اریا جون دستگاه کپی خور شده همه مدلاش هم سامسونگ هم هیتاچی و بزودی براش مود چیپ میادنوشته شده توسط dinosaur:سلام
آقا من فكر كنم حدود 30 صفحه اي از اين تاپيك رو نخوندم ! ميخوام يكي لطف كنه بگه كار كپي خور شدن 360 به كجا رسيده ؟ قضيه اون نميدونم Devil 360 چي شد ؟ اون فروشگاهها كه يه زماني بحثش توي تاپيك بود به كجا رسيدن ؟
موفق باشين.

بستگی به بازی داره ولی حداقل 30 فریم هستنوشته شده توسط xfaild:دوستان 360 توی بازی حداکثر چند فریم رندر میکنه ؟ کسی میدونه ؟؟

امین پدر من تو کاره ترانس های فشار قوی ولی خوب برای پسر عمم که داشت میرفت کانادا چون اپتابش 220 بود یه ترانس ساخت که 110 میکرد برقو بدونم فشار آوردن به دستگاه.اگه تو گرفتی بگو یه 110 به 220 میگم بسازه واست.
بعد می گین طرفدارای P$3 شروع می کنن
امین تو که من می دونم هزار سال دیگه هم کنسول نمی خری چرا آتیش این دعوا رو تند می کنی .

این مود چیپ هم همانند 3 مو چیپ دیگه در مرحله تست است در ضمن بر روی تمام دستگاههای پال کار می کند و فقط در حد خبر است هنوز سایتهای معتبر تاییدیه ّبه آن ندادند همانند : www.xbox-scene.com به احتمال 90 درثد بشه جریان Devil360 شرکت علائدین هم مود چیپ میگه زدم وخیلی ها ادعا می کنند ولی باید ببینیم مود چیپ سازهای معروف چه کار میکنند .Golbal360 چون با چیپ Actel است شاید درست کار کند ولی در کل این اولا PS2 شده تا جریان مشخص بشه 1 6 ماهی طول میکشهنوشته شده توسط monster kane:اریا جون دستگاه کپی خور شده همه مدلاش هم سامسونگ هم هیتاچی و بزودی براش مود چیپ میاد
الان این خبر پخش شده که اولین مود چیپ در تعداد زیاد تولید شده مال شرکت Team Underdog به اسم NME-360 chip
اون devil360 میگفت مود چیپ داره ولی خبری نشد و احتمالا سر کاری بود
تو ایران هنوز کسی نداره و باید صبر کرد که به ایران برسه![]()