راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.
من در حال حاظر PS3 Slim 160GB کپیخور دارم و خیلی از بازیهای جدید رو نمیتونم بازی کنم.
ضمن اینکه دسته 360 واقعا خوب طراحی شده ، میخواستم یدونه 360 بخرم.
پول زیادی ندارم ، در حد 300 تومن ، خودم فکر کنم بشه یدونه Arcade Jasper بخرم.
مدتی هست که از جریانات هک 360 بی اطلاع هستم ، از یک نفر شنیدم که LT2+ برای بازیهای قدیمی هست و هک LT3 فقط میشه بازیهای جدید رو باهاش اجرا کرد ، میخواستم بدونم درست هست؟
اگه میشه یک راهنمایی کامل بفرمایید ، مرسی

سلام.
من در حال حاظر PS3 Slim 160GB کپیخور دارم و خیلی از بازیهای جدید رو نمیتونم بازی کنم.
ضمن اینکه دسته 360 واقعا خوب طراحی شده ، میخواستم یدونه 360 بخرم.
پول زیادی ندارم ، در حد 300 تومن ، خودم فکر کنم بشه یدونه Arcade Jasper بخرم.
مدتی هست که از جریانات هک 360 بی اطلاع هستم ، از یک نفر شنیدم که LT2+ برای بازیهای قدیمی هست و هک LT3 فقط میشه بازیهای جدید رو باهاش اجرا کرد ، میخواستم بدونم درست هست؟
اگه میشه یک راهنمایی کامل بفرمایید ، مرسی
دوست عزیز با ال تی 2 فقط میتونی بازی های قدیم رو بازی کنی ولی با ال تی 3 هم بازی های قدیمی رو میتونی بازی کنی هم جدید ولی بازی های قدیمی رو باید برای ال تی 3 پچ کرده باشن

دوست عزیز watch dogs اگه برای 360 منتشر بشه مطمئنا گرافیک قابل قبولی خواهد داشت،شما نگران نیاشید خریداری کنید.[/QUOTE

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان عزیز ممنون از همه راهنمایهاتون میگیرم توکل به خدا دم همتون گرم

سلام دوستان
من چند روز دیگه میخوام بیام تهران فعلا چهار تا اسلیم 250 گیگ بگیرم. البته کپی خور
ممنون میشم یه فروشگاه مناسب و منصف معرفی کنید
در حین خرید اگه نکته خاصی هست که حواسم باشه بهش ممنون میشم راهنمایی کنید.

یه چنتا بازی هم اگه میشه معرفی کنید برا گیم نت

موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چند روز دیگه میخوام بیام تهران فعلا چهار تا اسلیم 250 گیگ بگیرم. البته کپی خور
ممنون میشم یه فروشگاه مناسب و منصف معرفی کنید
در حین خرید اگه نکته خاصی هست که حواسم باشه بهش ممنون میشم راهنمایی کنید.

یه چنتا بازی هم اگه میشه معرفی کنید برا گیم نت

موفق باشید

دوست عزیز راستش اسم فروشگاهیو نمیشه اینجا اورد چون خلاف مقررات سایت هستش و ما هم احترمام میزاریم ولی همون شما اومدین تهران برین پشت شهرداری ، رفتین اونجا همون اول به یه مغازه اکتفا نکنین اول قیمتتانو بگیرین و همون اولم بگین چنتا میخایین چون قیمتو کم میکنن تا یکی بخرین . پس همون برین پشت شهرداری پره مغازه فروش کنسوله فقط حواستون باشه و از چند فروشگاه سوال کنین و چیز خاصیم نیاز به گفتن نیست چون طرف خوب باشه جنس خوب میده بد باشه امکان عوض کردن وسائل جانبیش زیاده موفق باشین .

