمیشه؟

نوشته شده توسط hogwarts:
چشم مي پرسم.فقط بگو غير از پريز چه چيزي ممكنه فرق كنه؟
سیستم پخشش هم فرق فوکوله(pal or ntsc) قبلا راجع بهش تو همین تایپیک صحبت شده بود. البته الان دقیق یادم نیست. ولی یادمه فرق داشت:blushing:

من برام اين چيزاش مهم نيست.چون اطمينان دارم انگليس توش دستگاه بخري خرابي نداره.من 1 سال اونجا زندگي مي كردم و بهتره از اونجا بخرم تا از ايران.چون تو ايران دستگاه رو به آدم ميندازن.

نوشته شده توسط wii360:
يه دفعه پست زدم كسي جوابمو نداد.:(( :(( :(( :(( حالا دو باره ميپرسم اين 360 هاي سرزمين مالي هست بريم بگيريم؟:confused: :confused: :confused:
فكر كنم اگه تا وقتي كه پي اس 3 كپي خور بشه (وقت گل ني)صبر كنم يكي جوابمو بده: :cheesygri
sq_image.jpg
نه به هیچ وجه کسی از اونجا نگیره کاملا تقلبی هست و اصلا کپی نست دستگاه هم کوره یه دسته براش خریده به اسم پرمیوم میفروشه بعد هم معلوم نیست با دستگاه چی کار کرده یه سری بازی مسخره رو میخوره اصلا نخرید من اول میخواستم بگیرم بعد صبر کردم تا یه جای دیگه بده بیرون اینا خیلی کلاشن کسی نگیره که پشیمون میشه از ما گفتن!
راستی هنوز جایی تو تهران کپی نکرده!

امروز از ایران بین اومدن 170 تومان رو گرفتن و قرارداد رو دادن نوشته 2 الی 3 ماه دیگه تحویل میده درست همون موقع که من میخوام فقط خدا کنه پولمو نخورن;)

نوشته شده توسط mt3691:
امروز از ایران بین اومدن 170 تومان رو گرفتن و قرارداد رو دادن نوشته 2 الی 3 ماه دیگه تحویل میده درست همون موقع که من میخوام فقط خدا کنه پولمو نخورن;)
پیشاپیش مبارکه:cheesygri
قراردادی که امضا کردی چطور بود؟ سربرگ و شماره و اینا داشت؟ منظورم اینه که ثبت شدس؟ البته منم اقدام کردم احتمالا فردا بیان سراغه من:-"
جریانه 2الی 3 چیه؟ یعنی ممکنه بیشتر از 2 ماه هم بشه؟

ولی خدایی قیمت هاش خوبه ! حالا ما که xbox رو گرفتیم ولی ps3 رو حتما از ایران بین میگیرم ! حالا ببینیم xbox محمد و بهش میدن اگه دادن منم میگیرم.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بفهمم این 2 تا که دورش خط کشیدم چی هستن و به چه درد میخورن ولی نفهمیدم :blushing:

AA.jpg

ممنون.

HDD برای ذخیره ی بازی ها ریختن آهنگ ، فیلم ، دانلود از اینترنت و از این جور چیز هاست .
Component HD AV : برای وصل کردن کنسول به HD TV هست یا تلویزیون معمولی.

امیدوارم ما رو نگرفته باشی.

نوشته شده توسط GAme3:
HDD برای ذخیره ی بازی ها ریختن آهنگ ، فیلم ، دانلود از اینترنت و از این جور چیز هاست .
Component HD AV : برای وصل کردن کنسول به HD TV هست یا تلویزیون معمولی.

امیدوارم ما رو نگرفته باشی.
سلام.
ای بابا چرا باید شما رو گرفته باشم مگه این قدر سوالم مسخره بود؟:blushing:
راستی شما گفتی Component HD AV برای وصل کردن به تلوزیونهای معمولی ;) این یعنی چی؟؟ منظورم اینه که core این کابل Component HD AV رو نداره که....:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or