راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان عزیز من یه ایکس باکس الایت 2008 داشتم باهاش 3سال روزی 7 ساعت میانگین بازی کردم ولی البته با فن اضافه ولی این یک سال آخر خیلی خون به جیگرم کرد 3تا درایو عوض کردم ولی بازم زجرم میداد خولاصه به جای رسیدم که افسرده شدم و دستگاهو دادامش 220 رفت و تصمیم گرفتم دیگه خداحافظی کنم از این عرصه آخه ناگفته نماند بنده 17 ساله رسما گیمرم از زمان آتاری .خولاصه بگم امروز با دیدن بازی watchdogs به یک باره شوکه شدم با دیدن این معجزه سال 2013 و در ساعت 5:13 دقیقه صبح امروز بلاخره تصمیم گرفتم دوباره با دوست خوبم ایکس باکس آشتی کنم ودر صدد تهیه کردنش در بیام . واز شما دوستان با تجربه در خواست کمک دارم به این گیمر پیر با 32 سال سن کمک کنید دوستان خیلی گیجم بعضی ها میگن فقط ایکس باکسهای سال 2009 که سری آخر جاسپر هستند بهترین دستگاه و بس میگن اسیم در برابرش هیچه دوستان لطفا کمکم کنید راستی یه سوپر الایت نو پیدا کردم میگه 950 تومن جاسپر 2009 آکبند میگید چیکار کنم بگیرم یا نه

سلام دوستان عزیز من یه ایکس باکس الایت 2008 داشتم باهاش 3سال روزی 7 ساعت میانگین بازی کردم ولی البته با فن اضافه ولی این یک سال آخر خیلی خون به جیگرم کرد 3تا درایو عوض کردم ولی بازم زجرم میداد خولاصه به جای رسیدم که افسرده شدم و دستگاهو دادامش 220 رفت و تصمیم گرفتم دیگه خداحافظی کنم از این عرصه آخه ناگفته نماند بنده 17 ساله رسما گیمرم از زمان آتاری .خولاصه بگم امروز با دیدن بازی watchdogs به یک باره شوکه شدم با دیدن این معجزه سال 2013 و در ساعت 5:13 دقیقه صبح امروز بلاخره تصمیم گرفتم دوباره با دوست خوبم ایکس باکس آشتی کنم ودر صدد تهیه کردنش در بیام . واز شما دوستان با تجربه در خواست کمک دارم به این گیمر پیر با 32 سال سن کمک کنید دوستان خیلی گیجم بعضی ها میگن فقط ایکس باکسهای سال 2009 که سری آخر جاسپر هستند بهترین دستگاه و بس میگن اسیم در برابرش هیچه دوستان لطفا کمکم کنید راستی یه سوپر الایت نو پیدا کردم میگه 950 تومن جاسپر 2009 آکبند میگید چیکار کنم بگیرم یا نه

دوست عزیز دیگه کمتر کسی میاد ارکید یا الایت بخره . شما بهترین انتخابتون اینه برین یه اسلیم 250 گیگ یا یه پک گرز اف وار بخرین که خیلی خیلی عالیه و قیمتش براتون بهتر میفته با توجه به وسایلش و الان 800 راحت میتونین بخرین ، خوب چرا برین الایت بخرین وقتی میتونین پک ناز کرزو بخرین . جدا برام سواله ها . شما برین اینو بخرین و لذت ببرین .

لینک

دوست عزيز گول اون کنترلر ماکرو سافت رو تو تريلر نخوريد. بازى با يه پى سى ه بسيار قدرتمند اجرا شده و هيچوقت اون کيفيت رو تو ايکس باکس نميگيريد.

