راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان این دستگاه برای خرید چطور هستش؟

http://forum.bazicenter.com/thread62338/

نقدینگیم کم هستش اگه میرزه و مشکل هک و بازی های جدید و کپی خور و سه چراغه و .... نداره بگین زودتر ازش بگیرم

دوست عزيز من نميتونم اون لينکى رو که داديد رو باز کنم شما بى زحمت چيزايى کخ اونجا نوشته رو تو همين تاپيک بنويس تا من به سوالات جواب بدم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

نقدینگیم کم هستش اگه میرزه و مشکل هک و بازی های جدید و کپی خور و سه چراغه و .... نداره بگین زودتر ازش بگیرم
فروشنده قابل اعتماد و کنسول هم که بردش جاسپر هست پس مناسبه

برد جاسپر کنسول آرکید با درایو لایتون خود من نزدیک 3 سال دارم هیچ مشکلی هم نداشتم شک نکن بخر:)

سلام

کسی میدونه تو تهران "Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows" چنده و کجا میتونم پیدا کنم؟ (پ.خ. کنید لطفا که تبلیغ نشه)

31%2BfcDWCnuL._SL500_AA300_.jpg

(وسیله ای هستش که بوسیله اون کنترلر XBOX360 رو به PC میشه وصل کرد)

دوستان این ایکس باکس برای بازی های جدید مشکل نداره؟مثلا مکس 3؟

کارتن کاملش شامل چی هستش؟

خرید این دستگاه با وجود اسلیم مشکلی برام به وجود نمیاره؟نشه 4 ماه دیگه بفروشمش چون بازی های جدید رو بالا نمیاره

دوستان این ایکس باکس برای بازی های جدید مشکل نداره؟مثلا مکس 3؟

کارتن کاملش شامل چی هستش؟

خرید این دستگاه با وجود اسلیم مشکلی برام به وجود نمیاره؟نشه 4 ماه دیگه بفروشمش چون بازی های جدید رو بالا نمیاره

طبق گفته فروشنده LT3 داره و مکس 3 رو اجرا میکنه

آداپتور یک دسته و فیش AV و دستگاه

فعلا نه مشکلی پیش نمیاره

منم راهنمايي ميكنيد؟:d
يك عدد ايكس باكس 4 گيگ اسليم بنا به گفته فروشنده 10 ساعت كار كرده سراغ دارم...
با يك دسته اضافه و 20 تا بازي lt3 صاحب محترمش داره...
560 هزار ميارزه آيا؟:-/

منم راهنمايي ميكنيد؟:d
يك عدد ايكس باكس 4 گيگ اسليم بنا به گفته فروشنده 10 ساعت كار كرده سراغ دارم...
با يك دسته اضافه و 20 تا بازي lt3 صاحب محترمش داره...
560 هزار ميارزه آيا؟:-/

اره ميرزه. 560-580 تومن قيمت کنسول خامش هست. اينطورى خيلى عالى ميگه البته اگه واقعا کم کار کرده باشه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوستان.من قصد خرید xbox دارم ولی به شدت ناشیم چون تا حالا هیچ کنسول جدیدی نخریدم..آخریش ps2 بود

ممکنه انواع 360 رو با مدل و قیمتش بگین و اینکه آیا میشه تو تلویزیون های crt هم بازی کرد ؟

برای اجرای بازی ها مثل ps2 با گذاشتن dvd میشه بازی رو اجرا کرد یا طور دیگه ایه کلا ؟

این lt چی هست ؟

آیا xbox به مانیتور pc هم وصل میشه ؟

میدونم به نظرتون خنده داره ولی ناشیم چی کنم ؟ D:

نو بخوای فقط سری اسلیم موجوده با هارد 4 و 250 گیگ
دسته 2 بخوای مدلهای آرکید و الایت هم وجود داره که از لحاظ سخت افزاری فرقی با اسلیم نداره (همشون 360 هستن)

با crt میتونی بازی کنی

حتما dvd لازمه حتی اگه با هارد بخری و بازی رو رو هارد بریزی بازم برای شروع باید دی وی دی رو تو کنسول بذاری (البته اگه کنسول رو جیتگ نکرده باشی)

lt فریموری هست که روی درایو کنسول میریزن تا دیسکهای کپی رو اجرا کنه

کابلش رو بگیری (hdmi یا vga) وصل میشه

در مورد قیمت هم این تاپیک

دوستان میخوام اسلیم 250بخرم چند تا سوال داشتم:
1-ای جریان جیتگ و ال تی 3 چیه؟کدومش بهتره؟نمیخوام کنسولم دستکاری سخت افزاری بشه
2-بازی های ایکس باکس مثل ps3که نیست روزگار مارو سیاه کرد؟راحت میشه DVDخرید و باهاش بازی کرد؟
3-محتویات پک اسلیم چیه؟
4-موقع خرید به هرچیزی که باید دقت کنم اشاره کنید
5-این جریان که میگن وایفای بعضی از اسلیم هارو در میارن(!) چیه؟

