راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنون
فقط اين وايفايش به چه درد ميخوره؟واسه همون لايو بازي كردنه كه به مودم وايرلس وصلش كنيم؟
با توضيحاتي هم كه شما لطف كردين نظرم رفت رو اسليم٤گيگ اختلاف قيمتش ارزشش وو نداره منم كه حيتگ نميكنم
راستي خريد از مكه به صرفه هست؟

ممنون
فقط اين وايفايش به چه درد ميخوره؟واسه همون لايو بازي كردنه كه به مودم وايرلس وصلش كنيم؟
با توضيحاتي هم كه شما لطف كردين نظرم رفت رو اسليم٤گيگ اختلاف قيمتش ارزشش وو نداره منم كه حيتگ نميكنم
راستي خريد از مكه به صرفه هست؟
دوست عزیز بله برا لایو بازی کردنه و با سیمم میتونی وصل بشی ولی خوب وای فای راحتره خوب .
و از هرجا میگیری برو این سایت ببین کدوم مدلا هک شدن اون مدلو بخر فقط و درایوشم لایتوان باشه موفق باشین .

C4EVASPEAKS.COM

سلام دوستان.
من چند تا سوال دارم که بعضی ها جاشون اینجا نیست.

1.من میخوام یه ایکس باکس اسلیم+کینکت بخرم.

به نظر شما دستگاه کپی خور شده بخرم یا نه؟!

آخه میترسم بعدا مشکل پیش بیاد برای دستگاه.:(

از طرفی هم بازی های ارجینال حتی تا200هزار تومان هم بودن!!

حالا چی کار کنم؟برای دستگاه کپی خور مشکلی پیش نمیاد؟یا ممکن نیست از همون اوّل مشکل داشته باشن؟!!!!!!

2.بهترین کنسول که توی بازار هست،با چه اطلاعاتی هست؟:Dقیمتش مهم نیست.(میخوام کینکت و ایکس باکس با هم توی یه بسته باشه)

ال تی چیه؟:D

در ضمن نمیخوام قبلا کار کرده باشه.

آخرین ویرایش:
agha man to har post miram ino miporsam hichki javab nemidaaaaaaaaaan

bundle mv3 kopykhor shode ????????

دوست عزیز من متوجه حرفتون نمیشم خوب شما بستگی به اون درایوی که میخرین داره و مونده درایو پک کال اف چی باشه الان تو این سایت پایینی که براتون میزارم مشخص کدوما هک شدن و کدوم نشده موفق باشین .

لینک

سلام دوستان.
من چند تا سوال دارم که بعضی ها جاشون اینجا نیست.

1.من میخوام یه ایکس باکس اسلیم+کینکت بخرم.

به نظر شما دستگاه کپی خور شده بخرم یا نه؟!

آخه میترسم بعدا مشکل پیش بیاد برای دستگاه.:(

از طرفی هم بازی های ارجینال حتی تا200هزار تومان هم بودن!!

حالا چی کار کنم؟برای دستگاه کپی خور مشکلی پیش نمیاد؟یا ممکن نیست از همون اوّل مشکل داشته باشن؟!!!!!!

2.بهترین کنسول که توی بازار هست،با چه اطلاعاتی هست؟:Dقیمتش مهم نیست.

ال تی چیه؟:D

در ضمن نمیخوام قبلا کار کرده باشه.

دوست عزیز 100 درصد بی فکر کردن دستگاه کپی خور بخرین چون به نفع شماست .

هیچ مشکلی براش پیش نمیاد دوست عزیز به شرطیکه از ادم یا فروشگاه خوبی خرید کنین . مهم نیست گرون بدن هر چیز گرونی حتما خوب نیست به قیمتش بخرین .

بازی های ارجینالم همون 100 تومنه . پشت شهرداریم پره دوست من .

اصلا مشکلی پیش نمیاد خیالتون راحت . کی گفته مشکل پیش میاد . بهتون ادرس میدم برین ازین شخص بخرین کارش حرف نداره . اینجا نمیگم چون خلاف قانون سایته خوب .

بعد من بهتون پیش نهاد میدم باندول گرزو بخرین که حرف نداره و عالیه 320 گیگ حافظشه - دوتا دسته داره - یه بازی اورجینال گرز او وار 3 - و کینکت -

یه تیم هکر هستن که کلا کارشون هک درایو XBOX هستن و دستشون درد نکنه درایو XBOX هک کردن تا دوستان بتونن کپی بازی کنن . این گروه بعد هک هربار ماکروسافت اپدیت جدید میداد تا مشکل درست کنه برا کاربرای کپی باز تو لایو این گروه C4 میومد سریع یه LT جدید میداد تا ما و دوستان راحت بتونیم بریم

لایو و لذت ببریم از XBOX خودمون .

دوست عزیز باز هر سوالی داشتین من در خدمتم تو پ.خ گفتم بهتون .

دوست عزیز من متوجه حرفتون نمیشم خوب شما بستگی به اون درایوی که میخرین داره و مونده درایو پک کال اف چی باشه الان تو این سایت پایینی که براتون میزارم مشخص کدوما هک شدن و کدوم نشده موفق باشین .

لینک

اخه میگن درایو جدید مایکروسافت که روی کالاف زده کپی خور نمیشه

سلام دوستان...
اگه روزی 8 ساعت متوسط یا بیشتر با لنز دستگاه کار کنیم(بازی رو روی هارد کپی نکنیم،از روی همون DVD اجرا کنیم)چند وقت لنز عمر میکنه؟بجز لنز جای دیگه هم آسیب میبینه؟دستگاه مد نظر اسلیم 4 گیگ هست.
ممنون.

من يه دوستى دارم 3-4 ساله ارکيد داره هاردم نخريده مثل اسبم ازش کار ميکشه. روزى 25 ساعت:دى. هيچيش نشده بازى اجرا ميکنه مثل پلنگ.:دى

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوستان
جی تگ کردن دستگاه چقدر خرج داره و آیا میشه هر دستگاهی رو جی تگ کرد؟
بهترین راه برای کپی خور کردن چی هست؟ یعنی جی تگ بهتره یا از روش های دیگه؟

سلام دوستان
جی تگ کردن دستگاه چقدر خرج داره و آیا میشه هر دستگاهی رو جی تگ کرد؟
بهترین راه برای کپی خور کردن چی هست؟ یعنی جی تگ بهتره یا از روش های دیگه؟

هزينه ى زيادى داره بستگى به جاش داره. بله تقريبا تمام دستگاها قابل جى تگ کردنه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or