ممنون
فقط اگه میشه آدرس دقیق تر بدید. اگه با مترو بشه رفت که بهتره
در مورد بازی ها پیشنهاد خاصی ندارید؟ تو قسمت بازی ها خواستم مطرح کنم و ولی نتونستم تاپیک جدید باز کنم

ممنون
فقط اگه میشه آدرس دقیق تر بدید. اگه با مترو بشه رفت که بهتره
در مورد بازی ها پیشنهاد خاصی ندارید؟ تو قسمت بازی ها خواستم مطرح کنم و ولی نتونستم تاپیک جدید باز کنم

شما هر جای تهران که پیاد شدین ترمینال جنوب هرجا که پیاد شدین برین ایستگاه مترو و مستقیم برین امام خمینی ، ایستگاه امام خمینی پیاده شدین برین سمت خروجی پشت شهرداری اونجا بپرسین بهتون نشون میدن تابلو اصلا وقتی خارج شدین کلا فروشگاه های فروش دیگه .
برا بازیم مونده اگه برا لایو میخایین برنر مکس بخرین . اصلا برنر مکس بخرین میتونین تا هاردم راحت نصب کنین عمر لنز کنسولتون زیاد میشه موفق باشین . باز سوالی داشتین در خدمتم عزیز .

دوست عزیز با ال تی 2 فقط میتونی بازی های قدیم رو بازی کنی ولی با ال تی 3 هم بازی های قدیمی رو میتونی بازی کنی هم جدید ولی بازی های قدیمی رو باید برای ال تی 3 پچ کرده باشن

دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدین ؟ بازیهای قدیمی نیاز به پچ شدن برای LT3 نداره ،بازیهای XGD3 هستن که باید برای LT3 پچ بشن فقط.

دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدین ؟ بازیهای قدیمی نیاز به پچ شدن برای LT3 نداره ،بازیهای XGD3 هستن که باید برای LT3 پچ بشن فقط.
من که از خودم نمی گم تست کردم دیدم بازی های قدیمی ال تی 2 بدون پچ رو ال تی 3 اجرا نمیشن

من که از خودم نمی گم تست کردم دیدم بازی های قدیمی ال تی 2 بدون پچ رو ال تی 3 اجرا نمیشن

مرتضی جان بازی های lt2 که xgd2 هستن و راحت رو lt3 اجرا میشن نیازی به پچ کردنم ندارن مگه بازیاتون xgd3 باشن اجرا نشن که اونم پچ کنین حله . موفق باشین .

سلام دوستان عزیز گیمر خودم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید دارم روانی میشم من الان 1ساله ایکس باکسمو فروختم 2008 بود 3سال بازی کردم ولی سال آخر خیلی زجرم داد ما سال 2008 سه نفر بودیم که باهم ایکس گرفتیم مال هرسه مون تقریبا باهم افتاد روغن سوزی البته ما روزی 8ساعت فول میکوبیدیم دوستام که فروختن رفتند جاسپر2009 گرفتن و الان دارن باش کلی حال میکنن و خیلی خیلی راضی هستند و میگن هیچ مشکلی نداره ولی دوستان عزیز من که میخوام دوباره بخرم البته بهم میگن فقط الیت جاسپر بگیر وگرنه بدبخت میشی میگن اسلیم ضعیفه خوب آپدیت نمیشه همش مشکلهی جور واجور داره جی تک شدنش مشکل داره قطعاتش کوچیکو نزدیک به همه زود داغ میکنه خولاصه در کل میگن ناقصه و منو وسوسه میکنن واسه جاسپر دست دوم .از طرفی هم من اصلا دلم به جنس برقی دست دوم نیست .از دوستان عزیزی که قبلا ایکس فت داشتن والان اسلیم دارن خواهش میکنم کمی واضح برام بگن که واقعا کدومشون بهتر هستند دوستان شاید باور نکنید من الان 4 ماه موندم که چیکار منم خواهشا برام واضح توضیح بدبن . بسیار متشکرم

