راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مرتضی جان بازی های lt2 که xgd2 هستن و راحت رو lt3 اجرا میشن نیازی به پچ کردنم ندارن مگه بازیاتون xgd3 باشن اجرا نشن که اونم پچ کنین حله . موفق باشین .
پس ییخشید من اخه دستگاهم جیتگ هست فکر می کردم کلا اجرا نمیشن

علی جان سوالی داری بگو عزیز جواب بدم . هرچی فکر کردم متوجه متنتون نشدم .
ممنون معین جان،من که همیشه اسباب زحمت هستم حالا اینم روش:)
منظورم این بود که بازیهای XGD3 برای ریختن رو هارد باید به LT3 پچ بشند یا کلا اصلا اگر به LT3 پچ نباشند بالا هم نمیان؟

ممنون معین جان،من که همیشه اسباب زحمت هستم حالا اینم روش:)
منظورم این بود که بازیهای XGD3 برای ریختن رو هارد باید به LT3 پچ بشند یا کلا اصلا اگر به LT3 پچ نباشند بالا هم نمیان؟

علی جان وظیفه من کمک به بچه های بازی سنتر هستش و منتی نداره اصلا و بی ریا اینجا فعالیت میکنن همه دوستان .

شما باید علی جون اول بازیاتون 100 درصدی باشن و بعد به lt3 پچشون کنین و با رایتر هایی که لایتوان دوستان مشخص کردن رایت کنین تا بشه اونارو بریزین تو هارد همین . اگه 97 درصدی رایت کنین تو هارد ریخته نمیشن همین موفق باشین . باز سوالی داشتین در خدمت . در ضمن شما مراحمین .

سلام, من میخواستم ایکس باکس بخرم, الان چه مدلی بگیرم خوب هست؟ بدون کینکت میخوام قیمت هم 500 تومن بیشتر نشه خوبه,
این ایکس باکس های جدید مثل اون سری اولا 3 چراغ نمیشن؟ اوایل که اومده بود سال 2006 من گرفتم 3 چراغ شد

سلام, من میخواستم ایکس باکس بخرم, الان چه مدلی بگیرم خوب هست؟ بدون کینکت میخوام قیمت هم 500 تومن بیشتر نشه خوبه,
این ایکس باکس های جدید مثل اون سری اولا 3 چراغ نمیشن؟ اوایل که اومده بود سال 2006 من گرفتم 3 چراغ شد
سلام داداش
یه اسلیم 4 گیگ بگیر و خیالت رو از بابت سه چراغ و اینا راحت کن.
البته اگه بودجه رو بتونی افزایش بدی و اسلیم 250 گیگ بگیری خیلی بهتره و اینجوری عمر لنز دستگاهت هم خیلی بیشتر میشه

دوست عزیز نیازی نیست شما برین حتما اک بگیرین شما میتونین یه 4 گیگ دسته دو تر تمیز که تو سایت پره بخرین . خیلی بهتره الکی چرا 100 پول مفت بدی . این بهترین نظره .

آقا یه مقدار سطح پایین تر صحبت کنین:d اسلیم و اینار ولش کن:D دسته 2 نمیتونم به هر کسی اعتماد کنم آخه
4 گیگ هم فضای کافی نیست و حافظه کم میاره ...

منکه ساده گفتم دوست عزیز چیز تخصصی تو نوشتم نیست . شما برین همون یه الایت اک بخرین بهتره همین موفق باشین . فقط زود بخرین گرونتر نشده .

با سلام خدمت دوستان

من دوستم می خواد از مالزی بیاد گفت xbox 360 slim with kinect 4GB قیمتش 300 $ هست می خواستم یه راهنمایی بکنید که آیا این مدل ها اصل و غیر اصل هست اگر هست از کجا باید فهمید ؟
بعد آیا 4gb کافی هست یا نه ؟؟؟ و اگر توضیحات دیگه ای داره به منه مبتدی بگید ممنون مثل لاک یا آنلاک و .... ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or