راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من تازگی میخوام یک xbox slim بگیرم که درایوش
[TABLE="class: tablex"]
[TR]
[TD]Lite-On 1175[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

هست تو سایت c4evaspeaks.com زده In Progress میخواستم بدونم ایا امیدی به هکش هست و هک میشه . من چیکار کنم ؟؟؟
خواهشا یکی کمک کنه خیلی حیاتیه
در ضمن میشه درایوشو عوض کرد تا کپی خور شه ؟

این طوری که گفته شده ، اولین درایوی که تموم میشه همین 1175 است ، حالا کی تموم شه خدا داناست.

سلام
1-xbox360 ها چینی.امریکایی و .... هستند؟
2-it3 که میگن خودشون از قبل دارن یا باید پول بدیم تا it3 شه؟
3-یه سایت 100% تضمینی واسه خرید واسم تو پ.خ بدید اخه تو شهرمون هیچ فروشنده ای نیست
3-من خیلی ناشیم هر اطلاعات دیگه ای که لازمه واسه دونستن بدین[/QU

همشون چينى ان چه اونايى که تو ايران به فروش ميرسه چه اونايى که تو امريکا.
2: ال تى 3 روشون نيست ولى اونجايى که ميخرى بايد رايگان بريزه واست.
3: الان بهت پ.خ ميکنم.

در مورد جى تگ و ال تى 3. جيتگ اگه بکنى کلا بايد قيد لايو رو بزنى. ولى ال تى 3 هم ميشه افلاين بازى کرد هم انلاين.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
دوست عزیز تو جیتگ هم میشه انلاین بازی کرد ولی نه از طریق اکس باکس لایو

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟
با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟ با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟
اون طور كه دوستان به من همينجا گفتن در صورتي ميتونيم ازهاردي بجز هارد مايكرو رو اسليم 4 گيگ استفاده كنيم كه دستگاه جيتگ شده باشه...

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟
با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟

مشکل اینه که اگه شما هارد اکسترنال استفاده کنید اگه هاردتون 1 ترا هم باشه ایکس باکس 16 گیگش رو بیشتر نمیشناسه ،یعنی در حد یک یا دو بازی میتونید توش کپی کنید.

دوستان من یک ایکس باکس گرفتم اما هارد ایکس باکس قبلیم رو که بهش وصل می کنم پروفایل هام رو کامل پیدا نمی کنه و یه پیغام آپدیت میده ( داشبورد ایکس باکسی که جدیدا گرفتم طبیعتا جدیدتر از داشبوردیه که رو ایکس باکس قبلیم که این هارد روش بود ، هست.) حالا نمی دونم چیکار کنم چون کلی اچیومنت رو اون هارد داشتم. راهی هست که بشه پروفایل های اون رو به این بشناسونم؟

یه سوال کینکت به مدل قدیمی xbox elite وصل میشه؟یعنی ربط داره اصلا به قدیمی بودن..بعدش این جریان xbox اسلیم4گیگ چیه؟یعنی باید یه هارد جدا خرید واسش؟!!!! من تازه میخوام به جمع xbox دارا بپیوندم واسه همین در جریان نیستم:">

یه سوال کینکت به مدل قدیمی xbox elite وصل میشه؟یعنی ربط داره اصلا به قدیمی بودن..بعدش این جریان xbox اسلیم4گیگ چیه؟یعنی باید یه هارد جدا خرید واسش؟!!!! من تازه میخوام به جمع xbox دارا بپیوندم واسه همین در جریان نیستم:">

کينکت به همه جور ايکس باکس وصل ميشه. در مورد ايکس باکس اسليم 4 گيگ دوست من اسمش روشه. 4 گيگ حافظه داره که اصلا براى کسى که ميخواد از درايوش کمتر استفاده کنه و کمتر حرارت توليد بشه کافى نيست. بله ميتونيد بعد از خريدن يه هارد هم براش بخريد.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or