6-با تشکر

سلام دوستان...
اگه روزی 8 ساعت متوسط یا بیشتر با لنز دستگاه کار کنیم(بازی رو روی هارد کپی نکنیم،از روی همون DVD اجرا کنیم)چند وقت لنز عمر میکنه؟بجز لنز جای دیگه هم آسیب میبینه؟دستگاه مد نظر اسلیم 4 گیگ هست.
ممنون.

دوستان میخوام اسلیم 250بخرم چند تا سوال داشتم:
1-ای جریان جیتگ و ال تی 3 چیه؟کدومش بهتره؟نمیخوام کنسولم دستکاری سخت افزاری بشه
2-بازی های ایکس باکس مثل ps3که نیست روزگار مارو سیاه کرد؟راحت میشه DVDخرید و باهاش بازی کرد؟
3-محتویات پک اسلیم چیه؟
4-موقع خرید به هرچیزی که باید دقت کنم اشاره کنید
5-این جریان که میگن وایفای بعضی از اسلیم هارو در میارن(!) چیه؟

6-با تشکر

1- دوست عزیز با جی تگ کردن میتونین بازیاتونو بریزین تو هارد اکسترنال و راحت بازی کنین بدون dvd و بدیش اینه لایو نمیتونین برین اون موقع ولی نه اگه لایو میرین همون lt3 کنین و لذت ببرین ازش .
2- بله راحت میشه تهیه کرد پره زرنگ باشین از 2000 تومن هست تا 6000 تومن برنر مکسن که مخصوص لایو این برنر مکسا همین .
3-محتویات پکم مونده چی بخری اگه 250 بخرین یه دسته یه کنسول یه هارد 250 داخلش و یه کابل vga و اداپتور و کابلش و چنتا کاتالوگ لایو و دسته که توضیح داده شده همین . اگه 4 گیگ بخری فقط اون هاردرو نداری همین .
4- دوست عزیز الان ما تو ایران چیزی به نام اک نداریم و یه تعدادی از دوستان که معذرتا چیز زیادی بلد نیستن میان میگن کنسول اک خرییم . کجای کنسولیکه خریدی اکه پدرشو در اوردن دادن بهت اکه ، نگا وقتی از گمرک رد میشه بازش میکنن توش اینارو چک میکنن دست فروشنده میرسه چک میکنه تست میکنه و در اخرم که میخاد بفروشه چون برا اینکه معطل نشه اینا قبل خرید شما دل روده کنسولو ریختن بیرون و کنسولو مجبوری کپی خورش کردن خوب و یه تعدادی میان میگن کنسول اک خریدیم راست میگن بنده خداها .
5-دروغه اصلا همچین چیزی نیست . اگرم میخای خیالت راحتشه همونجا خریدنی یه تست ازش بگیر یا بردی خونه تست کن و بگو اگه نداشت پس میارم زرنگ باش کمی دوست عزیز . رفتی خریدم طوری بر خورد کن انگار همه چی میدونی نه اینکه ساده بشی کنسول دسته 5 بهتون بنا .
6- شمام موفق باشین .

سلام دوستان...
اگه روزی 8 ساعت متوسط یا بیشتر با لنز دستگاه کار کنیم(بازی رو روی هارد کپی نکنیم،از روی همون DVD اجرا کنیم)چند وقت لنز عمر میکنه؟بجز لنز جای دیگه هم آسیب میبینه؟دستگاه مد نظر اسلیم 4 گیگ هست.
ممنون.

دوست عزیز اصلا ما همچین چیزی نداریم که ضعیف بشه قوی بشه مگه شما میخایین نهایت چقد با این کنسول بازی کنین که نهایتش تا 10 سال دیگه خوب من قول میدم هر روز 10 ساعتم بازی کنی راحت تا 20 سالم جواب میده و حرف یه تعدادیو توجه نکن . یعنی ما از مهندسای حر فه ای ماکروسافت بیشتر میفهمیم . به این حرفا دقت نکنین و بازیتونو کنین تازه بعدی اندی وقت خراب شد 30 تومن میدی لنز جدید میندازی همین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or