سلام دوستان عزیز گیمر خودم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید دارم روانی میشم من الان 1ساله ایکس باکسمو فروختم 2008 بود 3سال بازی کردم ولی سال آخر خیلی زجرم داد ما سال 2008 سه نفر بودیم که باهم ایکس گرفتیم مال هرسه مون تقریبا باهم افتاد روغن سوزی البته ما روزی 8ساعت فول میکوبیدیم دوستام که فروختن رفتند جاسپر2009 گرفتن و الان دارن باش کلی حال میکنن و خیلی خیلی راضی هستند و میگن هیچ مشکلی نداره ولی دوستان عزیز من که میخوام دوباره بخرم البته بهم میگن فقط الیت جاسپر بگیر وگرنه بدبخت میشی میگن اسلیم ضعیفه خوب آپدیت نمیشه همش مشکلهی جور واجور داره جی تک شدنش مشکل داره قطعاتش کوچیکو نزدیک به همه زود داغ میکنه خولاصه در کل میگن ناقصه و منو وسوسه میکنن واسه جاسپر دست دوم .از طرفی هم من اصلا دلم به جنس برقی دست دوم نیست .از دوستان عزیزی که قبلا ایکس فت داشتن والان اسلیم دارن خواهش میکنم کمی واضح برام بگن که واقعا کدومشون بهتر هستند دوستان شاید باور نکنید من الان 4 ماه موندم که چیکار منم خواهشا برام واضح توضیح بدبن . بسیار متشکرم
سلام من خودم از کسایی بودم که اولین سری 360رو سال 2007 خریدم وکلاه مایکروسافت رفت سرمون حدود 4ماه دستگاه خوب کار میکرد تا این که چراغ شد بعداز اون ps3خریدم واقعا ازش راضیم حالا هم یک سالی هست که 360اسلیم خردم اول این که هر کی میگه اسلیم داغ میکنه چرت گفته چون که اسلیم 45 نانومتری تا الان که بعد یک سال من ازش راضیم.:d

سلام من خودم از کسایی بودم که اولین سری 360رو سال 2007 خریدم وکلاه مایکروسافت رفت سرمون حدود 4ماه دستگاه خوب کار میکرد تا این که چراغ شد بعداز اون ps3خریدم واقعا ازش راضیم حالا هم یک سالی هست که 360اسلیم خردم اول این که هر کی میگه اسلیم داغ میکنه چرت گفته چون که اسلیم 45 نانومتری تا الان که بعد یک سال من ازش راضیم.:d

سلام دوست عزیز ممنون از توضیح شما ولی من دارم کمی تحقیق میکنم در این باره مثلا به یه اینجور پستایی بر میخورم کلا فکرم میریزه به هم ملاحضه کنید

یکی از دوستان 3 هفته پیش از شهرستان دیگری با من تماس گرفت و یک مشکل بسیار عجیب را مطرح کرد

اون مشکل این بودش که xbox slim که برای اولین بار از پلوم خارج شده صدا ندارد!!!!!!!!!!

واقعا این مسئله برام عجیب بود.

تا اینکه دیروز یک دستگاه را برای کپی خور خودم باز کردم و دیدم این دستگاه هم مطابق مشکل دوستمون صدا نداره!!!!!!!!!!

واقعا برام جای تعجب بود
اولین نظریه من خرابی از سوکت AV و hdmi دستگاه بود که با تعویض مشکل حل نشد
نظریه بعدی reflow کردن چیپ کنترل دستگاه بود که باز هم حل نشد.

در کمال عجیب بودن مسئله تصمیم گرفتم مدار خروجی صوت و تصویر رو تحلیل کنم.
و بعد از 2 ساعت وقت مشکل را پیدا کردم

قطع بودن مدار در بورد و از همه عجیب تر کم بودن چند مقاومت و خازن SMD در مدار بود که با قرار دادن و اتصال صحیح
به لطفا خدا صدای دستگاه برگشت.

البته یک مشت نشان یک خروار نیست.
اما دیدن مشکلاتی از این قبیل واقعا برای ماکروسافت بعید هست.
و واقعا باعث آبرو ریزی

دیگر مشکلاتی که در xbox slim مشاهده شده

هنگ کردن در لگوی اصلی
سیاه و سفید بودن تصویر
پرش رنگ

من تمام این مشکلات رو شخصا دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or