راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این تاپیک شده پاتوق طرفدارای 360 خیلی باحاله هر چی بخوای اینجا راجب 360 میشه پیدا کرد بیچاره طرفدارای ps3 دلشون لک میزنه یه همچین تاپیکی داشته باشن;)

خوب اون تاپیک بیشتر راجع به بازی های نسله بعده ولی اینجا بیشتر به 360 میخوره علی.
من فکر کردم شاید یه وقت اشتباهی پست داده باشی اینجا.;)
از نظر من هم مشکلی نداره خیلی هم خوبه اتفاقا ولی دیگه طرفدارای PS3 نمیان اینجا ! :cheesygri

عزیز من،میدونی چیه؟
میترسم بی خودی بگیرم بعد،مثل Ps2 ، سری جدیدش بیاد که قوی تر باشه
از طرفی با خودم می گم الان برای 360 هیچ بازیی نمی بینم که بخوام 600-700 تومن بخاطر اون بازی خرج کنم
بهترین بازیا:
Pgr3
Graw
همین!
ولی اگه بتونم (که نمی تونم!!!) پنج شیش ماه دندون رو جیگر بزارم Gow میاد که ارزش همه بازیا رو داره

بی خیال بابا 360 تازه اومدی و مطمئن باش تا چند ساله دیگه هیچ خبری از کنسول جدید نیست;)
همین 2 تا به نظرم ارزش رو داره:) میگم اگه پولت رو ندی برای 360 وسوسه میشی و میری خرجش میکنی بعد خر بیار و باقالی بار کن:)
من میگم اگه پولش رو داری بگیر البته اگه بتونی صبر کنی که میگی نمیتونم خیلی بهرته...

اون قوطی کبریت با طرح 360 چی بود که دست بیل گیتس بود و باهاش اینور اونور میرفت؟؟؟

نه اون قوطی کبریت نیست، اون باتری شارژی 360 هست

حالا خوبه تو هنده اینو نوشته اگه تو ایران بود باید مینوشت : خطر برق گرفتگی

خیلی خوشم اومد ازت حال کردم از این جملت
ولی جدا" فکرشو بکن
فقط یه نفرو باید استخدام کنن تند تند دست ملت رو بگیره و بگه: دست نزن-دست نزن-جیززه!-دست نزن-آقای محترم گفتم دست نزن- د پدرس** مگه کری میگم دست نزن،تو که نیمخوای بخری:D

یادتونه گفتم یه خبر می دم تا آخر این هفته اونم این بود که دوستم 360 داشت می خواستیم فرمور بریزیم.
حالا ما دی وی دی رام رو باز کردیم با کابل ساتا وصل کردیم به کامپیوتر ولی حالا برق نمیاد توش.موندیم چی کار کنیم.این دوستمم مغازه داره و اگه بتونه هک کنه اونوقت شما هم می تونید بخرید.
منتظر خبرهای بعدی باشید...

اینجا اخبار شبانگاهی نیست لطفا در صورتی که کاری را کامل انجام دادید اعلام کنید زیرا محتویات بحث را با یک پست بی مورد عوض می کنید

نوشته شده توسط chalengeeverything:
یادتونه گفتم یه خبر می دم تا آخر این هفته اونم این بود که دوستم 360 داشت می خواستیم فرمور بریزیم.
حالا ما دی وی دی رام رو باز کردیم با کابل ساتا وصل کردیم به کامپیوتر ولی حالا برق نمیاد توش.موندیم چی کار کنیم.این دوستمم مغازه داره و اگه بتونه هک کنه اونوقت شما هم می تونید بخرید.
منتظر خبرهای بعدی باشید...
مادربردت باید با برنامه فریم ور هماهنگ باشه
در ضمن وقتی کنسول رو روشن کنی مگه میشه برق توش نیاد:confused:

این هم یه راه دیگه برا تشخیص مدل های قدیمی و جدید

1z1ejva.jpg

360 که ماداریم روش کار میکنیم همه چیزش میخونه درایوش هم هیتاچی ال جی هست.
وقتی درایو رو باز میکنیم و به کامپیوتر وصل میکنیم.(با ساتا)حالا باید با سیم به برق وصلش کنیم که متاسفانه برق نمیاد توش.
حالا یه جایی خوندم اگه درایو هیتاچی یا ال جی داشته باشین که با کابل ساتا به کامپیوتر وصل شه می تونیم درایو 360 رو به اون وصل کنیم و از اون طریق برق بره تو درایو.
حالا دنبال درایو هستم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or