در مورد ايکس باکس هم بايد بگمه بهتره اسليم بخريد. حالا ظرفيتش بستگى به خودتون داره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ای کاش xbox 360 اورجینال ادم بخره بدون کپی خوری و.... و تمام بازی های اورجینال رو هم تو ایران به اسونی بشه پیدا کرد به نظر من قیمت بازی ها به خاطر بن نشدن می ارزه ادم بشینه با خیال راحت بازیش وکنه و راحت بره لایو نه ترس ازاپدیت ها , کپی خوری پریدن , بن شدن و ..... چون کپی خوری و جیتگ یاlt+3 کردن خودش هزینه میخواد:((
این نظر شخصی منه اخه من خیلی میترسم از بن و اپدیت هایی که نمیدونم باید کرد یا نه.
حالا سوال:اگه من با سی دی یا دی وی دی بدون burner maxبرم لایو بن میشم و حتی افلاین بازی کنم؟ یا باید تمام سی دی هارو burner max بگیرم؟
اگه لایو بن بشم میتونم انلاین بازی کنم بدون وارد شدن به لایو ؟
کپی خور کردن چند تومنه؟
با جیتگ که نمیشه رفت لایو ولی میشه بازی انلاین کرد؟
من xbox 360 نگرفتم تا 2 هفته دیگه میگیرم اگه نمره کارنامم قبولی باشه خودم الان میرم بخونم فقط یه امتحان مونده خدا کمکم کنه که قبول شم یه xbox 360 یا ps 3 جایزه بگیرم:d

دوستان من یک ایکس باکس گرفتم اما هارد ایکس باکس قبلیم رو که بهش وصل می کنم پروفایل هام رو کامل پیدا نمی کنه و یه پیغام آپدیت میده ( داشبورد ایکس باکسی که جدیدا گرفتم طبیعتا جدیدتر از داشبوردیه که رو ایکس باکس قبلیم که این هارد روش بود ، هست.) حالا نمی دونم چیکار کنم چون کلی اچیومنت رو اون هارد داشتم. راهی هست که بشه پروفایل های اون رو به این بشناسونم؟

دوستان می شه یکی جواب منو بده!

ای کاش xbox 360 اورجینال ادم بخره بدون کپی خوری و.... و تمام بازی های اورجینال رو هم تو ایران به اسونی بشه پیدا کرد به نظر من قیمت بازی ها به خاطر بن نشدن می ارزه ادم بشینه با خیال راحت بازیش وکنه و راحت بره لایو نه ترس ازاپدیت ها , کپی خوری پریدن , بن شدن و ..... چون کپی خوری و جیتگ یاlt+3 کردن خودش هزینه میخواد:((
این نظر شخصی منه اخه من خیلی میترسم از بن و اپدیت هایی که نمیدونم باید کرد یا نه.
حالا سوال:اگه من با سی دی یا دی وی دی بدون burner maxبرم لایو بن میشم و حتی افلاین بازی کنم؟ یا باید تمام سی دی هارو burner max بگیرم؟
اگه لایو بن بشم میتونم انلاین بازی کنم بدون وارد شدن به لایو ؟
کپی خور کردن چند تومنه؟
با جیتگ که نمیشه رفت لایو ولی میشه بازی انلاین کرد؟
من xbox 360 نگرفتم تا 2 هفته دیگه میگیرم اگه نمره کارنامم قبولی باشه خودم الان میرم بخونم فقط یه امتحان مونده خدا کمکم کنه که قبول شم یه xbox 360 یا ps 3 جایزه بگیرم:d

دوست عزیز جدیدا ماکروسافت دیگه بن نمیکنه و از بن خبری نیست و شما پس با خیال راحت بازی کنین و اگه باز حساسین خوب برین بر نر مکس بخرین و با خیال راحت بازی کنین و نیازی نیست 100 تومن پول بازی بدی جاش 5 تومن پول بازی بده و با خیال راحت بازیشون کن خوب . بعد اگه لایو نری نمیتونی انلاین بازی کنی دوست عزیز . انشالله نمراتتون خوب باشه تا یه کنسول حالا هرچی که خودتون دوست دارین بخرین و از زندگیتون لذت ببرین دوست عزیز . دونیا دو روزه پس همون دو روزم به وجود خودت خوش بگذرون .

