راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا یعنی ما باید از این عکس سمت راست مال فالکون بگیریم؟
امین جان، اینا ترانس خود کنسول که من عکسشونو گذاشتم تا مقدار توان ترانس رو بتونم یه تحلیل ساده کنم. شما تو پک خود کنسولت ار اینا داری فقط برای برق ورودی(که 110v)، باید یت تبدیل 220به110 با توان 500w به بالا تهیه کنی .

آقا الان ما بخوایم 360 بگیریم باید چی بگیریم یا اصلا صبر کنیم یه مدت یا با چه درایوی بگیریم؟ممنون;)

اگر درایو خوب می خوای Hitachi 79 خیلی خوبه(البته از نظر من) که روی Premium With HDMI هست.البته BenQ هم خیلی خوبه و روی Halo Special Edition و Elite و همچنین Arcade هم هست.تاریخ جدید Halo Special Edition احتمالا فالکون هست.Arcade هایی هم که وارد شده همگی Falcon بودن.الایت و Premium With HDMI هم اکثرا Zephyr با هیت سینک هستن.

مطمئنی arcade بیشتر فالکونه ؟
اینطور که خیلی خوبه آخه من شنیده بودم فالکون ها 90 % uc هستن :((
یعنی من میتونم مطمئن باشم arcade ها اکثرا فالکونن ؟ حتی ntfs j ؟؟؟

عزیز NTSC/J Asia در دست تولید هست و هنوز عرضه نشده برای مدل Arcade

در ضمن پیام که از دوبی آورده Arcade همگی UC و با مادربورد فالکون بودن.

خدا بخواد همه J ها هم فالکون هستن.

اینطور که خیلی خوبه آخه من شنیده بودم فالکون ها 90 % uc هست

حالا چرا :(( ؟
UC مگه چه مشکلی داره ؟!!!؟ بنظرم تازه از J هم بهتره !
اولین سری X360 هایی که وارد ایران شدن UC بودن ... بازیهاشم که هست ... مال خودمم UC ه :دی

دوستان با 400 تومان بودجه یه 360 معرفی کنید با مشخصات کامل و بگید هر چیزش چی باشه بهتره مثلا تاریخ ساختش و سی دی رامش و کلن مشخصات کاملش رو بدید

در ضمن دوستان این nextgen که میگید معتبره ، قسطی هم میده ؟
مثلا 150 نقد بدی بقیش هم قسطی ؟

دوستان با 400 تومان بودجه یه 360 معرفی کنید با مشخصات کامل و بگید هر چیزش چی باشه بهتره مثلا تاریخ ساختش و سی دی رامش و کلن مشخصات کاملش رو بدید

قیمت 415 تومان می تونید Arcade از آقا پیام بخرید.

یه کنسول XBox 360 هست با مادربورد فالکون که یه مموری 256 باهاشه و یه DVD از بازی ها Arcade و یه دسته بیسیم هست باهاش.رجیون هم UC هست.درایوش BenQ هست.تاریخش هم 10/2007 به بعد بوده تا الان که آورده.

فکر نکنم که قسطی بدن ولی یه زنگ بزن بد نیست
http://www.nextgen.ir

امروز که شنبه هست و 4 اسفند من یه تماس گرفتم با nextgen و چند هزار تایی سوال پرسیدم از اون بنده خدایی که گوشی رو برداشت بعد آخر کار هم گفت فعلا اصلا موجودی نداریم و در ضمن قیمت خفن رفته بالا گفت تا 1 ماه پیش که آرکید داشتیم بین 400 تا 430 تومن می فروختیم ولی الان نداریم و اگر بیاریم هم قیمت بالا هست ( خوب بالاخره شب عید هست و می خواد خرج و مخارج عیدش و پول کفش و لباسه عیدش رو از حلقوم ما بکشه بیرون :cheesygri )

در هر صورت گفت آخر هفته تماس بگیر ببینم چیکار می تون برات بکنم ....

خوب اینطور که معلومه قسمت نیست ما شب عید xbox بیاد خونمون ... :(

جای دیگه ای سراغ ندارید که مطمئن و اروزون باشه ؟

امروز که شنبه هست و 4 اسفند من یه تماس گرفتم با nextgen و چند هزار تایی سوال پرسیدم از اون بنده خدایی که گوشی رو برداشت بعد آخر کار هم گفت فعلا اصلا موجودی نداریم و در ضمن قیمت خفن رفته بالا گفت تا 1 ماه پیش که آرکید داشتیم بین 400 تا 430 تومن می فروختیم ولی الان نداریم و اگر بیاریم هم قیمت بالا هست ( خوب بالاخره شب عید هست و می خواد خرج و مخارج عیدش و پول کفش و لباسه عیدش رو از حلقوم ما بکشه بیرون :cheesygri )

از آقا پيام ميتوني بخري ، يا شركت پرتو ، تاپيكاش تو بازارچه هست

آقا پیام کی هست ؟ فروشگاه داره ؟ سایت داره ؟ معتبره ؟

تاپیک فروش 360 با خروجی HDMI مال آقا پیام هست توی بخش بازارچه.

ایشون آدم قابل اعتماد و خوش برخوردی هستن و خیلی از بچه های سایت ازشون خرید کردن.

ای بابا من که زنگ زدم گفتش هول و هوش 400 شاید عصبانی بوده یه چیز پرونده :cheesygriاقا قیمت رو چند گفت ؟ بگو منم یه زنگ بندازم ببینم همونو میگه یا نه راستی اقا پدرام احتمالا شما با اقا پیام در ارتباط باشی :biggrin1: گفته بودن چند تا ارکید میارم برای فروش می دونین کجا ها تو تهران فروخته ؟ اگه هنوز نیومده می دونین کی میاد ؟ اگه عید بیاد خیلی خوب میشه ازشون حضوری می خریم

ای بابا من که زنگ زدم گفتش هول و هوش 400 شاید عصبانی بوده یه چیز پرونده :cheesygriاقا قیمت رو چند گفت ؟ بگو منم یه زنگ بندازم ببینم همونو میگه یا نه راستی اقا پدرام احتمالا شما با اقا پیام در ارتباط باشی :biggrin1: گفته بودن چند تا ارکید میارم برای فروش می دونین کجا ها تو تهران فروخته ؟ اگه هنوز نیومده می دونین کی میاد ؟ اگه عید بیاد خیلی خوب میشه ازشون حضوری می خریم

والا فکر کنم بار آرکیدشون هفته بعد برسه.

همه آرکید ها رزرو شده.

بار بعدیش هم نزدیک به عید میاد که Halo3 Special Edition هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or