راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از کجا بفهمه که درایوش چه مدلی هست ؟ رو جعبه نوشته یا باید دستگاه باز بشه ؟

ازین روش سری 9504 و 0225 میشه شناخت ولی برا درایو های جدید باید کلا درایو بازشه وصل بشه به جانگل فلشر تا تو برنامه مدلو ببینی موفق باشین .

تشخیص دو درایو Lite-ON و Hitachi که تنها درایوهای Slim میباشد، کار بسیار ساده ای هست و با یکبار روشن کردن و زدن کلید Eject کنسول قابل تشخیص است.

Xbox360SlimDrives.jpg

با نگاهی به تصویر فوق، براحتی می توان اختلاف و شکستگی که در سینی درایو Hitachi است، مدل درایو کنسول را بر اساس آن تشخیص داد.

همچنین روش دیگری توسط تاریخ ساخت کنسول وجود دارد که برای خواندن آن پیشنهاد میکنم به فروم gameemag رفته و مطلب آموزشی آنرا بخوانید.

نحوه شناسایی درایوهای XBOX360 slim

مرحله ی 1

روش اول
مجموعه ی اول، دو حالت بررسی دارد و هر دو از طریق شماره سریال های درج شده برروی جعبه ی مقوایی کنسول است که میتوان درایو را تشخیص داد (البته اگر یقین دارید جعبه، متعلق به همان کنسول است موارد زیر را چک کنید).

rad2631D.jpg

در تصویر بالا دو محل به رنگ قرمز مشخص شده

روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد

ممنون از راهنمایی تون من این طور که فهمیدم یکی از درایو های xbox هنوز هک نشده حالا من بردرم داره از تایلند میاد مپو میخوام یک xbox بگم برام بیاره چون اونجا حدود 300 دلاره اما از کجا بفهمه که درایور دستگاه چی هست تا اینجا به مشک نخورم

ممنون از راهنمایی تون من این طور که فهمیدم یکی از درایو های xbox هنوز هک نشده حالا من بردرم داره از تایلند میاد مپو میخوام یک xbox بگم برام بیاره چون اونجا حدود 300 دلاره اما از کجا بفهمه که درایور دستگاه چی هست تا اینجا به مشک نخورم

دوست عزیز اگه 9504 یا 0225 باشه یه پست بالاتر از پست شما خودم روش شناختشو گذاشتم بخونین ولی به احتمال 100 درصد ازین سری های جدید موجوده اونور و برا اینکه متوجه بشی چه نوعی هستش حتما باید بازشه و به دانگل نصب بشه تا بفهمی مدلش چیه وگرنه راه دیگری نیست .

اگه یه xbox از خارج برام بیارن که نشه از راه نرم افزاری اونو هک کرد میشه از راه سخت افزای هک کرد ؟ یا بازم بستگی به مدلش داره ؟

دوست عزیز ما چیزی به نام هک نرم افزاری نداریم و برای هک بایدکنسول بازشه و سخت افزاری روش کارشه و کارشم اسونه برا کسیکه با مقاومت و هویه و ... کار کرده باشه نه برا کسیکه تازه کاره موفق باشین .

سلام
از دوستم می خوام کنسولشو بخرم .
چند بگیرم عادلانه هستش

آرکید جسپر با دسته اضافی و آخرین هک . تمیزه و سالم

دوست عزیزم من قیمت تو پ.خ بهتون گفتم موفق باشین . در ضمن اینجا تاپیک قیمت نیست به اینجا مراجعه کنین موفق باشین .

http://forum.bazicenter.com/thread2703/page454/

سلام دوستان...
راهی هست که بشه با کابل HDMI ایکس باکس رو به لپ تاپ وصل کرد؟به عنوان تلوزیون منظورمه!
ممنون...

علی جان خودتو اذیت نکن راهی نیست موفق باشی .

راهنمایی برای خرید!

سلام
ببخشید کمک میخواستم ازتون...میخوام Xbox دسه 2 بخرم..چنتا گزینه هست نمی دونم کدوم رو بگیرم..اگه می شه کمکم کنید:

1. xbox 360 اركيد با مادربرد جسپر +كپي خورlLT2..كمتر از يكسال كاركرده سالم +كابل hdmi اصل سوني. 300 تومن.

2.الايت مشكي بي هارد دست دوم تميز لوازم كامل با اخرين اپديت نرم افزاري. 250 تومن.

3. Xbox 360 Elite با 120 گيگابايت هارد, با تمامي لوازم جانبي, كابل HDMI, كابل VGA (جهت اتصال به مانيتورهاي CRT), يك دسته ي بي سيم, NTSC, اپديت LT +2,به همراه 20 بازي. 350 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or