راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نمیگم j بهتره اما من تا حالا تو اهواز uc ندیدم :( اصلا uc نمیارن :( در نتیجه بازیاشم نمیارن
و مجبورم اگه uc خریدم بازیای free بگیرم

اگه ADSL داشته باشی که راحت می تونی خودت دانلود کنی.

حالا فرق کیفیت FREE با ریجن ها چیه؟؟؟ من که تا به حال free گرفتم...:love:

هیچ فرقی از نظر کیفیت ندارن.بعضی شرکت ها مسخره بازی در میارن برای رجیون ها جدا جدا میدن بیرون و بعضی هاشون Free میدن بیرون. :love:

بچه ها پرمییوم با تاریخ ساخت ماه 9/2007 به نظر شما خروجی hdmi داره یا نه ؟ region pal هست درایوش بنکیو هست و مادربورد فالکون هم هست!!! چون سفارش دادم یادم رفت بپرسم with hdmi هست یا نه!!!

بچه ها پرمییوم با تاریخ ساخت ماه 9/2007 به نظر شما خروجی hdmi داره یا نه ؟ region pal هست درایوش بنکیو هست و مادربورد فالکون هم هست!!! چون سفارش دادم یادم رفت بپرسم with hdmi هست یا نه!!!

آره داره . مادربورد های Falcon همشون HDMI دارند.

من adsl دارم ولی می گن کار سختیه!!!:love:

نه عزیز کار سختی هم نیست.

برو سایت IsoHunt.Com اسم هر بازی رو خواستی بزن.پیدا که شد روش که کلیک کنی جلوی لینک های اون فایل نوشته Seed که عدد کنارش باید بالای 10 باشه تا سرعت بهتر باشه.

برنامه Bittorrent هم دانلود کن.وقتی اون فایل کم حجم بازی رو دانلود کنی میاد توی Bittorrent یه Ok میزنی و شروع میشه دانلود...

ميخواستم بدونم Elite هم مشكل حرارتي داره:confused:
تمامی 360 های دارای مادربورد سری فالکون و زفیر از نظر حرارتی هیچ مشکلی
ندارن چه Elite چه pre و halo و .....
برای اطمینان که مادربوردتون یکی از اون 2 تا باشه باید کنسولتون مال بعد از برج
8 / 2007 باشه

به نظر من اینطور که شنفتم زیره مادر برد های مدل فالکون داغ میشه حتما این x-clamp ها هم داغ میشن و شکل خودشونو از دست میدن و فکر میکنم باید X-clamp رو رو دستگاه انجام بدیم از همون اول درسته؟:confused:

فلکون به نظرم خوب نیست چون همین جور که علی جان گفتند همشون زیرشون داغ میهش یه نظرم زفیر بهتره البته هیت سینک اضافه دارشون چون بالاخره یک هییتسینک اضافه تره:-"

به نظر شما پريميم فالكون 570 تومن ميرزه،البته كپي خور شده با ريجن j:confused:
یه مقدار قیمت بالا میگه و شک دارم Falcon باشه این کنسول.

به نظر من اینطور که شنفتم زیره مادر برد های مدل فالکون داغ میشه حتما این x-clamp ها هم داغ میشن و شکل خودشونو از دست میدن و فکر میکنم باید X-clamp رو رو دستگاه انجام بدیم از همون اول درسته؟:confused:

بله بهتر هست همون اول انجام بدید.چون عمر دستگاه رو چند سال بیشتر می کنه.به گفته مبتکر این روش کنسول شما 10 سال عمر می کنه.البته یارو جو گیر شده بوده این مقدار گفته شما جدی نگیرید.

فلکون به نظرم خوب نیست چون همین جور که علی جان گفتند همشون زیرشون داغ میهش یه نظرم زفیر بهتره البته هیت سینک اضافه دارشون چون بالاخره یک هییتسینک اضافه تره:-"

عزیز اتفاقا چون 65 نانومتری شده و یه مقدار اندازه کاهش یافته توی قطعات مادربورد و باعث شده کنسول داخلش فضای باز بیشتری ایجاد بشه.در ضمن کاهش دما توی Falcon بیشتر از Zephyr هست.

میشه در مورد این x-clamp یه کم توضیح بدید ؟ و همینطور چقدر میگیره نکست جن تا x-clamp کنه دستگاه رو ؟

زنگ بزنید به NextGen.IR تا هم بهتون توضیح بدن هم هزینه اش رو بپرسید.

نا سلامتی می خواستم 400 تومان بیشتر برای Arcade خرج نکنم . یکی میگه کابل HDMI بگیری به نفعته یکی دیگه میگه باید دستگات کپی خور بشه تا بتونی بازی اجرا کنی یکی دیگه میگه X-Clamp بزن و فن رو 12 ولت کن :horse:

اینطوری پیش بریم میزنه بالای 500 تومان :eek::(

کسی قیمت X-Clamp و فن 12 ولت رو از nextgen پرسید به ما هم بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or