راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بازی های رجین های مختلف با هم فرق میکنه
مثلا من بیشتر بازهای مثل call of dati 4 . belak . pes 2008 و کلا بازیهای جنگی انجام میدم کدوم رجین برای من بهتره؟

رجیون J و UC بازی های خیلی زیادی دارن.

UC الان پیام با تاریخ جدید وارد می کنه که مادربورداشون Falcon و Zephyr هستن.

اگر البته دنبال کنسول هایی می گردی که مشکل گرمایی نداشته باشن.اگر نه از همین جا یدونه J بخری حله...

بچه ها یه چند تا عکس از ترانس تبدیلی که گرفتم برای تبدیل برق 110به 220 ولت
فقط دوستانی که میخوان بخرن اگاهی ندارن باید بالای 500 وات بگیرن مال من 500وات
http://i31.tinypic.com/30krbb6.jpg

بچه ها یه چند تا عکس از ترانس تبدیلی که گرفتم برای تبدیل برق 110به 220 ولت
فقط دوستانی که میخوان بخرن اگاهی ندارن باید بالای 500 وات بگیرن مال من 500وات
http://i31.tinypic.com/30krbb6.jpg
چرا بالای 500 وات ؟ مگه چقدر مصرف داره ؟ خیلی باشه 300 واته!

بچه ها من ميخوام يك 360بگيرم كه مشكله گرمايي يا همون 3چراغش كمتر باشه بين اين دوتا كدوم بهتره:
acrade-elite

Arcade هایی که پیام آورده بود که فالکون بود و مطمئن تر از اون 2 تا مادربورد دیگه هست.

ولی خوب احتمال داره توی بار 2 هفته دیگه اش مادربورد فالکون توی Elite ها و مدل های دیگه اش باشه.

اگر هم الایت خریدی که به نظر من همین الایت رو بخر،فن هاشو 12 ولت کن که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشی.

چرا بالای 500 وات ؟ مگه چقدر مصرف داره ؟ خیلی باشه 300 واته!
چون ممکنه اون 500W Real نباشه !
خوب بچه ها اکثرا 500 وات میخرن.البته خوب توی بازار هم 500 وات بیشتره.
میدونی چرا؟ چون به وات ترانس های بازار نمیشه اعتماد کرد همیشه غیر واقعی به خاطر همینه که باید 500 بگیری

من قبلا هم گفته بودم که چرا باید 500w بگیرم، دلیلش بخاطر مقدار تلرانسی هست که تو ساخت اینا رخ میده و باید بالا بگیریم تا خیالمون راحت شه !
اما الان یه چیز جالب و خیلی ساده فهمیدم، اینکه بابا این 500 گرفتن که بنظر ما همینجوری عشقی مد شده، اصلا غیر کارشناسی نیست !!!
به دو تصویر زیر دقت کنین. سمت راستی مربوط به برد Zephyr و چپی مال Falcon هست .

I.jpg

شما میبینید که مقدار جریانی که ترانس برای اعمال به کنسول در حالت کار باید بهش برسه، چیزی بین 4.7 الی 5 آمپر هست. خوب حالا میتونید با یه محاسبه ساده مقدار توانی که ترانس کنسول باید برای تامین این جریان از شبکه اخذ کنه رو حساب کنین .
I=4.7-5 A ، U=110 v ==> مقدار توان مورد نیاز برای داشتن این مقدار جریان P=110*5=550 w خواهد بود !
البته این مقدار جریانی که روی پلاک ترانس نوشته شده(Imax) در شرایط FullLoad کنسول هست مثلا زمانیکه شما با اون بازی نمیکنید Standbye یا کلا پردازش بالایی رو انجام نمیده بالطبع با جریان پایینتری کار میکنه. نتیجه اینکه سعی کنین از این به بعد 500 و به بالا تهیه کنین تا کنسول بتونه براحتی در زیر بار جریان مورد نیازشو تامین کنه . استفاده زیر 500w، به هیچ عنوان توصیه نمیشه .
پ.ن: من شک دارم که حتما همین مقدار رو لازم داشته باشه و البته نباید هم این مقدار باشه. شما همون 500 رو با خیال راحت انتخاب کنین و مشکلی هم ایشالا پیش نخواهد اومد .

دوستان من می خوام 360 بخرم و چند تا سوال دارم:

1- خروجی HDMI چیه؟؟ دستگاهی که این خروجی رو داره با دستگاهی که نداره چه فرقی داره؟

2- بلاخره کدوم ریجن بهتره؟؟ اصلا region-free گیر میاد یا نه؟

3- از کجا میشه فهمید دستگاهی که می خریم ban شده یا نه....چجوری میشه تست کرد؟

در نهایت من به این نتیجه رسیدم که این کنسول رو با این مشخصات بخرم( البته اگه گیر بیاد) :

xbox 360 pre
region: ntsc-j یا ntsc-uc

درایو : در درجه اول سامسونگ یا توشیبا و بعد ال جی
تاریخ ساخت بعد از فوریه 2006
فریمور : xtreme v1.4

خوبه ؟؟؟ اصلا گیر میاد یا نه؟؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or