مرسی از راهنمایی . ولی مگه واسه ی live بازی کردن باید فضا داشته باشی؟
آخه من اصلا نمیخوام چیزی دانلود کنم.فقط میخوام از قابلیت live واسه بازی کردن اصتفاده کنم.
بعضی جاهاش ممکنه باشه اما خوب قیمت های مختلفی توی دوبی پیدا میشه.قیمت هاش تفاوتی با قیمت ایران نداره.مثلا قیمت هاش 30-40 تومان پایین تر از ایران هست یا حداکثر 100 هزار تومان.درود
360 توی دبی برابر قیمت جهانیشه ؟ هزینه ی گمرکی هم داره واسه 1دونه ؟ :confused:
سلام اقا من دارم خودما میکشم پولم برسونم به 600 تومن بعد الان میبینم این اقا خریدن 680 تومن![]()
گرون خریدن یا قیمتش همینه ؟؟؟؟
هزینه کپی خور کردنش چقدر؟؟؟؟؟
از کجا بفهمم کنسولی که خریدم بن شده یا نه؟
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4367• چطور متوجه بشویم که BAN شده ایم؟
برای این کار زمانی که شما قصد دارید که به LIVE متصل شوید با پیغام خطا مواجه می شوید و نمی توانید متصل شوید در این صورت کافی است که Test XBOX LIVE Connection را انتخاب کنید و منتظر شوید تا مراحل تست را انجام دهد. تست کردن شامل چندین مرحله است، زمانی که شما بن شده باشید در قسمت XBOXLIVE به شما پیغام Failed می دهد، برای اطمینان از اینکه واقعا بن شده اید می توانید بروی button کناری failed کلیک کنید سپس با زدن بر روی Status Code با این پیغام خطا مواجه می شوید: Z: 8015 - 190D
یک راه دیگر هم این است که وقتی XBOXLIVE پیغام Failed را نمایش داد به اولین مرحله در بالای صفحه که Network Adaptor می باشد رفته و گزینه کنار آن را انتخاب نمایید، در این صورت یک متن در مورد اینکه این کنسول بن شده است نمایش داده می شود.
توجه کنید که در انجام مراحل تست اگر در قسمت دیگری به جز XBOXLIVE با مشکل مواجه شدید این اصلا ربطی به بن شدن و یا نشدن شما ندارد.
باید حتما ADSL داشته باشی که به LIVE وصل بشی؟
بعد به چه درد می خوره LIVE بازی روش ذخیره میکنی؟
از کجا اکانتشو گیر بیارم؟
میشه بگی چه طوری بدون ADSLمیشه رفت تولایو؟اکانت نمی خواد.روی کنسول 1 ماه رایگان هست.
بدون ADSL هم میشه.بخش اینترنت کنسول XBox360 بهش میگن XBox Live
توش می تونی بازی ها رو به صورت Online بازی کنی و از Marketplace بازی،فیلم و ... دانلود کنی.
میشه بگی چه طوری بدون ADSLمیشه رفت تولایو؟
خوب بعد از اون یک ماه چه کنیم؟
مگن اگر از بازی کپی استفاده کنی کنسول بن میشه؟
قيمت تو دبي اينهدرود
قیمت 360 توی دبی برابر قیمت جهانیشه ؟ هزینه ی گمرکی هم داره واسه 1دونه ؟ :confused:
arcade : $279.99
pre: $349.99
elite : $449.99
قيمت تو دبي اينه
Pre 1500 DH
Elite 2000 DH
Arcade 1200 DH
البته اين قيمتها بدون كارانتي هستش اكه با كارانتي ميخواي هر كدوم حدود 150 تا 200 درهم بيشتره.