راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان یک ایکس باکس 360 اسلیم میخوام بگیرم اما این قضیه کپی خور شدنش اذیتم میکنه که کپی خور شده بگیرم میترسم دستکاری باشه و تصمیم گرفتم کپی خور نشده بگیرم چه درایوی بگیرم که کپی خور شه و از کجا بفهمم مدل درایو عکس بذارین ممنون میشم.هنگامی که درایو تعویض میکنن درایو اصلو تحویل میدن دیگه اخه مال یکی از دوساتمو نداد=))
2.از کجا بفهمم L3 هست؟
3.و وقتی بخوام داشبورد رو اپدیت کنم امکان بن شدن هست نمیشه از طریق کامپیوتر اپدیت کنم بریزم رو فلش بعد بریزم رو ایکس باکس؟زیاد سر در نمیارم.
4.اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
یک دونه باشین
سلام
درایو های Lit-on راحت کپی خور میشن، به نظر من حساسیت زیاد نشون نده و برو یه Xbox Slim بخر فقط جای مطمئن بخر
2- یکی از بازی های جدید، مثلا Max payne رو روش تست کن، نهایتا هزینه آپدیت هم 20-30 تومانه دیگه

دوستان یکی از دوستانمن سوال داشت معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم JTAG کردن دستگاه تمام بازی ها رو میاره بدون اپدیت کردن و هیچ چیز دیگر؟!!!؟؟؟قیمت بدین هم ممنون میشم؟یک سوال دیگه هم دارم XBOX360 SLIM 4GB چه قدر بازی رو هاردش میشه ریخت اخه تو یکی از پست ها زده بود از 120 گیگ 114 گیگ قابل استفاده است این 4GB قضیه اش چیه؟این جواب خودمم بدین مخضوضان سوال 3.و4 بدین که تو پست بالا هست ممنون میشم به خدا او رو خدا یکی جواب همه این سوال های منو بده چون میخوام برم بخرم 1 روز دیگه بازم ممنون

آخرین ویرایش:
jtag بکنى همه ى بازى ها رو بدون آپديت مياره ولى ديگه xboxlive نميتونى برى بازى ها رو از رو هارد اجرا ميکنه بعد تو چهار گيگ فک نکنم يه بازى هم جا بگيرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*^▁^**^▁^*

دوستان تو رو خدا همه سوال های منو پاسخ بدید ممنون میشم به خدا زیاد سوالام سخت نیست من الان این چند تا سوالو موندم ممنون میشم پاسخ بدید؟1.واقعان یک بازی هم نمیشه ریخت دوسته عزیز و اینکه منظورتون از رو هارد اجرا میکنه یعنی دیگه از رو سی دی اجرا نمیکنه مگه وقتی ایکس باکس رو JTAG نکردی نمیشه بازی رو ریخت تو هارد من اصلان اهل لایو نیستم فقط افلاین هستم و اینکه داشبورد هم نمیشه دیگه اپدیت کرد و تمام بازیا رو بدون هیچ مشکلی میاره حتی بازیا قدیمی و یا بازی هایی که در اینده میان؟..2اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
3.هارد 120 gb بخرم بعد چه فرقی با 250 گیگ داره فقط حاقظشون تفاوت دارد اینجوری که slim 4gb بخرم ارزون تر میاد با یک هارد قیمت هارد 120 چنده و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد هارد 120 بندازی اخه اینطور باشه هیچ فرقی با 250 نداره که فقط حافظش بیشتره؟ سوالام زیاده ولی دمتون گرم یکی جواب بده ایشالاه ایکس ساکس بخرم جواب همرو میدم

