راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟
با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟ با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟
اون طور كه دوستان به من همينجا گفتن در صورتي ميتونيم ازهاردي بجز هارد مايكرو رو اسليم 4 گيگ استفاده كنيم كه دستگاه جيتگ شده باشه...

من پست های قبلی رو خوندم ولی متوجه نشدم، مشکل اصلی 4 گیگ + هارد اکسترنال چیه ؟
با پول اضافی 250 گیگ نسبت به 4گیگ میشه یه هارد 500 گیگ خرید. ولی می ارزه آیا ؟؟؟

مشکل اینه که اگه شما هارد اکسترنال استفاده کنید اگه هاردتون 1 ترا هم باشه ایکس باکس 16 گیگش رو بیشتر نمیشناسه ،یعنی در حد یک یا دو بازی میتونید توش کپی کنید.

دوستان من یک ایکس باکس گرفتم اما هارد ایکس باکس قبلیم رو که بهش وصل می کنم پروفایل هام رو کامل پیدا نمی کنه و یه پیغام آپدیت میده ( داشبورد ایکس باکسی که جدیدا گرفتم طبیعتا جدیدتر از داشبوردیه که رو ایکس باکس قبلیم که این هارد روش بود ، هست.) حالا نمی دونم چیکار کنم چون کلی اچیومنت رو اون هارد داشتم. راهی هست که بشه پروفایل های اون رو به این بشناسونم؟

یه سوال کینکت به مدل قدیمی xbox elite وصل میشه؟یعنی ربط داره اصلا به قدیمی بودن..بعدش این جریان xbox اسلیم4گیگ چیه؟یعنی باید یه هارد جدا خرید واسش؟!!!! من تازه میخوام به جمع xbox دارا بپیوندم واسه همین در جریان نیستم:">

یه سوال کینکت به مدل قدیمی xbox elite وصل میشه؟یعنی ربط داره اصلا به قدیمی بودن..بعدش این جریان xbox اسلیم4گیگ چیه؟یعنی باید یه هارد جدا خرید واسش؟!!!! من تازه میخوام به جمع xbox دارا بپیوندم واسه همین در جریان نیستم:">

کينکت به همه جور ايکس باکس وصل ميشه. در مورد ايکس باکس اسليم 4 گيگ دوست من اسمش روشه. 4 گيگ حافظه داره که اصلا براى کسى که ميخواد از درايوش کمتر استفاده کنه و کمتر حرارت توليد بشه کافى نيست. بله ميتونيد بعد از خريدن يه هارد هم براش بخريد.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوستان عزیز من یه ایکس باکس الایت 2008 داشتم باهاش 3سال روزی 7 ساعت میانگین بازی کردم ولی البته با فن اضافه ولی این یک سال آخر خیلی خون به جیگرم کرد 3تا درایو عوض کردم ولی بازم زجرم میداد خولاصه به جای رسیدم که افسرده شدم و دستگاهو دادامش 220 رفت و تصمیم گرفتم دیگه خداحافظی کنم از این عرصه آخه ناگفته نماند بنده 17 ساله رسما گیمرم از زمان آتاری .خولاصه بگم امروز با دیدن بازی watchdogs به یک باره شوکه شدم با دیدن این معجزه سال 2013 و در ساعت 5:13 دقیقه صبح امروز بلاخره تصمیم گرفتم دوباره با دوست خوبم ایکس باکس آشتی کنم ودر صدد تهیه کردنش در بیام . واز شما دوستان با تجربه در خواست کمک دارم به این گیمر پیر با 32 سال سن کمک کنید دوستان خیلی گیجم بعضی ها میگن فقط ایکس باکسهای سال 2009 که سری آخر جاسپر هستند بهترین دستگاه و بس میگن اسیم در برابرش هیچه دوستان لطفا کمکم کنید راستی یه سوپر الایت نو پیدا کردم میگه 950 تومن جاسپر 2009 آکبند میگید چیکار کنم بگیرم یا نه

سلام دوستان عزیز من یه ایکس باکس الایت 2008 داشتم باهاش 3سال روزی 7 ساعت میانگین بازی کردم ولی البته با فن اضافه ولی این یک سال آخر خیلی خون به جیگرم کرد 3تا درایو عوض کردم ولی بازم زجرم میداد خولاصه به جای رسیدم که افسرده شدم و دستگاهو دادامش 220 رفت و تصمیم گرفتم دیگه خداحافظی کنم از این عرصه آخه ناگفته نماند بنده 17 ساله رسما گیمرم از زمان آتاری .خولاصه بگم امروز با دیدن بازی watchdogs به یک باره شوکه شدم با دیدن این معجزه سال 2013 و در ساعت 5:13 دقیقه صبح امروز بلاخره تصمیم گرفتم دوباره با دوست خوبم ایکس باکس آشتی کنم ودر صدد تهیه کردنش در بیام . واز شما دوستان با تجربه در خواست کمک دارم به این گیمر پیر با 32 سال سن کمک کنید دوستان خیلی گیجم بعضی ها میگن فقط ایکس باکسهای سال 2009 که سری آخر جاسپر هستند بهترین دستگاه و بس میگن اسیم در برابرش هیچه دوستان لطفا کمکم کنید راستی یه سوپر الایت نو پیدا کردم میگه 950 تومن جاسپر 2009 آکبند میگید چیکار کنم بگیرم یا نه

دوست عزیز دیگه کمتر کسی میاد ارکید یا الایت بخره . شما بهترین انتخابتون اینه برین یه اسلیم 250 گیگ یا یه پک گرز اف وار بخرین که خیلی خیلی عالیه و قیمتش براتون بهتر میفته با توجه به وسایلش و الان 800 راحت میتونین بخرین ، خوب چرا برین الایت بخرین وقتی میتونین پک ناز کرزو بخرین . جدا برام سواله ها . شما برین اینو بخرین و لذت ببرین .

لینک

دوست عزيز گول اون کنترلر ماکرو سافت رو تو تريلر نخوريد. بازى با يه پى سى ه بسيار قدرتمند اجرا شده و هيچوقت اون کيفيت رو تو ايکس باکس نميگيريد.

در مورد ايکس باکس هم بايد بگمه بهتره اسليم بخريد. حالا ظرفيتش بستگى به خودتون داره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ای کاش xbox 360 اورجینال ادم بخره بدون کپی خوری و.... و تمام بازی های اورجینال رو هم تو ایران به اسونی بشه پیدا کرد به نظر من قیمت بازی ها به خاطر بن نشدن می ارزه ادم بشینه با خیال راحت بازیش وکنه و راحت بره لایو نه ترس ازاپدیت ها , کپی خوری پریدن , بن شدن و ..... چون کپی خوری و جیتگ یاlt+3 کردن خودش هزینه میخواد:((
این نظر شخصی منه اخه من خیلی میترسم از بن و اپدیت هایی که نمیدونم باید کرد یا نه.
حالا سوال:اگه من با سی دی یا دی وی دی بدون burner maxبرم لایو بن میشم و حتی افلاین بازی کنم؟ یا باید تمام سی دی هارو burner max بگیرم؟
اگه لایو بن بشم میتونم انلاین بازی کنم بدون وارد شدن به لایو ؟
کپی خور کردن چند تومنه؟
با جیتگ که نمیشه رفت لایو ولی میشه بازی انلاین کرد؟
من xbox 360 نگرفتم تا 2 هفته دیگه میگیرم اگه نمره کارنامم قبولی باشه خودم الان میرم بخونم فقط یه امتحان مونده خدا کمکم کنه که قبول شم یه xbox 360 یا ps 3 جایزه بگیرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or