راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون از جواب کامل و کمکی که کردی

چه خوب قیمت خوبی هم دارن بنظر خودت 4 گیگ بخرم بهتره یا 250 گیگ؟

بنظرم جی تک برام بهتره . هزینه جی تک چنده؟

یه تاپیکی تو همین سایت دیدم برای دانلود رایگان بازیا از لایو . این دانلود رایگان برای lt3 ه ؟

پس خوبه یه باندل کینکت دار میگیرم

آخه باندل هالو دیدم 2 تا کنترل داشت

این باندل Xbox360 250GB Kinect Bundle New Slim - Stingray با کینکت و 3تا بازی اوریج 1130 قیمتش خوبه؟

بازم ممنون
داداش 250 گیگ بصرفه تره.جی تگ فک کنم 100 هزار تومن هزینه ـش باشه!
فک کنم برا دستگاه های LT3 باشه.ولی با کنسول جی تگ هم میتونید آنلاین بازی کنید که یه برنامه ای هستش به نام Link که از طریق اون میتونید با کنسول آنلاین بازی کنید
تو بخش جی تگ فک کنم تاپیکش باشه
اره باندل های بازی هایی مثل Halo و Gears Of War دو تا دسته دارن ولی بیشتر باندل ها بجای دسته ی اضافی هدست دارن
آره به نظرم قیمتش خیلی خوبه هم کینکت داره هم 250 گیگ هست به نظرم انتخاب خوبیه
در رابطه با بازی ها هم بله بازی تو این سبک خیلی هست که هم طرفدار دارن و هم متای بالایی گرفتن
ولی من زیاد با اسم هاشون آشنا نیستم ولی میدونم که خیلی زیادن و میونشون بازی خوب هم زیاد پیدا میشه!!

داداش 250 گیگ بصرفه تره.جی تگ فک کنم 100 هزار تومن هزینه ـش باشه!
فک کنم برا دستگاه های LT3 باشه.ولی با کنسول جی تگ هم میتونید آنلاین بازی کنید که یه برنامه ای هستش به نام Link که از طریق اون میتونید با کنسول آنلاین بازی کنید
تو بخش جی تگ فک کنم تاپیکش باشه
اره باندل های بازی هایی مثل Halo و Gears Of War دو تا دسته دارن ولی بیشتر باندل ها بجای دسته ی اضافی هدست دارن
آره به نظرم قیمتش خیلی خوبه هم کینکت داره هم 250 گیگ هست به نظرم انتخاب خوبیه
در رابطه با بازی ها هم بله بازی تو این سبک خیلی هست که هم طرفدار دارن و هم متای بالایی گرفتن
ولی من زیاد با اسم هاشون آشنا نیستم ولی میدونم که خیلی زیادن و میونشون بازی خوب هم زیاد پیدا میشه!!

250 گیگ می گیرم جی تگ برام بهتره

چه عالی

یه دونه باندل هالو امروز تو همین سایت تو بازارچه دیدم اونم دوتا دسته داشت خیلی هم خوشگل بود

آره قیمتش خیلی مناسبه

ممنونم

درود . آیا کنسول های هیلو باندل بدون مشکل کپی خور میشن ؟

هیچ فرقی نمی کنه باندل هیلو فرقش در قابش است و دوتا دسته داره ویه بازی اورجینال هالو داخلش است من از اونجایی که گرفتم گفت اوناهم راحت کپی خور می شن

هیچ فرقی نمی کنه باندل هیلو فرقش در قابش است و دوتا دسته داره ویه بازی اورجینال هالو داخلش است من از اونجایی که گرفتم گفت اوناهم راحت کپی خور می شن
یه فرق دیگه می کنه نگفتی 320 گیگه معمولی 250

- - -ویرایش - - -

پروفایلم رو ریخته بودم روی فلش که مثل اینکه یکی فرمتش کرده آیا راهی برای بازگردوندنش هست..؟
نه فک نکنم

سلام به دوستان
من میخواستم یه کنسول بگیرم اما نمیدونم xbox 360 بگیرم یا ویتا...
من انلاین بازی کردن برام مهمه ولی نمیخوام زیاد خرج کنم از طرفی کم میترسم xbox دیگه دورش تموم شده و بازیاش خیلی کم تر بشه

حالا بنظرتون xbox بگیرم یا ویتا؟:-/

سلام به دوستان
من انلاین بازی کردن برام مهمه ولی نمیخوام زیاد خرج کنم از طرفی کم میترسم xbox دیگه دورش تموم شده و بازیاش خیلی کم تر بشه

ویتا که خیلی مسخرس به نظره من.
برا آنلاین هم xbox live خیلی بهتره.(حتی از PSN )

سلام به دوستان

به نطر من اگه پولش رو داری هر دو رو بگیر. ولی اگه دنبال بازی کپی و ارزون هستی ویتا به کارت نمیاد چون بازیهاش گرون هست و بالای 60 یا 70 تومن هست (دسته دوم).

سلام به دوستان

بهتر xbox بگیری چون live خیلی جذابه و با lt3 هم می تونی راحت به لایو وصل شی و بازی هاش هم ارزونه . دوم اینکه خود ماکروساف گفته xbox 360 حالاحالا ها از دور خارج نمی شه وبازم بازی براش میاد در کل بهتر از ویتا ست

سلام دوستان
من توی یکی از سایت ها یه مدل از xbox 360 دیدم به اسم super slim میخواستم بدونم چه تفاوت هایی با slim داره و اینکه بصورت lt3 هم میشه یا نه؟
ممنون . . . ;)

سلام دوستان
من توی یکی از سایت ها یه مدل از xbox 360 دیدم به اسم super slim میخواستم بدونم چه تفاوت هایی با slim داره و اینکه بصورت lt3 هم میشه یا نه؟
ممنون . . . ;)

عزیز من اصلا پیشنهاد نمیکنم مدل سوپر اسلیمو بگیرید
از لحاظ مادربردی ضعیف تره در کل اگه خواستی slim بگیری خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or