راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها راستی کدوم شرکت برای ایکس باکس 1 مد چیپ ساخت و بعد از چند سال بعد از عرضه ایکس باکس1 تونست اینکار رو بکنه و اینکه ایا اعلام کرده که داره رو مد چیپ 360 کار میکنه یا نه؟

من دیشب یکی سفارش دادم تو سایتش امروز زنگ زد قرار شد فردا بیاد 170 تومان بگیره باقی موقع تحویل دو ماه دیگه راستش یزره میترسم به نظر شما فردا پولو بدم؟:confused:
یوقت پولو نخورن

بچه ها من می خوام بدم واسم از انگلیس بیارن این دستگاه رو به نظر شما ارزشش رو داره؟البته مدلی که کامل هست.نه مدل Core .لطفا کمک کنید بگید چیکار کنم.

نوشته شده توسط mt3691:
من دیشب یکی سفارش دادم تو سایتش امروز زنگ زد قرار شد فردا بیاد 170 تومان بگیره باقی موقع تحویل دو ماه دیگه راستش یزره میترسم به نظر شما فردا پولو بدم؟:confused:
یوقت پولو نخورن
فکر میکنم اندازه 170 اعتبار داشته باشن:cheesygri
من امروز زنگ زدم به شماره تلفنش هیشکی توش نبود. یه زنه فقط گفت تا 5 هستیم. فردا زنگ میزنم یخورده آمار میگیرم.
محمد نپرسیدی اگه گیم هم بخوایم همراهش از هزینه کم میشه یانه؟ بچه هایی که آمار دارن بازی 360 چنده تو تهران؟
بچه ها من می خوام بدم واسم از انگلیس بیارن این دستگاه رو به نظر شما ارزشش رو داره؟البته مدلی که کامل هست.نه مدل Core .لطفا کمک کنید بگید چیکار کنم.
این روش ایران بین فکر کنم به صرفه تر باشه. البته اگه اطمینان بشه کرد.

آقا چیزی که 279 یورو هست بهتر نیست از انگلیس بیارم؟هم گارانتی داره هم زودتر می رسه دستم هم ارزونتره.راستی این دستگاه بازی رایگان روش نمی دن؟

يه دفعه پست زدم كسي جوابمو نداد.:(( :(( :(( :(( حالا دو باره ميپرسم اين 360 هاي سرزمين مالي هست بريم بگيريم؟:confused: :confused: :confused:
فكر كنم اگه تا وقتي كه پي اس 3 كپي خور بشه (وقت گل ني)صبر كنم يكي جوابمو بده: :cheesygri
sq_image.jpg

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط wii360:
يه دفعه پست زدم كسي جوابمو نداد.:(( :(( :(( :(( حالا دو باره ميپرسم اين 360 هاي سرزمين مالي هست بريم بگيريم؟:confused: :confused: :confused:
فكر كنم اگه تا وقتي كه پي اس 3 كپي خور بشه (وقت گل ني)صبر كنم يكي جوابمو بده: :cheesygri
sq_image.jpg
یعنی چی مالی هست؟؟
خب مطمئنا ps2 جای 360 بهت قالب نمیکنه :)
برو بگیر دیگه.

نوشته شده توسط godfather:
سلام میخواستم بدونم یکی از دوستان میتونه بگه این دو کنسول از نظر گرافیکی فرقی دارند و در کل فرقشان در چیست
اگه منظورت ps2 و xbox 360 هست که زمین تا آسمون که چه عرض کنم زمین تا آسمون هفتم هم کمه. ولی آگه منظورت 360 و ps3 هست این وا گذار میکنم به مهندسای تاپیک چون میترسم یه چیزی بگم به بعضی ها بر بخوره. شما بگو کدوم کنسول تا جوابتو بدیم.

نوشته شده توسط hogwarts:
ژاندورا جون منظورت از استاندارد هاش چيه؟يعني بايد چيز مخصوص كشور خودمون داشته باشم؟

سلام.
اولا پاندورا
دوما امین
سوما خودت که میدونی انگلیس همه چیزش فرق میکنه ;) حتی پریزهاش هم فرق میکنه :)
البته برای پریزهاش تبدیل هست تو بازار ;)
من کلا چیزهای دیگه رو میگم.
شما لطف کن از کسی که مخواد برات بخره یه سوالی بکن;):p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or