راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام من همين الان عضو شدم
جايي توي سايت هستش كه مقاله ي ساده اي راجع به xbox360 slim باشه من برم بخونم؟
ميخوام براي همسرم بخرم ولي هيچي ازش نميدونم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نميتونم اين 1532 صفحه رو همش رو بخونم تا اطلاعات دستم بياد :D
با تشكر

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

جي تگ چيه؟

مگه برای ریختن بازی رو هارد باید jtag کنی؟؟؟و اینکه کپی خور بگیرم یا نه؟برای اینکه کپی خور شه چه درایوی بگیرم

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

یکی به سوالای ما پاسخ بده تو رو خدا برای کپی کردن بازی روی هارد که دیگه سی دی روش نباشه لنز اذیت شه باید jtag کنی؟burner max چیه راستی؟

آخرین ویرایش:
مگه برای ریختن بازی رو هارد باید jtag کنی؟؟؟و اینکه کپی خور بگیرم یا نه؟برای اینکه کپی خور شه چه درایوی بگیرم

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

یکی به سوالای ما پاسخ بده تو رو خدا برای کپی کردن بازی روی هارد که دیگه سی دی روش نباشه لنز اذیت شه باید jtag کنی؟burner max چیه راستی؟

كپي خور بگيري از خريد بازي اورجينال عاقلانه تره مگه اينكه توان مالي دادن نزديك ١٠٠ هزار تومن براي هز بازي رو داشته باشي
براي ريختن بازي روي هارد يا بايد اورجينال بخري بازيو يا ديسكهايي بخري كه به ووش خاص رايت شدن كه بهشون ميگن برنر مكس كه قيمتش تقريبا دو برابره ديسكه معموليه!! يعني حدودا ٥ هزار تومن

سلام. یکی از فامیل های ما داره از امریکا برمگیرده ایا اگه xbox بگیره بیاره توی ایران، باید پول گمرک بده یا نه؟ (فقط یه دونه ـست) ببخشید نمیدونستم کجا باید این سوال رو بپرسم!

كپي خور بگيري از خريد بازي اورجينال عاقلانه تره مگه اينكه توان مالي دادن نزديك ١٠٠ هزار تومن براي هز بازي رو داشته باشي
براي ريختن بازي روي هارد يا بايد اورجينال بخري بازيو يا ديسكهايي بخري كه به ووش خاص رايت شدن كه بهشون ميگن برنر مكس كه قيمتش تقريبا دو برابره ديسكه معموليه!! يعني حدودا ٥ هزار تومن

نوید جان دستت درد نکنه بابت پاسخت فقط اینم میتونی ج بده دمت گرم از کجا بفهمم L3 هست؟L3 بگم خودم بکنن یا روش باشه بهتره واینکه برا کپی خور کردن چه درایوی بگیرم که هزینه اش بشه 20 تومان یا کمتر

نوید جان دستت درد نکنه بابت پاسخت فقط اینم میتونی ج بده دمت گرم از کجا بفهمم L3 هست؟L3 بگم خودم بکنن یا روش باشه بهتره واینکه برا کپی خور کردن چه درایوی بگیرم که هزینه اش بشه 20 تومان یا کمتر

سلام دوباره خواهش ميكنم خودم خوشحال ميشم كه راهنمايي ميكنم و مرسي از اينكه تو پي ام ياداوري كردي جواب بدم
با از كسي كه ميخري بپرسي ببيني ريخته يا نه و اگه نريخته حتما بده بريزه براي فهميدن هم بايد بازي هاي جديد مثل max payne رو باهاش اجرا كني اگه اجرا شد كه LT3 داره
در مورد قيمت هم متاسفانه اطلاعي ندارم
lt3 حتما بايد روش باشه وگرنه نميتوني بازي هاي جديد رو بازي كني

راستي گفتي به لنز فشار مياد بدون هارد بله فشار مياد ولي نه زياد اينو مثال ميزنم خودت حساب كن
من يه xbox arcade كه مادربوردش فالكون هست يعني دو نسل پيش دارم
٩٠ درصد اوقات با ديسك بازي ميكنم و الان سه ساله خراب نشده توجه كن برا دو نسل قبله حالا اين كه اسليم هم هست
ولي اگه جيتگ ميخواي بكني بنظر من هارد ارزش داره ميتوني بازيهاتو تو هارد بريزي و بدون ديسك اجرا كني اين براي مسافرت بكار مياد خفن و اينكه مثلا از يكي سي دي ميگيري نصب ميكني رو دستگاه و خيلي راحت ديگه نيازي به ديسك نداري.
حالا من زياد خلر ندارم ولي مثله اينكه اسليم جديدا فعلا جيتگ نميشن از يكي تو تاپيك جيتگ بپرس بعد كه همه جوانبو بررسي كردي خريد كن تا پشيمون نشي
منم درخدمتم

نه به هیچ وجه هیچ کس تو دنیا اسلیم دست دو رو نمیده 220 تومن یا ps3 دست دو رو بده 170!یا اسلیم 250 گیگ با کینکت رو بده 610 فیمت ها مشکوک هست اگه تونستی زنگ بزن بهشون بگو حضوری ازتون میخرم بعد آدرس بگیر ببین کجا رو میگه هر شهری گفت ایراد نداره آدرس رو همینجا بگذار بچه های سایت برات میخرن!اینطوری معلوم میشه راست میگن یا نه کلاهبردارن!
خود من یه بار همین طور کلاهی سرم رفت دوسال پیش بود تو یه سایتی زده بود الایت 400 تومن من هم پول رو واریز کردم بعد ای دل غافل بهم زنگ زدن قیمتی که تو سایت زدیم بدون کپی هست و باید کپیش کنیم و 100 تومن دیگه هم باید بدی من هم گفتم پول رو برگردون!
حالا من بدو پول بدو چه عذابی کشیدم تا پول رو پس گرفتم هی میگفتن وقت نمیکنیم پول رو واریز کنیم در حال جابه جایی شرکت هستیم گوشی رو بر نمیداشتند این آخری ها هر بار با یه شماره زنگ میزدم تا نا آشنا بیفته وردارن خلاصه سرت رو درد نیارم 12 روز طول کشید تا پول رو پس دادن!
اگه خواستی آدرس سایتی که ازش خریدم و این بلا رو سرم آورد برات بفرستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or