راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از چه روشی برای کپی خور استفاده کردین؟مد چیپ دیگه؟
ما از روش خاص خودمون استفاده کردیم
دوست عزیز , اینا بیشتر از روش خاص خودشون برای گول زدن شماها استفاده میکنن تا هک کنسول !
باز که گفتین تماس گرفتیم !!! اقا یکی نیست بره اونجا درست نگاه ببینه چه خبره ؟؟؟
من چند بار بهتون بگم ! اینا چطور اعلامیه دادن به مجله بازیرایانه که کنسول داریم ولی چطور جرات نکردن بگن هک شده ! پس چرا توی سایت خودشون این خبرو نذاشتن ؟
برو بابا.اصلا به من چه...
- اونوقت من که تهرانم چجوری تهیه کنم؟
- شماره حساب میدم،پول میریزی،میفرستم(چه زرنگ!)
اگه پولو ریختم و هوتوتو!!!؟؟؟
نه از این لحاظ مطمئن هست.من خودم چند بار از اونجا خرید کردم پول و ریختم به حسابشون 3-4 روزه رسیده...

Last edited by a moderator:
  • مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه همکف فروشگاه کاوش

مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه سوم شریف کامپیوتر <LI dir=rtl><LI dir=rtl>
    خ ولیعصر بازار رضا فروشگاه مدیا سنتر <LI dir=rtl>
    خ ولیعصر بازار رضا نرم افزاری پارسا
  • خيابان ولي عصر - نوين پندار

بچه ها مثل اینکه رفته بودن و گفته بودن اینجا (تهران) فقط بازی های سرزمین رو میفروشن

بچه ها به نظره من بباید کلی بریم یه مغازه تا طرف بدونه با چه کسایی طرفه

من هم احتماله50 درصد میخوام بگیرم . شنبه هفته دیگه هم دارم میام تهران . اگر یه جا قرار بزاریم با هم بریم . پوله الکی نیست که بخوای بدی بره

باز که گفتین تماس گرفتیم !!! اقا یکی نیست بره اونجا درست نگاه ببینه چه خبره ؟؟؟
ببخشید من الاف نیستم از تهران پاشم برم اهواز:mad:

در ضمن صبر کنید
صبر کنید بشیم حدود 10 نفر بریم از یه جا بخریم
جون مادرتون صبر کنید
با هم میریم کلی تخفیف میده

نوشته شده توسط gameware:

در ضمن صبر کنید
جون مادرتون صبر کنید
علی گفت : اقا یکی نیست بره اونجا درست نگاه ببینه چه خبره ؟؟؟

با شما نبود عزیز گفت یکی....

نوشته شده توسط gameware:

در ضمن صبر کنید
جون مادرتون صبر کنید
بلاخره شما میخوای بگیری یا نه ؟ PC رو فروختی ؟

با سلام

من امروز درست بعد کنکور اومدم اهواز واسه 360 . اینجا رفتم شعبه مرکزی سرزمین ولی بعد از نیم ساعت تازه تونستم برم داخل (من 6 ماهی هست که دارم Xbox360را پیگیری می کنم) داشت کنسول پریمیوم را 480 با تمام امکانات میفروخت (جهت اطلاع رسمی از قیمتها) نگاه کردم هم برق مستقیم داشت هم اینکه اون هالوگرام زیرش بود در کل اطلاعات تخصصی فروشنده هم خوب بود
در مورد دستگاه که کپی را بتواند اجرا کند یک بازی کپی را واسم اجرا کرد به راحتی اجرا شد بازی Ghost Recon بود دیدن این بازی با LCD 40 Sony Bravia واقعا دیدن داره ولی دستگاه را الان تمام کرده بود قول 10 روزه دیگه را بمن داد با قیمت 630 هزار تومان به همراه 3 بازی به دلخواه و یکسال گارانتی.در مورد سیستم کپی هم فکر کنم کاری به فریم ور و چیپ داشته باشه چون دستگاه پلم بود و امکان اینکه یکدام از اینها باشد نا ممکن می شود .عجیب ولی واقعی .ممکن دستگاه را از جایی وارد کنه که از سری OEM باشد که به احتمال زیاد همین هست ولی هر چه که هست به من اطمینان داد که حداقل همین حالا تمام بازیها را اجرا میکند.به احتمال کمتر از 1% میکروسافت سیستم خور را عوض کند .چیزهای عجیبی اونجا بود مثلا پوسترهای 2 متری از بازیها (من که تا به حال ندیده بودم) بازی Rome Alexander هم که تا پنجشنبه نبود از اونجا در 3 سی دی گرفتم مثل اینکه بچه ها راست میگفتن بازیها را زود میاره.

من فکر کنم تا 10 روز دیگه دستگاهم برسه در صورتی که گرفتم به شما اطلاع میدم. درمورد نمایندگی تهران گفت اینها همه فقط نماینده فروش بازیها و نرم افزار هستند نه Xbox

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه میشه بپرس که X360 ببریم کپی خور میکنه ؟
یه سوال هم قبلا پرسیده بودم که جواب ندادید . Dvd Region 3 با 5 چه فرقی داره ؟

در مورد اینکه دستگاه را کپی خور میکنه خودت باید تماس بگیری چون من دارم از اهواز میرم
Region هم مربوط به کد منطقه ای و دستگاههای هر قاره می باشد که از لحاظ روش کد کردن اطلاعات ویانوع فرمت خواندن یکدگر فرق می کند د گوشه سمت چپ جعبه نوشته شده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or