راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ای بابا من که زنگ زدم گفتش هول و هوش 400 شاید عصبانی بوده یه چیز پرونده :cheesygriاقا قیمت رو چند گفت ؟ بگو منم یه زنگ بندازم ببینم همونو میگه یا نه راستی اقا پدرام احتمالا شما با اقا پیام در ارتباط باشی :biggrin1: گفته بودن چند تا ارکید میارم برای فروش می دونین کجا ها تو تهران فروخته ؟ اگه هنوز نیومده می دونین کی میاد ؟ اگه عید بیاد خیلی خوب میشه ازشون حضوری می خریم

حالا قیمتش مهم نیست شما این رو دز نظر بگیر که نداره

قیمت 415 تومان می تونید Arcade از آقا پیام بخرید.

یه کنسول XBox 360 هست با مادربورد فالکون که یه مموری 256 باهاشه و یه DVD از بازی ها Arcade و یه دسته بیسیم هست باهاش.رجیون هم UC هست.درایوش BenQ هست.تاریخش هم 10/2007 به بعد بوده تا الان که آورده.

1-از کجا باید فهمید مادربورد فالکون هست یا غیره ؟
2-رجیون هم UC هست ==> در این مورد چی ، این یعنی رجیون سی دی هم باید uc باشه ؟
3-بعد هارد نداره ؟ اگر داشته باشه به چه درد می خوره ؟
4-بین پیام و nextgen کی رو انتخاب می کنید ؟

دوست عزیز زحمت بکش برای پیدا کردن جواب این سوالاتت تاپیک های مهم بخش xbox360 رو بخون. چون به غیر از سوال آخر همهش به طور کامل جواب داده شده.

به قول خودتون نکست جن که نمیاره :cheesygri ولی اگه بیاره هم به نظر من اقا پیام بهتره ( بازم می گم به نظر من )

دوستان یک سوال
در حال حاضر بیشتر توصیه شده که یا الیته بگیریم یا هالو3 یا ارکید
سوال من اینه که ایا هر سه مدل دارای پورت اچ دی ام ای هستند یا خیر ؟
چون بین هر مدل حدودا 100 هزار تومن فرقش هست یعنی میگن الیته 600 و هالو3 حدودا 500 و ارکید حدودا 400 ؟
و اینکه ظرفیت هارد هالو3 چند هست ؟
اگرممکن هست کمی در مورد این 3 مدل مفصل تر توضیح بدید یا لینکی رو در اختیار ما بگذارید

دوستان یک سوال
چون بین هر مدل حدودا 100 هزار تومن فرقش هست یعنی میگن الیته 600 و هالو3 حدودا 500 و ارکید حدودا 400 ؟
اگرممکن هست کمی در مورد این 3 مدل مفصل تر توضیح بدید یا لینکی رو در اختیار ما بگذارید

بله همشون HDMI دارن.

فرق قیمتشون بخاطر امکاناتشون هست.

الایت هارد 20 گیگابایتی داره و مشکی هست.یه کابل HDMI هم باهاش هست

هالو هارد 20 گیگابایتی داره و نسبت به پرمیوم یه Play & Charge Kit همراهش هست و رنگش ین قهوه ای و سبز هست.

آرکید هم که فقط یه دستگاه هست بدون هارد با یه دسته بی سیم و یه DVD بازی آرکید و مموری کارت 256 مگابایتی.

درایو همگی هم BenQ هست و کپی خور کردنش نرم افزاری هست(در صورتی که Chipset مادربوردتون سازگار باشه)

تو سایت amazon.com آرکید رو زده 220 تا 270 . واقعا قیمته اصلش اینه ؟
یعنی میاد تو ایران یه دفعه باید بشه 400 ؟ :eek::confused:

عزیز قیمت توی همه جای دنیا که ثابت نیست.دوبی گرونه که وقتی میارن ایران اینطوری میشه.در ضمن اگر مثلا آرکید میدن 415 حساب کنید گمرکی و هزینه آوردنش توسط لنج ها هم هست.

دوستان یک سوال
بستگي به استفاده شما داره اگه ميخواي به لايو وصل بشي و دمو بازي و ... دانلود كني ، بهتره Elite بگيري كه هارد 120 داره
اما اگه زياد نميخواي چيزي دانلود كني يا بريزي رو كنسول بهتره Premium with HDMI بگيري يا Halo

xbox360_faq_4.jpg

و سوال دیگر اینکه دوستانی که این مدل الیته را دارند در مورد کیفیت اون توضیح بدن که ایا مشکل حرارتی داره یا نه و کلا در مورد این مدل بیشتر توضیح بدن تا ما از شک و گمان بیرون بیاییم
من الان مشخصات این 3 مدل رو دیدم انصافا الیته بهترین انتخاب هست اما تعجبم چرا اینهمه گرون داده میشه قیمت جهانی اون 450 دلار هسا اما 600 هزار تومن فروخته میشه اما قیمت جهانی کنسول سونی 499 دلار هست که تو ایران حتی 480 هزار تومن هم فوخته میشه این فروشنده ها دیگه مثل اینکه خدا رو هم فراموش کردن
انصاف هم خوب چیزی هست
اگر فردا روزی کنسول سونی هم هک بشه فکر کنم قیمت اون به 700 تومن هم برسه بعید نیست از این فروشنده ها ..........
خلاصه مطلب من اگر ایمان بیارم که کنسول الیته مشکل گرمایی نداره و میشه با خیال راحت روزی 3 تا 4 ساعت پشت سر هم بازی کرد همین فردا میرم یه 360 الیته میگیرم اما مشکل اینه که هنوز به اطلاعات کاملی نرسیدم
بهتره یه بخش مخصوص الیته ایجاد بشه پیشنهاد من اینه

د رضمن من چند تا مطلب خوندم که اگر اشتباه بود بگید
.......تمام مدلهای الیته و هالو دارای درایو بنکیو هستند
....... الیته دارای مادربود فالکون یا زفیر هست
........ نمیدونم الیته کپی خور شده یا نه ؟
و اصلی ترین سوال
دوستان فرض کنید ما یه کنسول گرفتیم از شانس ما زد و مشکل 3 چراغ پیدا کرد و دیگه هم کار نکرد
ایا باید انداخت دور یا تعمیر شدنی هست ؟
هزینه تعمیر اون 3 چراغ قرمز یا مشکل دیگه چقدر هست ؟
قیمت اون ترانس 220 ولت چند هست ؟

در جواب دوستمون که گفته جنس از دبی وارد میشه و گمرک به اون میخوره باید عرض کنم که چطور فقط به 360 گمرک میخوره و به به پلی استیشن3 گمرک نمیخوره لابد تو گمرک سونی پارتی داره نه دوست من این کار گرون دادن فقط از فروشنده های ایرانی بر میاد چون کنسول کپی خور شده و بازیهاش ارزون و فروش زیاده اینکار رو کرده مطمئن باش همین بلا سر کنسول سونی هم در صورت هک شدن میاد
از شما بعید هست اینطوری از فروشنده ها حمایت کنی شاید یکی از اونها هستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or