fade2black
کاربر سایت

آقا الان ما بخوایم 360 بگیریم باید چی بگیریم یا اصلا صبر کنیم یه مدت یا با چه درایوی بگیریم؟ممنون![]()
مطمئنی arcade بیشتر فالکونه ؟Arcade هایی هم که وارد شده همگی Falcon بودن.
مطمئنی arcade بیشتر فالکونه ؟
اینطور که خیلی خوبه آخه من شنیده بودم فالکون ها 90 % uc هستن![]()
یعنی من میتونم مطمئن باشم arcade ها اکثرا فالکونن ؟ حتی ntfs j ؟؟؟
دوستان با 400 تومان بودجه یه 360 معرفی کنید با مشخصات کامل و بگید هر چیزش چی باشه بهتره مثلا تاریخ ساختش و سی دی رامش و کلن مشخصات کاملش رو بدید
در ضمن دوستان این nextgen که میگید معتبره ، قسطی هم میده ؟
مثلا 150 نقد بدی بقیش هم قسطی ؟
فکر نکنم که قسطی بدن ولی یه زنگ بزن بد نیستدوستان با 400 تومان بودجه یه 360 معرفی کنید با مشخصات کامل و بگید هر چیزش چی باشه بهتره مثلا تاریخ ساختش و سی دی رامش و کلن مشخصات کاملش رو بدید
در ضمن دوستان این nextgen که میگید معتبره ، قسطی هم میده ؟
مثلا 150 نقد بدی بقیش هم قسطی ؟

از آقا پيام ميتوني بخري ، يا شركت پرتو ، تاپيكاش تو بازارچه هستامروز که شنبه هست و 4 اسفند من یه تماس گرفتم با nextgen و چند هزار تایی سوال پرسیدم از اون بنده خدایی که گوشی رو برداشت بعد آخر کار هم گفت فعلا اصلا موجودی نداریم و در ضمن قیمت خفن رفته بالا گفت تا 1 ماه پیش که آرکید داشتیم بین 400 تا 430 تومن می فروختیم ولی الان نداریم و اگر بیاریم هم قیمت بالا هست ( خوب بالاخره شب عید هست و می خواد خرج و مخارج عیدش و پول کفش و لباسه عیدش رو از حلقوم ما بکشه بیرون :cheesygri )
در هر صورت گفت آخر هفته تماس بگیر ببینم چیکار می تون برات بکنم ....
خوب اینطور که معلومه قسمت نیست ما شب عید xbox بیاد خونمون ...
جای دیگه ای سراغ ندارید که مطمئن و اروزون باشه ؟
از آقا پيام ميتوني بخري ، يا شركت پرتو ، تاپيكاش تو بازارچه هست
آقا پیام کی هست ؟ فروشگاه داره ؟ سایت داره ؟ معتبره ؟
امروز که شنبه هست و 4 اسفند من یه تماس گرفتم با nextgen و چند هزار تایی سوال پرسیدم از اون بنده خدایی که گوشی رو برداشت بعد آخر کار هم گفت فعلا اصلا موجودی نداریم و در ضمن قیمت خفن رفته بالا گفت تا 1 ماه پیش که آرکید داشتیم بین 400 تا 430 تومن می فروختیم ولی الان نداریم و اگر بیاریم هم قیمت بالا هست ( خوب بالاخره شب عید هست و می خواد خرج و مخارج عیدش و پول کفش و لباسه عیدش رو از حلقوم ما بکشه بیرون :cheesygri )
در هر صورت گفت آخر هفته تماس بگیر ببینم چیکار می تون برات بکنم ....
خوب اینطور که معلومه قسمت نیست ما شب عید xbox بیاد خونمون ...
جای دیگه ای سراغ ندارید که مطمئن و اروزون باشه ؟
ای بابا من که زنگ زدم گفتش هول و هوش 400 شاید عصبانی بوده یه چیز پرونده :cheesygriاقا قیمت رو چند گفت ؟ بگو منم یه زنگ بندازم ببینم همونو میگه یا نه راستی اقا پدرام احتمالا شما با اقا پیام در ارتباط باشی :biggrin1: گفته بودن چند تا ارکید میارم برای فروش می دونین کجا ها تو تهران فروخته ؟ اگه هنوز نیومده می دونین کی میاد ؟ اگه عید بیاد خیلی خوب میشه ازشون حضوری می خریم