آخرین ویرایش:
دوستان تو رو خدا همه سوال های منو پاسخ بدید ممنون میشم به خدا زیاد سوالام سخت نیست من الان این چند تا سوالو موندم ممنون میشم پاسخ بدید؟1.واقعان یک بازی هم نمیشه ریخت دوسته عزیز و اینکه منظورتون از رو هارد اجرا میکنه یعنی دیگه از رو سی دی اجرا نمیکنه مگه وقتی ایکس باکس رو JTAG نکردی نمیشه بازی رو ریخت تو هارد من اصلان اهل لایو نیستم فقط افلاین هستم و اینکه داشبورد هم نمیشه دیگه اپدیت کرد و تمام بازیا رو بدون هیچ مشکلی میاره حتی بازیا قدیمی و یا بازی هایی که در اینده میان؟..2اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
3.هارد 120 gb بخرم بعد چه فرقی با 250 گیگ داره فقط حاقظشون تفاوت دارد اینجوری که slim 4gb بخرم ارزون تر میاد با یک هارد قیمت هارد 120 چنده و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد هارد 120 بندازی اخه اینطور باشه هیچ فرقی با 250 نداره که فقط حافظش بیشتره؟ سوالام زیاده ولی دمتون گرم یکی جواب بده ایشالاه ایکس ساکس بخرم جواب همرو میدم
1-در 4 گیگ یک بازی هم نمیشه ریخت!اگه jtaq کنی میتونی به صورت کامل بازی رو از روی هارد اجرا کنی یعنی اصلا نیازی به دیسک بازی نیست بازی رو روی هارد نصب می کنی و یعد از اون دیگه نیازی به دیسک برای اجرای بازی نداری
ولی در صورتی که jtaq نکنی برای اجرای هر بازی باید دیسک رو داخل درایو قرار بدی درایو باری رو بخونه بعد بازی رو اجرا کنی ابتدا هنگام اجرای بازی کمی درایو دیسک رو میچرخونه و بعد بازی رو از روی هارد اجرا میکنه یعنی بدون jtaq تو همواره به دیسک برای اجرای بازی نیاز داری ولی در jtaq اینطوری نیست!
همه ی بازی ها قدیمی و جدید رو اجرا میکنه!خیالت راخت!
2-نمیدونم!!
3-فرق فقط در حجم هست اگه jtaq کنی هارد کامپیوتر رو هم با هر حجمی میتونی روی دستگاه بگزاری یا هارد usb وصل کنی کلا هارد 120 و 250 برای کسایی هست که jtaq نکردن و مجبورن هارد اصلی مایکروسافت روی دستگاه بگزارن!وبی یه ویژگی که هارد اصلی داره سرعتش بهتره و در صورت گذاشتن هارد غیر اصلی یا سرعت پایین با مشکل دیر لود شدن بافت ها ممکن هست مواجه بشی!
قیمت هارد 120 رو هم نمیدونم!

ممنون دوستان فقط من نمیدونم l3 چیه و کارش چیه خیلی مهمه چه قدر میگیرن L3 کنن و اینکه قیمت هارد کسی داره و اینکه هارد بخری احتمال خرابی دستگاه هست یا فقط دیر لود شدنه و اینکه دوستان من زیاد اهله بازی نیستم بیشتر به عشق کشتی کج میگیرم و هارد نیازه خیلی؟زود لنز خراب میشه یعنی سابقه داشته که کسی هارد نداشته باشه زود لنز خراب شه؟. اینکه من هارد کامپیوترم زیاده اسفاده هم نمیکنم چه جوری وصل کنم و اینکه چه جوری میریزه رو هارد من تو این موندم هارد رو باید در بیاری یا اینکه از طریق فیش وصل کنی به کامپیوتر و سیو کنی رو هارد بعد چه جوریه تو رو خدا کامل بگید و چه قدر میگرن کپی خور میکنن و همین طور چه قدر میگیرن JTAG میکنن قیمت اینا رو اگه کسی میدونه دونه ای بنیوسه وضیعتم خرابه کل پولم 550 نیمیدونم هزینه اینا رو چه جوری در بیارم تو رو خدا یکی قیمتا رو در بیاره فقط این کپی خور کردن قضیه اش چیه که 150 تومان در نیاد برام همون 20 تا 40 برام در بیاد چی بگیرم که اینطوری تموم شه ممنون داداشیا شما رو نداشتم چی میکردم

