راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
ببخشید کمک میخواستم ازتون...میخوام Xbox دسه 2 بخرم..چنتا گزینه هست نمی دونم کدوم رو بگیرم..اگه می شه کمکم کنید:

1. xbox 360 اركيد با مادربرد جسپر +كپي خورlLT2..كمتر از يكسال كاركرده سالم +كابل hdmi اصل سوني. 300 تومن.

2.الايت مشكي بي هارد دست دوم تميز لوازم كامل با اخرين اپديت نرم افزاري. 250 تومن.

3. Xbox 360 Elite با 120 گيگابايت هارد, با تمامي لوازم جانبي, كابل HDMI, كابل VGA (جهت اتصال به مانيتورهاي CRT), يك دسته ي بي سيم, NTSC, اپديت LT +2,به همراه 20 بازي. 350 تومن.
گزینه سوم رو باید بیخیال شی چون NTSC هست و تو ایران بازیش گیر نمیاد الا جیتگش کنی

سلام
ببخشید کمک میخواستم ازتون...میخوام Xbox دسه 2 بخرم..چنتا گزینه هست نمی دونم کدوم رو بگیرم..اگه می شه کمکم کنید:

1. xbox 360 اركيد با مادربرد جسپر +كپي خورlLT2..كمتر از يكسال كاركرده سالم +كابل hdmi اصل سوني. 300 تومن.

2.الايت مشكي بي هارد دست دوم تميز لوازم كامل با اخرين اپديت نرم افزاري. 250 تومن.

3. Xbox 360 Elite با 120 گيگابايت هارد, با تمامي لوازم جانبي, كابل HDMI, كابل VGA (جهت اتصال به مانيتورهاي CRT), يك دسته ي بي سيم, NTSC, اپديت LT +2,به همراه 20 بازي. 350 تومن.

دوست عزیز اول اولویتتون با گزینه 2 باشه اگه نشد 1 خوبه موفق باشین . 3 رو کلا بیخیال بشین دلیلشم دوستمون گفتن چون NTSC تو ایران به دردت نمیخوره .

بین چند مدل ایکس باک این مدل ((xbox 360 arcade به همراه کینکت((
بردش جاسپر هست ((دستگاه کاملا سالم و تمیز هستش و تا حالا 3 چراغه نشده و از اون مدلهایی هستش که سال 2009 اومد و آداپتور کوچکتری نسبت به مدلهای قبلیش داشت و روش یه بازی اورجینال بود و حافظه رم اون نسبت به مدلهای فبلیش بیشتر بود ( 256 مگابایت ) . مادربورد اصل هستش و قبل از اینکه کینکت بخرم به صورت live هم بازی میکردم ولی بعد از خرید کینکت مجبور شدم بدم پچی روش بریزن که یا همه بازی ها رو اجرا کنه و خبری از live نباشه یا live داشته باشه و یه سری از بازیها رو اجرا نکنه که منم نسبت به اینترنت ایران و گرونی اکانت برای live ترجیح دادم حالت 1 باشه و اگه شما میخواین میتونین دوباره روش پچ حالت دوم رو بریزین . بازیها رو مجانی میدم . به غیر از بازی اورجینال خود دستگاه یه بازی اورجینال کینکت هم روش هستش . خود دستگاه هم که از مدلش معلومه یه دسته بیشتر نداره .))تو چه رتبه ای هست
ارزش خرید داره اون هم دست دوم؟قیمت نوش الان چنده با اون کینکت
ممنون
فوتبال درجه یک براش میاد

سلام

داداش میشه بگی قیمتات مال کجاست؟

درود

1-ماکروسافت از چه تاریخی برای کنسولهاش از درایو لایت آن استفاده کرد؟ کلا زمان بندی خاصی دارن؟ مثلا از این تاریخ تا فلان تاریخ سامسونگ .. هیتاچی ... یا نه؟
2-ساده ترین راه برای اینکه بفهمی درایو چه نوعیه چیه ؟

(برای ایکس باکس های قدیمی-اسلیم نیست)

درود

1-ماکروسافت از چه تاریخی برای کنسولهاش از درایو لایت آن استفاده کرد؟ کلا زمان بندی خاصی دارن؟ مثلا از این تاریخ تا فلان تاریخ سامسونگ .. هیتاچی ... یا نه؟
2-ساده ترین راه برای اینکه بفهمی درایو چه نوعیه چیه ؟

(برای ایکس باکس های قدیمی-اسلیم نیست)

قاب جلوی کنسولو باز کن ، یه سوراخ کوچیک داره توش 2 تا سیمه اگه 2تاش زرد بود لایت آن ـه . :دی

سلام دوستان من رفتم یه xbox 360 slim معامله کنم وقتی دستگاهو تست میکردم همین که دستگاهو روشن کردم در درایوش هی باز میشد و همون طوری میموند . وقتی میبستیش بازم باز میشد . علتش چی بود؟ به خاطر همین معامله نکردم با طرف . فروشنده هم میگفت سالمه البته جایی که تست میکردیم تلوزیونشون خیلی قدیمی بود میگفتن از کابل تصویر برق میده به دستگاه واسه همین.

