silent_hill54
کاربر سایت
اگرمیشه شمارت روتو پیام خصوصی بهم بده.من بوشهر هستم و درایو BenQ کپی خور می کنم عزیز.
خواستی در خدمتم.![]()
اگرمیشه شمارت روتو پیام خصوصی بهم بده.من بوشهر هستم و درایو BenQ کپی خور می کنم عزیز.
خواستی در خدمتم.![]()
در جواب دوستمون که گفته جنس از دبی وارد میشه و گمرک به اون میخوره باید عرض کنم که چطور فقط به 360 گمرک میخوره و به به پلی استیشن3 گمرک نمیخوره لابد تو گمرک سونی پارتی داره نه دوست من این کار گرون دادن فقط از فروشنده های ایرانی بر میاد چون کنسول کپی خور شده و بازیهاش ارزون و فروش زیاده اینکار رو کرده مطمئن باش همین بلا سر کنسول سونی هم در صورت هک شدن میاد
از شما بعید هست اینطوری از فروشنده ها حمایت کنی شاید یکی از اونها هستی
بله همشون HDMI دارن.
فرق قیمتشون بخاطر امکاناتشون هست.
الایت هارد 20 گیگابایتی داره و مشکی هست.یه کابل HDMI هم باهاش هست
هالو هارد 20 گیگابایتی داره و نسبت به پرمیوم یه Play & Charge Kit همراهش هست و رنگش ین قهوه ای و سبز هست.
آرکید هم که فقط یه دستگاه هست بدون هارد با یه دسته بی سیم و یه DVD بازی آرکید و مموری کارت 256 مگابایتی.
درایو همگی هم BenQ هست و کپی خور کردنش نرم افزاری هست(در صورتی که Chipset مادربوردتون سازگار باشه)
مگه آرکید کابل HDMI نداره ؟ اصلا این کابل به چه درد می خوره ؟

کابل همراهش نیست و باید جدا بخری.
برای بازی کردن با کیفیت فوق العاده بالا استفاده میشه.در صورتی که HDTV داشته باشید.![]()
نگم . شما را ناراحت کنم . میخوام یکی دیگه بخرم اما میترسم باز چراغ بشه ( سه چراغ ) میدونید اینجا ایران هست و سختی بسیار . من چطور میتونم یه 360 بگریم و چیکار کنم دیگه نگران 3 چراغ نباشم . ( متاسفانه من از 360 سر در نمیارم ) با تشکر .دوستان قدیمی کمکم کنید .
همانطور که میدانید من 360 داشتم ( بله تعجب نکنید داشتم ) . دو تا خریده بودم که هر دو تاش ...نگم . شما را ناراحت کنم . میخوام یکی دیگه بخرم اما میترسم باز چراغ بشه ( سه چراغ ) میدونید اینجا ایران هست و سختی بسیار . من چطور میتونم یه 360 بگریم و چیکار کنم دیگه نگران 3 چراغ نباشم . ( متاسفانه من از 360 سر در نمیارم ) با تشکر .
دوست عزيز اگه Arcade بخري نه كابل Component داره نه HDMI ! اگه HDTV شما Full HD 1080p هست بهتره كابل HDMI رو بخري و اگه Full HD نيست همون كابل Component رو بايد بخريقیمتش چنده ؟ از کجا میشه خرید ؟
در ضمن من که HDTV دارم اگر بخوام بدون کابل بازی کنم کیفیت خیلی بدی داره ؟
و سوال دیگر اینکه دوستانی که این مدل الیته را دارند در مورد کیفیت اون توضیح بدن که ایا مشکل حرارتی داره یا نه و کلا در مورد این مدل بیشتر توضیح بدن تا ما از شک و گمان بیرون بیاییم
.......تمام مدلهای الیته و هالو دارای درایو بنکیو هستند
........ نمیدونم الیته کپی خور شده یا نه ؟
ایا باید انداخت دور یا تعمیر شدنی هست ؟
الان الیت چنده؟؟؟
هارد 20 گیگ رو چند میخرن ؟؟؟
الیته که دیگه مثل پرمیوم ها 3چراغ نمیشه؟؟؟؟؟
نمیگم j بهتره اما من تا حالا تو اهواز uc ندیدمحالا چرا؟
UC مگه چه مشکلی داره ؟!!!؟ بنظرم تازه از J هم بهتره !
اولین سری X360 هایی که وارد ایران شدن UC بودن ... بازیهاشم که هست ... مال خودمم UC ه![]()
اصلا uc نمیارن
در نتیجه بازیاشم نمیارن نمیگم j بهتره اما من تا حالا تو اهواز uc ندیدماصلا uc نمیارن
در نتیجه بازیاشم نمیارن
و مجبورم اگه uc خریدم بازیای free بگیرم

گمون نکنم دیگه با مادربورد فالکون این کارا نیاز باشهدوست عزیز می تونی از کنسول هایی بخری که مادربورد Zephyr یا Falcon دارن.بعد هم اگر تهران هستی ببر NextGen و بگو برات X-Clamp دستگاه رو و همچنین فن ها رو 12 ولت کنن.