راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

داداش شما باید کنسول رو j-tag کنین که بتونین از هارد اکسترنال استفاده کنین که لایو میپره...یا هم میتونین هارد خود xbox رو بخرین...

سلام
دوستان یکی به کمک کنه میخوام ازآلمان ایکس باکس بخرم میخوام بدونم چجوری باید بفهمم که کدوم مدلش کپی خور میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون

سلام دوستان من قراره ساعت 5 امروز ی ایکس باکس الایت 120 گیگ مادربرد جاسپر بخرم ک تاریخ ساختش نیمه دوم 2009 و دوتا دسته داری با یکسری بازی و تمیز آپدیت ال تی 2 قیمتش 450 می ارزه بخرم؟

سلام دوستان من قراره ساعت 5 امروز ی ایکس باکس الایت 120 گیگ مادربرد جاسپر بخرم ک تاریخ ساختش نیمه دوم 2009 و دوتا دسته داری با یکسری بازی و تمیز آپدیت ال تی 2 قیمتش 450 می ارزه بخرم؟

دست دو هست؟
اگه 120 گیگ با جاسپر هست و مطمئن هستی شک نکن

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی ؟میشه بیشتر توضیح بدید که چرا نمیشه با هارد اکسترنال 500 یا 1ترا -فقط 16 تاشو میشناسه
فرمتش فرق میکنه و بیشتر از اون رو نمیتونه بشناسه غير اينكه هار ارجينال خود كنسول رو خريداري كني. اگه اينطور بود كه طرف ميرفت بدون هارد مي خريديه هارد 160 گيگ هم مينداخت روش! لپ تاپيي!!
نميشه!
حالا اگه راهي داشته باشه نميدونم ولي به طور معمول نميشه!

سادس 2*2=4

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید یک سوال دارم چرا وقتی بعضی از بازیارو میریزم تو هارد این اررو میده faild to authorize disc ولی وقتی با دیسک اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
من میخوام یهXbox360بخرم من اصلا ازش سر در نمیارم لطفا همه ی توضیحات لازم رو بم بگین چون می خوام سرم کلا نره واینکه این Xbox720 که میگن کی میاد به نظرتون صبر کنم اون روبخرم یا به همین قانع بشم؟

سلام
دوستان یکی به کمک کنه میخوام ازآلمان ایکس باکس بخرم میخوام بدونم چجوری باید بفهمم که کدوم مدلش کپی خور میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

ممنون

آقا یکی جواب منو نمیده ؟

در ضمن لات نامبر دستگاه ها این هست کدوم کپی میشه ؟

دستگاه 1 : لات نامبر : 1143x سریال نامبر : 157364213309

دستگاه 2 : سریال نامبر : 115532413609 تاریخ دستگاه هم : 2011-08-31

دستگاه 3 : لات نامبر : 1212x

آقا یکی به ما راهنمایی کنه ممنون

سلام دوستان..
حقیقتا من و دوستم قصد داشتیم از آمازون ایکس باکس بخریم.. حالا خواستم بپرسم امکانش هست ایکس باکسی که واسمون میفرستن ، کپی خور نشه؟
ممنون

سلام دوستان..
حقیقتا من و دوستم قصد داشتیم از آمازون ایکس باکس بخریم.. حالا خواستم بپرسم امکانش هست ایکس باکسی که واسمون میفرستن ، کپی خور نشه؟
ممنون

بله دوست عزیز امکانش هست اگه درایوتون لایتوان 1175 باشه فعلا کپی خور نشده به همین راحتی پولتون به باد میره و باید کلی بمونین تا معلوم نیست تا سی 4 هکش کنه ایا دلش بخاد هک کنه یا نخاد . ا داخل کشور بخر اشتباه نکن .

دوستان من میخواام xboxبگیرم-
سوال.1-وقتی دستگاه lt3 هست بازی هاش روی هارد میشه ریخت بازی کرد-(آگه میشه روی هارد اکسترنال هم میشه یا فقط روی هارد خود کنسول میشه)
آداپتور کینکت چیه؟

دوستان من میخواام xboxبگیرم-
سوال.1-وقتی دستگاه lt3 هست بازی هاش روی هارد میشه ریخت بازی کرد-(آگه میشه روی هارد اکسترنال هم میشه یا فقط روی هارد خود کنسول میشه)
آداپتور کینکت چیه؟
معمولا بازی های burner max روی هارد به صورت صحیح باید نصب بشن !!! بستگی به فضای هارد هم داره . و با هارد اکسترنال نمیشه مگه اینکه به جای lt3 کنسول جیتگ بشه !
آداپتور هم که جریان برق رو برای کینکت تبدیل میکنه و برای کنسول های قدیمی (فت) بدرد میخوره ! و اسلیم ها خودش مستقیم به کنسول متصل میشه.
موفق باشی

دوستان میخوام یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم هارد اکسترنال 500 دارم و بازی روی هارد ریخته و اجرا بشه -دلیل اینکه میپرسم اینه که نمیخام درایو دستگاه زود خراب بشه -حالا میخوام بدونم کودوم روش راحت و اسان که بازی کرد(jetag یا lt3)
burner max روی lt3 نصب میشه یا روی jetag

دوستان میخوام یه ایکس باکس 4 گیگ بگیرم هارد اکسترنال 500 دارم و بازی روی هارد ریخته و اجرا بشه -دلیل اینکه میپرسم اینه که نمیخام درایو دستگاه زود خراب بشه -حالا میخوام بدونم کودوم روش راحت و اسان که بازی کرد(jetag یا lt3)
burner max روی lt3 نصب میشه یا روی jetag
اگر که live نمیخوای بری من پیشنهاد میکنم jtag کنی
چون دیگه نیازه به بازی های برنر مکس و lt3 و..... نداری و راحت میتونی بازی رو از اینترنت دانلود کنی پچش کنی بریزی رو هارد اکسترنالت و به را حتی بازی کنی
در ضمن از هارد اکسترنال در کنسولی که jtag نباشه فقط 16 گیگش رو میتونی استفاده کی که خیلی میره رو اعصاب
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or