سلام دوستان من رفتم یه xbox 360 slim معامله کنم وقتی دستگاهو تست میکردم همین که دستگاهو روشن کردم در درایوش هی باز میشد و همون طوری میموند . وقتی میبستیش بازم باز میشد . علتش چی بود؟ به خاطر همین معامله نکردم با طرف . فروشنده هم میگفت سالمه البته جایی که تست میکردیم تلوزیونشون خیلی قدیمی بود میگفتن از کابل تصویر برق میده به دستگاه واسه همین.
خوب شد نگرفتی وگرنه باستی درایوشو عوض کنی.
موقع کپی خور کردنش چیپ درایوش رو بیش از حد سوراخ کردن و برای همین هی open tray میده.

میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟

سلام دوستان من حدود 1.5 ماه دیگه میرم آنکارا برای همیشه میخواستم بدونم کسی اونجا رفته ببینه بازی های کپی اونجا هم مثل ایران هست ؟ به نظرتون ps3 اوریجمو ببرم اونجا یا یه xbox کپی ببرم ؟ یا اصلا از همون جا بخرم؟

میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟

کلا همه اینا که میان چینی هستن و اصلی فرعی دیگه ندارن همشون چینین دیگه و از طرفی اگه تعمیر کاره درست حسابی باشه فقط لنزو عوض کنین و جواب میده چرت گفته تا پول بیشتری ازتون بگیره موفق باشین .

سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم منتها میگم میخاد ایکس باکس 720 بیاد کی میاد ؟! اگر بیاد معلومه که چند ماه میکشه تا انلوک بشه و بازی هاش بیاد و... ؟! قیمتش هم بعد چند ماه کمتر میشه ؟!
چی کار کنم ؟!

سلام دوستان امروز رفت ی اسلیم بخرم اما واقعا گیج شدم هر کس ی چیز میگفت یکی میگفت واسه من خوبه چون بقیه جاها ای سی دستگاه رو عوض میکنن ما با نرم افزار کپی خور میکنیم یکی دیگه میگفت بدون عوض کردن ای سی نمیشه کپی خور کرد یکی میگفت باید ای سی سوراخ بشه. بهترینش کدومه؟ دقیقا چی بگیم؟ بهتر نیس اورجینال بگیرم بعد کپی خور کنم؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟ ببخشید سوالام زیاد بود واقعا گیج شده بودم

سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم منتها میگم میخاد ایکس باکس 720 بیاد کی میاد ؟! اگر بیاد معلومه که چند ماه میکشه تا انلوک بشه و بازی هاش بیاد و... ؟! قیمتش هم بعد چند ماه کمتر میشه ؟!
چی کار کنم ؟!

دوست عزیز الان 2 سال میگن میخاد بیاد 720 تا الان خبری نشده تا 2 سال دیگم خبری نمیشه پس الکی وقتتونو هدر ندین و برین اگه جدا خریدارین زود بخرین و لذت ببرین تازه گیرم همین فردا بیاد که عمرنات تا 1 سال هم نمیاد اومد تازه باید منتظر بمونی تا کپی خور بشه که اون معلوم نیست کی کپی خر بشه چون دست هکرارو میبوسه . تازه اولش وقتی میاد کمی گرون میشه کلا و بعد از گذشت چند وقت یعنی 9 ماه یا 1 سال دیدن کپی خری نیومد براش کم کم قیمتا افت میکنه البته نسبت به قیمت ایران نه قیمت جهانی چون قیمت جهانی اگه 500 باشه 100 درصد ایران 700 میدن کم کم دیگه . خلاصه بگم وقت هدر دادن برو یه اسلیم بخر نهایت اومد کپی خور شد اسلیمو میفروشی و میری یه 720 میخری هر وقت هکش اومد . موفق باشین.

سلام دوستان امروز رفت ی اسلیم بخرم اما واقعا گیج شدم هر کس ی چیز میگفت یکی میگفت واسه من خوبه چون بقیه جاها ای سی دستگاه رو عوض میکنن ما با نرم افزار کپی خور میکنیم یکی دیگه میگفت بدون عوض کردن ای سی نمیشه کپی خور کرد یکی میگفت باید ای سی سوراخ بشه. بهترینش کدومه؟ دقیقا چی بگیم؟ بهتر نیس اورجینال بگیرم بعد کپی خور کنم؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟ ببخشید سوالام زیاد بود واقعا گیج شده بودم

دوست عزیز اینایی که به شما گفتن شاید شما متوجه نشین معذرتا ، بسته به نوع بردتون قضیه هکتون فرق میکنه وینباند باشه باید مته کاری بشه ولی میکس باشه راحت میشه کپی خورش کرد و فرقی زیادیم نداره خلاصه شما چیکار دارین با این کارا شما برین یه کنسول بخرین که کپی خوره و بازیتونو کنین و فقط سالم کنسولو تحویل بگیرین همین بقیه حرفاتون حاشیه هستش و زیاد مهم نیست . در ضمن هک کردن کار بلد میخاد کار یکی نیست که تا الان کاری نکرده و یهو بیاد بزنه کل کنسولو نابود کنه . موفق باشین دوست عزیز .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or