راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اینم آخرین سوالا: که این قسمت که واسم مهمه:
بی زحمت این 3 تا سوال رو هم جواب بدین:

1- توی سایت c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks درباره درایورها یه توضیح جلوشون داده و گفته که فقط درایوره Lite-On مدل DG-16D4S واسه کنسولهای اسلیم هستش. درسته ؟ بی زحمت یه سر به این سایت بزنین و ببینین که من آیا درست فهمیدم ؟؟؟

2- پس اگه این جور که من فهمیدم باید برم Microsoft Xbox 360 Slim 250GB با درایور Lite-On مدل DG-16D4S بخرم ؟؟؟؟؟
پس اگه قراره که مدل درایور رو بخرم آیا دیگه فرقی نمیکنه که کدوم از این عددها رویش هک شده باشه ؟؟؟
Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071

3- از کجا بفهمم که قبل از اینکه دستگاه رو فروشنده واسم بازکنه درایورش مدلی که گفتم باشه ؟؟؟

داداش مگر میخوای هواپیما بخری ؟ دو تا بازی کپی خور شده جدید LT3 ببر همراه خودت یا بخر اگر کنسول اجرا کرد تمومه دیگه . مدل درایو و اینا دیگه چه معنی میده ؟ مدلش قبل از باز کردن نوشته نشده جایی

سلام من میخوام xbox 360 slim بخرم میشه کمی درباره ی خرید را هنماییم کنید
کپی خورش رو همون جا انجام میدن یا از قبل کپی خور شده :-/
ممنون میشم کمی اطلاعات به من بدید ;)

سلام من میخوام xbox 360 slim بخرم میشه کمی درباره ی خرید را هنماییم کنید
کپی خورش رو همون جا انجام میدن یا از قبل کپی خور شده :-/
ممنون میشم کمی اطلاعات به من بدید ;)
سلام !
هردو حالت موجود هست ولی بستگی به فروشگاه و وضع بازار داره !!
ضمنا دوست عزیز شما همین صفحه رو بخونی کلی اطلاعات میگیری ، صفحه های قبل هم که چه بهتر ...
حالا بعدش که خوندید از دوستان با تجربه سوالاتونو بپرسید ...

كدوم كپي خور بهتره بگيرم اين چند صفحه رم خوندم ممنون از اطلاعتون;)
بعد بهترين درايو Lite-on است
از كجا بگيرم جنس بهتر وهم ارزونتر درمياد طرفاي چهاراه وليعصر خوبه:-/

یه چیزی در مورد درایوهای اسلیم بگم و خیال دوستان رو راحت کنم
آقاجان درایوهایی که روی اسلیم میزارن از نظر کیفیت هیچ فرقی باهم ندارن و اگه بازیاتون رو از روی هارد اجرا کنین مطمئن باشین حداقل 5 یا 6 سال براتون کار میکنن پس دیگه نپرسین که لایتون مدل 0401 بگیرم یا 0225 یا .... فقط مهم اینکه درایو کپی خور بشه همین.

1-من بازار موبایل که رفتم پک 250g xbox360 slim رو با kinect گفتن 850 این قیمت خوبه :-/
2-بعد بهتره صبر کنم x720 بیاد یا همینو بخرم:-/
3-نگفتید همون جاکه میخرم کپی خور کنه بهتره یا خودش کپی خور باشه:-/
4-به طرف تابستون میریم قیمتا میره بالا یا نه:-/
5-از کجا بخرم بهتره هم خود xbox هم بازیاشو:-/
ممنون میشم جواب بدید>:d

بازار موبايل قيمتاى فضايى ميدن بهترين جا توپخونس بعدشم x720 اگه بياد که خداتومنه بعدشم بازى هاش رو حتما بايد اورج بخرى همين 360 رو بخر تو کپى خور کردنم فرقى نميکنه بالاخره انگولکش ميکنن تو تابستونم صد در صد گرون ميشه چون يه تابستون يه کنسول!!!!!!!!

ممنون

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

xbox s برای کینکت اداپتور نمیخواد

دوست عزیز با اداپتور خوب بخر چون بی اداپتور بخری بعدا باید جدا اداپتور بخری 20 پول اداپتور بدی .

اخه من شنیده بودم اسلیم اداپتور نمیخواد
برای کنسول های SLIM نیازی به آداپتور ندارین و برقشون مستقیم از کنسول تامین میشه . ولی برای کنسول های فت باید آداپتور هم بگیرین براش یا تو پکش باشه

ایا JTAG از LT 3 بهتره تفاوت قیمتشون چقدره:-/
پک xbox s 250 g با کینکت بگیرم بهتره و ارزون تر در میاد یا جدا بخرم:-/
ممنون میشم جواب بدید
اینا کارایی هست که بعدا باید روش انجام بشه دیگه . البته LT3 که هست وقتی میخریش از مغازه دار :d ولی توصیه بهت نمیکنم که جی تگ کنی به دلایلی
پک هم بخری بهتر پات در میاد

1-یعنی چی پک هم بخری بهتر پات در میاد:-/
2-بعد همه LT3 دارن یاباید به یارو بگی که اینو میخوام بعد این همه ی کپی هارو میخونه:-/
3-بااین رو هاردم میشه بازی نصب کرد :-/
4-یافقط با JTAG میشه رو هارد بازی نصب کرد:-/
5-اگه فقط رو JTAG میشه رو هارد بازی نصب کرد بهتره JTAG بگیرم یا LT3 :-/
6-بهتره رجینش چی باشه pal خوبه:-/
اگه دونه دونه سوالامو جواب بدید ممنون میشم;)
این صفحرم نگاه کنید بگید با این مشخصات خوب قیمت داده:-/
http://www.digikala.com/?Products=G...BOX-Slim-Kinect-250GB&Type=Specifications#Tab
اینم هست
http://westbazi.com/index.php?page=...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
واین
http://westbazi.com/index.php?page=...product_id=132&option=com_virtuemart&Itemid=1
ممنون>:d<

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or