1-در 4 گیگ یک بازی هم نمیشه ریخت!اگه jtaq کنی میتونی به صورت کامل بازی رو از روی هارد اجرا کنی یعنی اصلا نیازی به دیسک بازی نیست بازی رو روی هارد نصب می کنی و یعد از اون دیگه نیازی به دیسک برای اجرای بازی نداریدوستان تو رو خدا همه سوال های منو پاسخ بدید ممنون میشم به خدا زیاد سوالام سخت نیست من الان این چند تا سوالو موندم ممنون میشم پاسخ بدید؟1.واقعان یک بازی هم نمیشه ریخت دوسته عزیز و اینکه منظورتون از رو هارد اجرا میکنه یعنی دیگه از رو سی دی اجرا نمیکنه مگه وقتی ایکس باکس رو JTAG نکردی نمیشه بازی رو ریخت تو هارد من اصلان اهل لایو نیستم فقط افلاین هستم و اینکه داشبورد هم نمیشه دیگه اپدیت کرد و تمام بازیا رو بدون هیچ مشکلی میاره حتی بازیا قدیمی و یا بازی هایی که در اینده میان؟..2اینم بگید تو رو خدا وسایل که تو جعبه حتمان باید باشه چیه اگه میتونید با عکس ممنونتون میشم داداشیا.
3.هارد 120 gb بخرم بعد چه فرقی با 250 گیگ داره فقط حاقظشون تفاوت دارد اینجوری که slim 4gb بخرم ارزون تر میاد با یک هارد قیمت هارد 120 چنده و اینکه مشکلی براش پیش نمیاد هارد 120 بندازی اخه اینطور باشه هیچ فرقی با 250 نداره که فقط حافظش بیشتره؟ سوالام زیاده ولی دمتون گرم یکی جواب بده ایشالاه ایکس ساکس بخرم جواب همرو میدم
ولی در صورتی که jtaq نکنی برای اجرای هر بازی باید دیسک رو داخل درایو قرار بدی درایو باری رو بخونه بعد بازی رو اجرا کنی ابتدا هنگام اجرای بازی کمی درایو دیسک رو میچرخونه و بعد بازی رو از روی هارد اجرا میکنه یعنی بدون jtaq تو همواره به دیسک برای اجرای بازی نیاز داری ولی در jtaq اینطوری نیست!
همه ی بازی ها قدیمی و جدید رو اجرا میکنه!خیالت راخت!
2-نمیدونم!!
3-فرق فقط در حجم هست اگه jtaq کنی هارد کامپیوتر رو هم با هر حجمی میتونی روی دستگاه بگزاری یا هارد usb وصل کنی کلا هارد 120 و 250 برای کسایی هست که jtaq نکردن و مجبورن هارد اصلی مایکروسافت روی دستگاه بگزارن!وبی یه ویژگی که هارد اصلی داره سرعتش بهتره و در صورت گذاشتن هارد غیر اصلی یا سرعت پایین با مشکل دیر لود شدن بافت ها ممکن هست مواجه بشی!
قیمت هارد 120 رو هم نمیدونم!