راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
ای بابا چرا باید شما رو گرفته باشم مگه این قدر سوالم مسخره بود؟:blushing:
راستی شما گفتی Component HD AV برای وصل کردن به تلوزیونهای معمولی ;) این یعنی چی؟؟ منظورم اینه که core این کابل Component HD AV رو نداره که....:p
Core این قابلیت رو داره ولی باید این کابل رو جدا براش بخری .

نوشته شده توسط genaveh:
اقایون من یه سوال داشتم یعنی اگه الان x360 بخریم حتما باید بازیهای ارجینال بخریم ؟!
یعنی هنوز هیچ چیپ درست و حسابی براش نساختن ؟!
کاملا درسته;)
من قبلا هم پرسیده بودم. آقایونی که 360 گرفتید.
بازی ها راحت گیر میاد؟
چند؟

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
پیشاپیش مبارکه:cheesygri
قراردادی که امضا کردی چطور بود؟ سربرگ و شماره و اینا داشت؟ منظورم اینه که ثبت شدس؟ البته منم اقدام کردم احتمالا فردا بیان سراغه من:-"
جریانه 2الی 3 چیه؟ یعنی ممکنه بیشتر از 2 ماه هم بشه؟
میبخشید من الان این پستو دیدم:blushing:
قرارداد در دو برگ هست درست همون صفحه که تو اینترنت درخواست دادی رو پرینت گرفتن و یبرگ مال ماست ویکی مال اونا که ازت امضا میگیرن و مهر و ادرس هم زیرش هست

اون پایین هم نوشته اجناس از امریکا 2 الی 3 ماهه میرسد;)

راستش شماره رو دقت نکردم فردا تو سرکار یه نگاه به قرار داد میکنم

برای بازیها هم بهترین کار اینه که نفری 1 یا 2 تا بازی بخریم و فعلا با هم تبادل بازی کنیم تا مود چیپ بیاد ;)

نوشته شده توسط mt3691:
میبخشید من الان این پستو دیدم:blushing:
قرارداد در دو برگ هست درست همون صفحه که تو اینترنت درخواست دادی رو پرینت گرفتن و یبرگ مال ماست ویکی مال اونا که ازت امضا میگیرن و مهر و ادرس هم زیرش هست

اون پایین هم نوشته اجناس از امریکا 2 الی 3 ماهه میرسد;)

راستش شماره رو دقت نکردم فردا تو سرکار یه نگاه به قرار داد میکنم

برای بازیها هم بهترین کار اینه که نفری 1 یا 2 تا بازی بخریم و فعلا با هم تبادل بازی کنیم تا مود چیپ بیاد ;)
آقا منم پایه تبادل سی دی 3 تا سی دی هم دارم هرکی خواست پیغام بده با هم قرار بذاریم بزنیم تو کار تبادل.

کاملا درسته
من قبلا هم پرسیده بودم. آقایونی که 360 گرفتید.
بازی ها راحت گیر میاد؟
چند؟
راحت گیر میاد ... ولی قیمتش ناراحت کنندست

آقا من سفارش دادم و خالم از فروشگاه آرگوس توي لندن برام خريد.XBox 360 فول سيستم(پك سفيد).يه دسته هم دادم برام اضافي خريد.بازي هاي Ghost Recon و FarCry هم خريده برام.اميدوارم اينم مثل PSP بدرد بخوره.البته جنس چيني هميشه تخيلي هستااااا.:cheesygri

آقا من سفارش دادم و خالم از فروشگاه آرگوس توي لندن برام خريد.XBox 360 فول سيستم(پك سفيد).يه دسته هم دادم برام اضافي خريد.بازي هاي Ghost Recon و FarCry هم خريده برام.اميدوارم اينم مثل PSP بدرد بخوره.البته جنس چيني هميشه تخيلي هستااااا
مبارک باشه...
ولی حداقل میزاشتی Dead Rising بیاد بعد میخردی...اونطوری حالش بیشتر بود...:cheesygri

برو به این لینک

اول باید رجیستر بشی بعد;)
قیمت رو اورده پاینتر 415000 تومان به نظر من عجیبه!!!
--------------------------------------------
تو چین بازی های xbox360 به صورت عمده کپی شده و به قیمت 3.5 دلار داره بفروش میرسه!
بااین حساب بزودی تو تهران هم بازیهاش پیدا میشه:D
we've discovered that Xbox 360 game piracy appears to be spreading notably in the country, with at least one vendor offering Xbox 360 titles such as Hitman: Blood Money for around 30 Chinese yuan ($3.50

آخرین ویرایش:
خدمت كپ كام جون بگم كه رفيق ناراحت نباش.اونم كه اومد مي گيرم.در پمن فاينال فانتزي هم از خود شركتش پيشخريد كردم درجا مي فرستن برام.ديد ريسينگ هم كه اومد 3 سوت خريده مي شه.

راستي اين بازي كپي خور بشه بايد چيكار كنيم و چي واسه دستگاه بخريم؟

نوشته شده توسط hogwarts:
مي شه بگي كجا مثلا؟راهنمايي كنيد كه ما هم خفن بشيم :cheesygri
:)
پسرم خیلی عجله داری ها !!!!!!
هنوز مدچیپی براش ساخته نشده که بازیهای کپی رو اجرا کنه :D
باید صبر پیشه کنی :cheesygri

نوشته شده توسط mt3691:
تو چین بازی های xbox360 به صورت عمده کپی شده و به قیمت 3.5 دلار داره بفروش میرسه!
بااین حساب بزودی تو تهران هم بازیهاش پیدا میشه:D
we've discovered that Xbox 360 game piracy appears to be spreading notably in the country, with at least one vendor offering Xbox 360 titles such as Hitman: Blood Money for around 30 Chinese yuan ($3.50
واقعآ ؟
84.gif

نوشته شده توسط dinosaur:
واقعآ ؟
84.gif

سلام

بله.کاملادرسته.بازی های 360 انگار به وفور در چین یافت میشه. و قیمت مفتی هم داره.

اینم عکسی که از این بازی های کپی شده منتشر شده:

With the development of the flash hacks applicable to the Xbox 360's disc drive, illegally copied 360 games have spread in China like wildfire​
.

خداحافظ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or