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

بنده تازه میخوام یه کنسول بازی برای خودم بگیرم . میدونم اینجا جای این سوال ها نیست ولی شرمنده هرچی گشتم نتونستم جواب سوالم رو درست پیدا کنم

با شرایت موجود و اینکه داره 720 میاد خرید 360 بهتره یا ps3؟ هزینه های اولیه و اینده کدوم بیشتره؟ مثل بازی و هک و ....

میشه دوستان چند تا جای مطمعن و خوش قیمت بهم معرفی کنن؟چون قراره همین چند روزی بیام تهران و بگیرم

ممنون میشم دوستان توی انتخاب کمکم کنن اخه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم اینده بهتری داره و بیشتر میشه ازش استفاده کرد

راستی برای هک و این جور چیزا هم راهنماییم کنید. بازی هایی که جدید معرفی میشن برای کدوم کنسول زودتر هک میشن؟

*^▁^*

ممنون دوستان فقط من نمیدونم l3 چیه و کارش چیه خیلی مهمه چه قدر میگیرن L3 کنن و اینکه قیمت هارد کسی داره و اینکه هارد بخری احتمال خرابی دستگاه هست یا فقط دیر لود شدنه و اینکه دوستان من زیاد اهله بازی نیستم بیشتر به عشق کشتی کج میگیرم و هارد نیازه خیلی؟زود لنز خراب میشه یعنی سابقه داشته که کسی هارد نداشته باشه زود لنز خراب شه؟. اینکه من هارد کامپیوترم زیاده اسفاده هم نمیکنم چه جوری وصل کنم و اینکه چه جوری میریزه رو هارد من تو این موندم هارد رو باید در بیاری یا اینکه از طریق فیش وصل کنی به کامپیوتر و سیو کنی رو هارد بعد چه جوریه تو رو خدا کامل بگید و چه قدر میگرن کپی خور میکنن و همین طور چه قدر میگیرن JTAG میکنن قیمت اینا رو اگه کسی میدونه دونه ای بنیوسه وضیعتم خرابه کل پولم 550 نیمیدونم هزینه اینا رو چه جوری در بیارم تو رو خدا یکی قیمتا رو در بیاره فقط این کپی خور کردن قضیه اش چیه که 150 تومان در نیاد برام همون 20 تا 40 برام در بیاد چی بگیرم که اینطوری تموم شه ممنون داداشیا شما رو نداشتم چی میکردم
سلام داداش تاپيک جاى سوال کردنه ديگه اول اينکه lt3 واسه پخش بازى هاى جديده مثل مکس پين سه به نظر من يه صد تومن ديگه جور کن يه 250g بخر و خلاق خودش هم ال تى 3 داره بازى ها هم راحت تا 40 رو هارد نصب ميشن جى تگ هزينش حدود هشتاد تا صدو بيست بازم سوالى بود بپرس تا جايى که بدونم ج ميدم

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه دوستانبنده تازه میخوام یه کنسول بازی برای خودم بگیرم . میدونم اینجا جای این سوال ها نیست ولی شرمنده هرچی گشتم نتونستم جواب سوالم رو درست پیدا کنمبا شرایت موجود و اینکه داره 720 میاد خرید 360 بهتره یا ps3؟ هزینه های اولیه و اینده کدوم بیشتره؟ مثل بازی و هک و ....میشه دوستان چند تا جای مطمعن و خوش قیمت بهم معرفی کنن؟چون قراره همین چند روزی بیام تهران و بگیرمممنون میشم دوستان توی انتخاب کمکم کنن اخه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم اینده بهتری داره و بیشتر میشه ازش استفاده کردراستی برای هک و این جور چیزا هم راهنماییم کنید. بازی هایی که جدید معرفی میشن برای کدوم کنسول زودتر هک میشن؟
سلام داداش حالا حالا ها معلوم نيست 720بياد يا نه يه 360 اسليم 250gبگير خر کارم هست هر چى بازى جديدم باشه واسش مياد جاى خوبم برو توپخونه بگرد يه دونه بخر

