راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی بدش نیومده این طرفدارهای سونی هستن که نظر دادن خب به طبع اونا خوششون از 360 نمیاد
بعد می گین طرفدارای P$3 شروع می کنن
امین تو که من می دونم هزار سال دیگه هم کنسول نمی خری چرا آتیش این دعوا رو تند می کنی .

سلام
آقا من فكر كنم حدود 30 صفحه اي از اين تاپيك رو نخوندم ! ميخوام يكي لطف كنه بگه كار كپي خور شدن 360 به كجا رسيده ؟ قضيه اون نميدونم Devil 360 چي شد ؟ اون فروشگاهها كه يه زماني بحثش توي تاپيك بود به كجا رسيدن ؟
موفق باشين.

نوشته شده توسط dinosaur:
سلام
آقا من فكر كنم حدود 30 صفحه اي از اين تاپيك رو نخوندم ! ميخوام يكي لطف كنه بگه كار كپي خور شدن 360 به كجا رسيده ؟ قضيه اون نميدونم Devil 360 چي شد ؟ اون فروشگاهها كه يه زماني بحثش توي تاپيك بود به كجا رسيدن ؟
موفق باشين.
اریا جون دستگاه کپی خور شده همه مدلاش هم سامسونگ هم هیتاچی و بزودی براش مود چیپ میاد
الان این خبر پخش شده که اولین مود چیپ در تعداد زیاد تولید شده مال شرکت Team Underdog به اسم NME-360 chip
4292_hs.jpg

اون devil360 میگفت مود چیپ داره ولی خبری نشد و احتمالا سر کاری بود
تو ایران هنوز کسی نداره و باید صبر کرد که به ایران برسه;)

دوسته عزيز اين كه توليد انبوه شده و تمام بازيها رو اجرا ميكنه رو اطمينان داري؟
چون من ميخواستم پي سي رو اپگريد كنم اگه مد چيپ بياد 360 ميگيرم.
البته رفته بودم پايتخت يارو ميگفت اومده و 30 يورو هم هست.(يه جا بود پر از سيستماي كور به قيمت 430)

نوشته شده توسط xfaild:
دوستان 360 توی بازی حداکثر چند فریم رندر میکنه ؟ کسی میدونه ؟؟
بستگی به بازی داره ولی حداقل 30 فریم هست;)
------------------------------------------------------------
این مود چیپ الان تو بازار خارج پخش شده به قیمت 45 دلار اینم مشخصات
nme-360.jpg

NME-360 allows you to play backups of your original games

Ultra Low wire count: 4 for Samsung and only 11 for Hitachi

Customized functions:
- Allows ' on the fly ' patch to allow your backups to play
- Automatically ' turns off ' when using an original media
- No Manually switching or button holding needed!
- No firmware replacement = doesn't touch your firmware!
- No cutting traces!
- NO removing of epoxy
البته این اولیشه و بزودی بقیه رقبا میان ;)

آخرین ویرایش:
امین پدر من تو کاره ترانس های فشار قوی ولی خوب برای پسر عمم که داشت میرفت کانادا چون اپتابش 220 بود یه ترانس ساخت که 110 میکرد برقو بدونم فشار آوردن به دستگاه.اگه تو گرفتی بگو یه 110 به 220 میگم بسازه واست.

بقیه ای استانداردها چی؟؟ یعنی با این کاری که گفتی تمومه؟؟؟

بعد می گین طرفدارای P$3 شروع می کنن
امین تو که من می دونم هزار سال دیگه هم کنسول نمی خری چرا آتیش این دعوا رو تند می کنی .

این همه طرفدار سونی تو این سایت هست ولی به جز تو کسی اومد گیر بده ؟ :cheesygri
جدیدا به کلمه ی xbox360 الرژی گرفتی ها :D
در ضمن چیزی رو شروع نکردم پستم رو بخون من اصلا کاری با ps2 و طرفدارهاش ندارم.;)
در ضمن من منتظر هستم یه مدچیپ که 100% کار کنه و تسته خودش رو پس بده بیاد تا ....

نوشته شده توسط monster kane:
اریا جون دستگاه کپی خور شده همه مدلاش هم سامسونگ هم هیتاچی و بزودی براش مود چیپ میاد
الان این خبر پخش شده که اولین مود چیپ در تعداد زیاد تولید شده مال شرکت Team Underdog به اسم NME-360 chip
اون devil360 میگفت مود چیپ داره ولی خبری نشد و احتمالا سر کاری بود
تو ایران هنوز کسی نداره و باید صبر کرد که به ایران برسه;)
این مود چیپ هم همانند 3 مو چیپ دیگه در مرحله تست است در ضمن بر روی تمام دستگاههای پال کار می کند و فقط در حد خبر است هنوز سایتهای معتبر تاییدیه ّبه آن ندادند همانند : www.xbox-scene.com به احتمال 90 درثد بشه جریان Devil360 شرکت علائدین هم مود چیپ میگه زدم وخیلی ها ادعا می کنند ولی باید ببینیم مود چیپ سازهای معروف چه کار میکنند .Golbal360 چون با چیپ Actel است شاید درست کار کند ولی در کل این اولا PS2 شده تا جریان مشخص بشه 1 6 ماهی طول میکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or