راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان...
من دوستم از آلمان یدونه ایکس باکس خریده هنوز کپی خورش نکرده.رفت کپی خورش کنه گفتند 80 تومن میشه و اگه LT3 بریزیم برات دیگه بازیهای قبلی رو نمیتونی اجرا کنی.این بنده خدا دوست ما هم که دیگه ترسیده بیخیالش شده.حالا گفتش من بیام از بچه های گل بازیسنتر بپرسم که همینجوریه؟یعنی بازیهای قبلی رو نمیتونه اجرا کنه.دوستان خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید،این رفیق منم بیچاره مونده تو خماری الان یه PES 12 داره اورجینال همش اونو بازی میکنه،الان منتظر جواب منه و واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید.

دانیال جان الان اکثر درایوهای xbox هک شدن جز یکیشون که نشده ، این دوستتونم نمیدونم تو المان میخاد کپی خور کنه یا نه . اگه تو ایران میخاد کپی خورد کنه بگین تا یه ادرس بدم نهایت 20 تومن میگیره هم کپی خور میکنه هم براتون lt3 و جدیدترین اپدیتو میریزه و پول زیادی الکی ندین . بعد مونده مثلا دوستان یسری تو بازی سنتر نرفتن lt3 بریزن و نشستن بازی هایی که xgd3 بودن و برا lt3 بودنو تبدیل شدشو که بیرون دوستان میفروشن و روش رایت کردنش تو سایتم دوست عزیزم داریوش جان زحمت کشییدن گذاشتن استفاده می کردن ولی وقتیکه همون دوستان میان lt3 میریزن دیگه تو lt3 بازیاشون جواب نمیده باید از بازیاشون یه ایمیج بگیرن و پچشون کنن بعد رایت کنن تا تو lt3 اجرا بشن . اگه لایو اینا بخان برن باید بازیو برنرمکس تهیه کنین تا بعدا به مشکل بن و فلگ شدن بر نخورین . باز سوالی داشتین من در خدمت داداش علی .

---------- نوشته در 02:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:26 AM ارسال شده بود ----------

سلام
دوستان من رفته بودم دستگاه بگیرم 3 مدل قیمت دادن یک سری تعویض درایو و یک سری jtag شده و یک سری هم تبدیل شده نرم افزاری که این مدل اخری رو از همه گرون تر میگفتند و میگفتند برای سری های بعدی هم به راحتی اپدیت میشه و احتیاجی به باز شدن نداره خواستم ببینم راسته یا نه در ضمن برادر من الان تایلند هست و میگه 4 گیگ با کینکت 300 دلاره خواستم بدونم اگر بخاد برام بیاره اینجا راحت میتونم کپی خورش کنم
ممنون

دوست عزیز اگه شما میخایین لایو بازی کنین از فکر جی تگ کردن بیایین بیرون اگه نه که میتونین کنسولتونو جی تگ کنین اونم باز مقرون به صرفه نیست و پول دور ریختن اینو برادرانه بهتون میگم چون فقط شما یه کنسولی بخرین که درایوش هک شده باشه راحت میتونین بازی کنین . بعد اون شخصیم که گفته بدون باز کردن اپدیت میشه منظورش اپدیت داشتبورد بوده وگرنه اینو بگم که برا اپدیت lt یا همون فریمور دستگاه باید تا درایو دستگاه باز بشه 100 درصد وگرنه کاری نمیشه کرد . برا خریدم سعی کن این درایوای که تو سایت پایین هک شدن اون درایوو بخرین .

اون درایوایی که جلوشو با رنگ سبز زده ریلیز ازین مدلا یکیو بخرین و حتما لایتوان بخرین .

لینک

سلام من یه xbox 360 slim 250 از یکی از دوستان گرفتم . میخواستم بدونم دقیقا چی باید تو جعبش باشه . آخر هفته میرسه دستم . سال ساختش هم 2010 هست از همون براق ها . چون کار کردست میخوام ببینم از وسایلاش چیزی برداشته نشده باشه.
باید داخل پکش یه دسته xbox - خود کنسول براق - تو داخل کنسول باید یه هارد 250 موجود باشه - اداپتورش - کابل اداپتورش - کابل vga - یسری دفترچه همین دوست عزیز . موفق باشین .