سلام داداش تاپيک جاى سوال کردنه ديگه اول اينکه lt3 واسه پخش بازى هاى جديده مثل مکس پين سه به نظر من يه صد تومن ديگه جور کن يه 250g بخر و خلاق خودش هم ال تى 3 داره بازى ها هم راحت تا 40 رو هارد نصب ميشن جى تگ هزينش حدود هشتاد تا صدو بيست بازم سوالى بود بپرس تا جايى که بدونم ج ميدم

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

سلام داداش حالا حالا ها معلوم نيست 720بياد يا نه يه 360 اسليم 250gبگير خر کارم هست هر چى بازى جديدم باشه واسش مياد جاى خوبم برو توپخونه بگرد يه دونه بخر

میشه بیشتر راهنماییم کنید؟

250 اسلیم بخرم؟ هزینه های دیگش چه قدر هستش؟مثلا هک و بازی و ....

جی تگ هم باید بکنم؟

بهترین جا برای خرید کنسول توپخانه هستش؟میشه چند تا ادری و شماره بهم بدین؟من بچه تهران نیستم برای مشکل کاری قراره یه روزه بیام و برگردم

راستی کنسول هک شده و اماده بهم میدن یا باید معطل بشم؟

وقتی هک میکنن دستگاه باز میشه؟چیز خاصی رو از روش بر میدارن؟بعد از هک باید چیزی ازشون تحویل بگیرم یا فقط دستگاه خالی رو بهم میدن؟

با گارانتی بخرم یا بدون گارنتی؟

این که دستگاه رو از چه مغازه ای بخرم فرق داره؟برای کار های جانبی میگم مثلا برای هک داشبرد یا درایو دستگاه رو عوض نکنن ( خوب بنده که مبتدی هستم و مسفار عوض هم بکنن که نمیفههمم) دوستان لطفا راهنماییم کنید که یه دستگاه خوب بخرم

برای اسلیم 3 چراغ پیش میاد یا خیالم راحت باشه؟

میشه بیشتر راهنماییم کنید؟

250 اسلیم بخرم؟ هزینه های دیگش چه قدر هستش؟مثلا هک و بازی و ....

جی تگ هم باید بکنم؟

بهترین جا برای خرید کنسول توپخانه هستش؟میشه چند تا ادری و شماره بهم بدین؟من بچه تهران نیستم برای مشکل کاری قراره یه روزه بیام و برگردم

راستی کنسول هک شده و اماده بهم میدن یا باید معطل بشم؟

وقتی هک میکنن دستگاه باز میشه؟چیز خاصی رو از روش بر میدارن؟بعد از هک باید چیزی ازشون تحویل بگیرم یا فقط دستگاه خالی رو بهم میدن؟

با گارانتی بخرم یا بدون گارنتی؟

این که دستگاه رو از چه مغازه ای بخرم فرق داره؟برای کار های جانبی میگم مثلا برای هک داشبرد یا درایو دستگاه رو عوض نکنن ( خوب بنده که مبتدی هستم و مسفار عوض هم بکنن که نمیفههمم) دوستان لطفا راهنماییم کنید که یه دستگاه خوب بخرم

برای اسلیم 3 چراغ پیش میاد یا خیالم راحت باشه؟

گارانتى اصلا نياز نيست. هزينه هاى ديسکش تو محله ى ما از 2 تومن هست تا2500. اصلا لوزومى ندازه تا توپخونه برى. به من پ.خ بده تا چندتا جاى ىاحال بهت معرفى کنم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