سلام دوستان عزیز متشکرم که جواب منو دادید و من قانع شدم برای خرید یه اسلیم 250 نازنین ولی از حرف اون دوستمون بشدت افسرده شدم دوباره یعنی اون بازی watchdogs تو ایکس باکس اون گرافیکو=(( نداره مگه ممکنه اگه اینجوره پس بیخیال خرید کنسول بشم بچه ها شاید باور نکنید ولی من پلی 1 رو فقط به عشق درایور گرفتم پلی 2 را فقط به عشق وای سیتی گرفتم ایکس باکسو سال 2008 فقط به خاطر وجود جی تی ای 5 گرفتم و دلیل دوباره خریدن ایکس باکس فقط و فقط وجود watchdogs va gtiV همینو بس و اگه بخواد اون گرافیکو نداشته باشه اصلا نمیخرم لطفا راهنمایم کنید

سلام دوستان عزیز متشکرم که جواب منو دادید و من قانع شدم برای خرید یه اسلیم 250 نازنین ولی از حرف اون دوستمون بشدت افسرده شدم دوباره یعنی اون بازی watchdogs تو ایکس باکس اون گرافیکو=(( نداره مگه ممکنه اگه اینجوره پس بیخیال خرید کنسول بشم بچه ها شاید باور نکنید ولی من پلی 1 رو فقط به عشق درایور گرفتم پلی 2 را فقط به عشق وای سیتی گرفتم ایکس باکسو سال 2008 فقط به خاطر وجود جی تی ای 5 گرفتم و دلیل دوباره خریدن ایکس باکس فقط و فقط وجود watchdogs va gtiV همینو بس و اگه بخواد اون گرافیکو نداشته باشه اصلا نمیخرم لطفا راهنمایم کنید
دوست عزیز واچ داگز تو اکس باکسم همون کیفیتی که نمایش داده شد رو خواهد داشت
اون دوستی که گفته گولشو نخورید مگه مایکروسافت و یوبیسافت شرکت های درپیت ایرانی هستن که بیان یه مشت وعده دروغ بدن برن و اینکه تریلر نمایش داده شده خیلی خوب بود ولی نه اونقدر که بگیم رو اکس باکس نمیتونه همچنین کیفیتی رو ارایه بده

دوست عزیز جدیدا ماکروسافت دیگه بن نمیکنه و از بن خبری نیست و شما پس با خیال راحت بازی کنین و اگه باز حساسین خوب برین بر نر مکس بخرین و با خیال راحت بازی کنین و نیازی نیست 100 تومن پول بازی بدی جاش 5 تومن پول بازی بده و با خیال راحت بازیشون کن خوب . بعد اگه لایو نری نمیتونی انلاین بازی کنی دوست عزیز . انشالله نمراتتون خوب باشه تا یه کنسول حالا هرچی که خودتون دوست دارین بخرین و از زندگیتون لذت ببرین دوست عزیز . دونیا دو روزه پس همون دو روزم به وجود خودت خوش بگذرون .

خیلی ممنون معین جان به خاطر راهنمایی:x

دوست عزیز watch dogs اگه برای 360 منتشر بشه مطمئنا گرافیک قابل قبولی خواهد داشت،شما نگران نیاشید خریداری کنید.

با سلام
شاید این سوال توی اینجا درست نباشه ولی معذرت
من ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام بفروشمش و برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به چند دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون دستگاهم هک شده است)
2-برای حمل نکردن 5 کیلو برای ریختن بازی
3-.....
چر چند از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظر شما این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر

با سلام
شاید این سوال توی اینجا درست نباشه ولی معذرت
من ps3 fat 40gb ریفر دارم و میخوام بفروشمش و برم xbox 360 arcade دسته دو بخرم
به چند دلیل
1-بازی کردن بازی های به روز (چون دستگاهم هک شده است)
2-برای حمل نکردن 5 کیلو برای ریختن بازی
3-.....
چر چند از دسته ایکس باکس خوشم نمیاد
ایا به نظر شما این کار رو بکنم یا نکنم؟
با تشکر
اگه میبینید نمیتونید با PS3 بازی کنید میتونید 360 بگیرید !
اینم که شما این کارو بکنید یا نه بستگی به خودتون داره اگه میتونید با دسته 360 کنار بیاید (طبق گفته خودتون) بهتره 360 بگیرید و از بازی کپی لذت ببرید !!
هر دو کنسول هم مزایا و معایبی دارند که خودتون میتونید یک کدومشون رو انتخاب کنید !
فقط اگه خواستید کنسول فت ارکید بخرید حواستون باشه که با مادربرد جسپر بگیرید که یه موقه به مشکل نخورید !(سه چراغ و.......)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or