اگه منظورت LT3 و Jtag هست، گرم شدن و این حرفا نداره زیاد فرق ندارناگه قرار نیست آنلاین بازی کنن Jtag بهتره، چون بازی ها از رو هارد لود میشن و نیاز به دی وی دی نیست.xbox رو واسه کلوپ میخوام, کدومشون به صرفه تره؟ کدوم دیرتر گرم میشه؟
اگه منظورت LT3 و Jtag هست، گرم شدن و این حرفا نداره زیاد فرق ندارناگه قرار نیست آنلاین بازی کنن Jtag بهتره، چون بازی ها از رو هارد لود میشن و نیاز به دی وی دی نیست.xbox رو واسه کلوپ میخوام, کدومشون به صرفه تره؟ کدوم دیرتر گرم میشه؟
هارد رو نمی دونمقصد خرید اسلیم 4گیگ دارم،
سوال اولم اینه که آیا هارد دستگاه های فت به اسلیم میخوره؟ یا اینکه میشه از فلش مموری استفاده کرد جای هارد؟ واسه نصب بازی ها میگم
و سوال دوم اینکه همه مدلهای اسلیم کپی خور میشن؟ و هزینه ش چقدر میشه؟ آخه دستگاهی که احتمالا میخرمش کپی خور نیس و مطمئن هم نیستیم که درایوش چیه، فقط از روی تاریخ ساخت(july 2010 )و سریال و lot نامبر حدس میزنیم 9504 باشه
ممنون
بپا درایو 1175 لایتون تو پاچت نره که کپی خور نمیشه. یکی از آشناها برای بچش از دوبی گرفته بود متاسفانه درایوش 1175 بوداگه منظورت LT3 و Jtag هست، گرم شدن و این حرفا نداره زیاد فرق ندارناگه قرار نیست آنلاین بازی کنن Jtag بهتره، چون بازی ها از رو هارد لود میشن و نیاز به دی وی دی نیست.
بپا درایو 1175 لایتون تو پاچت نره که کپی خور نمیشه. یکی از آشناها برای بچش از دوبی گرفته بود متاسفانه درایوش 1175 بود
ممنون
فقط از کجا بفهمم 1175 هست یا نه؟ از رو جعبه میشه فهمید؟

:confused::confused::confused::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:سلام
من می خوام توپاییزیهx360بگیرم.من اندازه یه 5ریالی که چه عرض کنم اندازه1ریالی ازش سردرنمیارم.
خواهشن یه بزرگوارگیربیادماروراهنمایی کنه درهمه موارد ازاون موقع که می خوام برم دم مغازه تااون موقعه که خربدمش واومدم خونه.
ممنون ازاون بزرگوار
سلام دوستان لطفا بهترین درایوری که واسه اسلیم 250 مهم وکپی خورشده چی است؟؟؟؟؟لایت ان است یا هیتاچی
بین 400 تا 450 میشه فروختش .سلام دوستان
خسته نباشید
ممکنه یکی قیمت ایکس باکس الیت ۲۵۰ گیگ بن شده رو بگه؟
میخوام بفروشم یک بن نشده بخرم
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز شما با خیال راحت برین هر جا که میخایین خرید کنین و بگین یه اسلیم 250 یا 4 گیگ بسته به بودجه خودتون میخایین و دو حالت داره یا طرف از قبل کپی خور کرده و اماده داره بهتون یکی میده یا نه جلو خودتون پکو باز میکنه کپی خور میکنه البته اینم باز به فروشنده بستگی داره اکثرشون نمیزارن بمونی پیش تعمیر کار .حالا وقتی کپی خورش کرد شما اول از همه یه بازی تست کنین و بگین حتما تست کنه و سالم تحویل بگیرین و حتما درایو لایتوان بخرین چون بهتره و مدل درایوم ( 0225 یا 9504 ...)زیاد فرقی نمیکنه مهم اینه که کپی خور بشه بعدم که دیگه هیچچ کل وسائل موجود تو کنسولو چک کنین و بسلامت .سلام
من می خوام توپاییزیهx360بگیرم.من اندازه یه 5ریالی که چه عرض کنم اندازه1ریالی ازش سردرنمیارم.
خواهشن یه بزرگوارگیربیادماروراهنمایی کنه درهمه موارد ازاون موقع که می خوام برم دم مغازه تااون موقعه که خربدمش واومدم خونه.
ممنون ازاون بزرگوار