*^▁^*

میشه بیشتر راهنماییم کنید؟250 اسلیم بخرم؟ هزینه های دیگش چه قدر هستش؟مثلا هک و بازی و ....جی تگ هم باید بکنم؟بهترین جا برای خرید کنسول توپخانه هستش؟میشه چند تا ادری و شماره بهم بدین؟من بچه تهران نیستم برای مشکل کاری قراره یه روزه بیام و برگردمراستی کنسول هک شده و اماده بهم میدن یا باید معطل بشم؟وقتی هک میکنن دستگاه باز میشه؟چیز خاصی رو از روش بر میدارن؟بعد از هک باید چیزی ازشون تحویل بگیرم یا فقط دستگاه خالی رو بهم میدن؟با گارانتی بخرم یا بدون گارنتی؟این که دستگاه رو از چه مغازه ای بخرم فرق داره؟برای کار های جانبی میگم مثلا برای هک داشبرد یا درایو دستگاه رو عوض نکنن ( خوب بنده که مبتدی هستم و مسفار عوض هم بکنن که نمیفههمم) دوستان لطفا راهنماییم کنید که یه دستگاه خوب بخرمبرای اسلیم 3 چراغ پیش میاد یا خیالم راحت باشه؟
هزينه ى ديگه اى نداره وقتى از مغازه ميخرى به طور کامل کپى خور هم هست حالا چه گيرى دادى به جى تگ ؟؟؟بعدشم مغازه دار ها هم که نميان به خاطر 10 از رو دستگاه چيزى ببيچونن اعتبار خودشون خراب کنن فقط قيمتاشون فرق ميکنه که اونم بگردى خوبشو پيدا ميکنى.اسليم ها ديگه هيچى شون نميشه چه Xbox و چه ps3 خيالت راحت بازى ها هم اگه برنر مکس بگيرى حلقه اى 7500 اگرم معمولى بگيرى 3000تومن اسليم 250gبه نظر من بهترين گزينه است در خريدش شک نکن!!!!!

دوستان اگه خدا بخواد فردا دارم میرم میخرم فقط موندم 4gb بگیرم یا 250gb؟بچه ها جایی رو نمیشناسین اقساط بده خیلی ممنون میشم یا یک ادرس درست حسابی که سرم کلاه نذارن کپی خور بگیرم یا کپی خور نباشه

دوستان من متخصص نيستم ولى هر کس با هر چيزى سر و کله بزنه ياد ميگىره. در کل منظورم اينه که هر کدوم از بچه هاى بازيسنتر تو کرج بخوان خريد کنن من باهاشون ميام. البته هيچ چيزى نميخوام فقط رو حساب دوستى ميام. مخلص شما.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان اگه خدا بخواد فردا دارم میرم میخرم فقط موندم 4gb بگیرم یا 250gb؟بچه ها جایی رو نمیشناسین اقساط بده خیلی ممنون میشم یا یک ادرس درست حسابی که سرم کلاه نذارن کپی خور بگیرم یا کپی خور نباشه​

دوستان اگه خدا بخواد فردا دارم میرم میخرم فقط موندم 4gb بگیرم یا 250gb؟بچه ها جایی رو نمیشناسین اقساط بده خیلی ممنون میشم یا یک ادرس درست حسابی که سرم کلاه نذارن کپی خور بگیرم یا کپی خور نباشه​

من اگه جاي شما بودم و نميخواستم جيتگ كنم و سا يا زياد بازي اركيد و DLC بخرم همون ٤ گيگو ميگرفتم چون الان با اين وضع اصلا استفاده نميشه بجز موارده بالا
چون حتا الان بازي ها رو براي ريختن بر روي هارد بايد ورژن Burner max بخري كه پول الكي دادن
هست و خرجشم بيشتره
بنظر من جيتگ كردن هم ميتونه كار جالبي باشه:دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or