ماشاالله بگو:d
نه،یه کاربر Real Madrid 9 بود که به اینجا سر میزد و به بچه ها کمک میکرد که اونم الان یه چند وقته نیست اما برمیگرده.ان شالله به زودی:)

منم میام همیشه خودت در جریانی ولی این 20 روزه چون ترم اخر دانشگام بود و تموم شدم خدارو شکر کمی سرم با امتحانات گرم بود درسا تموم شد فقط مونده پروژه هام که 3 تا باید تا پایان شهریور همشونو اماده کنم و برم توضیح بدم به استاد . بعد اونم نیمه اول شهریور جواب کنکور ارشدم میاد انشالله قبولم به امید خدا باید عمران ارشدو سازه بخونم . میبنی سرم شلوغه به خدا . تازه شرکتو کارگاهو نگفتم . سرکله زدن با کارگر جماعت خودش یه هنری میخاد . الان که دارم تایپ میکنم از خواب دارم میمیرم ولی گفتم جواب داداشمو بدم تازه از دانشگاه رسیدم اخه .

سلام
من میخوام ایکس باکس بگیرم از دبی
کدوم مدلو بگیرم که راحت کپی بشه؟
اگه مدل اسلیم 4 گیگ رو بگیرم
از نظر فضای ذخیره سازی کم نمیارم؟
ممنون

سلام
من میخوام ایکس باکس بگیرم از دبی
کدوم مدلو بگیرم که راحت کپی بشه؟
اگه مدل اسلیم 4 گیگ رو بگیرم
از نظر فضای ذخیره سازی کم نمیارم؟
ممنون
دوست عزیز از من بشنو 250 گیگ بگیر.من 4 گیگ گرفتم همش فضا کم میارم دیگه میخوام برم هارد بگیرم.بخصوص اینکه داشتن هارد باعث میشه لنز کنسولت آسیب نبینه

دوست عزیز از من بشنو 250 گیگ بگیر.من 4 گیگ گرفتم همش فضا کم میارم دیگه میخوام برم هارد بگیرم.بخصوص اینکه داشتن هارد باعث میشه لنز کنسولت آسیب نبینه

250 گیگ راحت کپی میشه؟
4 گیگ چطور؟
4 گیگ هارد اکسترنال میخوره؟

250 گیگ راحت کپی میشه؟
4 گیگ چطور؟
4 گیگ هارد اکسترنال میخوره؟
ببین تمام ایکس باکس ها کپی می شوند. ربطی به 250 گیگ بودن یا نبودنش نداره. باید درایو مناسب انتخاب کنی برای ریخت LT+3 پیشنهاد می کنم Slim 250GB Lite-on بگیری
در ضمن 4 گیگ هارد اکسترنال می خوره اما تو لایو نمی تونی ازش استفاده کنی. فقط آفلاین.

سلام به همه یه سوال داشتم
یه فامیل تو انگلستان دارم می خواستم ببینم اگه برام از اونجا یه xbox 360 SLIM بفرسته میشه کپی خورش کرد یا نه ؟ اگه میشه باید PAL باشه یا NTSC و اینکه چه مشخصاتی باید داشته باشه و هزینه کپی خور کردنش چقدر هست ؟
هیتاچی باشه هک میشه یا نه ؟

مثلا اگه اینو بگیره Microsoft Xbox 360 Slim (Latest Model)- 250 GB Black Console (PAL) یا Microsoft Xbox 360 Slim Kinect Holiday Bundle 250 GB Black Console (NTSC)

نظر شما چیه ؟ چه مدلی بگیرم که هم کپی خور بشه هم اکبندش خارج موجود باشه

آخرین ویرایش:
سلام به همه یه سوال داشتم
یه فامیل تو انگلستان دارم می خواستم ببینم اگه برام از اونجا یه xbox 360 SLIM بفرسته میشه کپی خورش کرد یا نه ؟ اگه میشه باید PAL باشه یا NTSC و اینکه چه مشخصاتی باید داشته باشه و هزینه کپی خور کردنش چقدر هست ؟
هیتاچی باشه هک میشه یا نه ؟

مثلا اگه اینو بگیره Microsoft Xbox 360 Slim (Latest Model)- 250 GB Black Console (PAL) یا Microsoft Xbox 360 Slim Kinect Holiday Bundle 250 GB Black Console (NTSC)

نظر شما چیه ؟ چه مدلی بگیرم که هم کپی خور بشه هم اکبندش خارج موجود باشه

اون درایوایی که جلوشو با رنگ سبز زده ریلیز ازین مدلا یکیو بخرین و حتما لایتوان بخرین و pal . هزینه کپی خورم تهران 20 تومن .

لینک

از کجا بفهمه که درایوش چه مدلی هست ؟ رو جعبه نوشته یا باید دستگاه باز بشه ؟

برات فت که باید قاب جلویی کنسول باز بشه از روی رنگ سیم ها می شه فهمید. اما تو اسلیم باید درایو رو خارج کنی. اوونجا یه اهرم هست که از روی شکل اوون تشخیص می دند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or