درود
1-ماکروسافت از چه تاریخی برای کنسولهاش از درایو لایت آن استفاده کرد؟ کلا زمان بندی خاصی دارن؟ مثلا از این تاریخ تا فلان تاریخ سامسونگ .. هیتاچی ... یا نه؟
2-ساده ترین راه برای اینکه بفهمی درایو چه نوعیه چیه ؟
(برای ایکس باکس های قدیمی-اسلیم نیست)
خوب شد نگرفتی وگرنه باستی درایوشو عوض کنی.سلام دوستان من رفتم یه xbox 360 slim معامله کنم وقتی دستگاهو تست میکردم همین که دستگاهو روشن کردم در درایوش هی باز میشد و همون طوری میموند . وقتی میبستیش بازم باز میشد . علتش چی بود؟ به خاطر همین معامله نکردم با طرف . فروشنده هم میگفت سالمه البته جایی که تست میکردیم تلوزیونشون خیلی قدیمی بود میگفتن از کابل تصویر برق میده به دستگاه واسه همین.
میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟
سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم منتها میگم میخاد ایکس باکس 720 بیاد کی میاد ؟! اگر بیاد معلومه که چند ماه میکشه تا انلوک بشه و بازی هاش بیاد و... ؟! قیمتش هم بعد چند ماه کمتر میشه ؟!
چی کار کنم ؟!
سلام دوستان امروز رفت ی اسلیم بخرم اما واقعا گیج شدم هر کس ی چیز میگفت یکی میگفت واسه من خوبه چون بقیه جاها ای سی دستگاه رو عوض میکنن ما با نرم افزار کپی خور میکنیم یکی دیگه میگفت بدون عوض کردن ای سی نمیشه کپی خور کرد یکی میگفت باید ای سی سوراخ بشه. بهترینش کدومه؟ دقیقا چی بگیم؟ بهتر نیس اورجینال بگیرم بعد کپی خور کنم؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟ ببخشید سوالام زیاد بود واقعا گیج شده بودم
ممنون از راهنمایی تون من این طور که فهمیدم یکی از درایو های xbox هنوز هک نشده حالا من بردرم داره از تایلند میاد مپو میخوام یک xbox بگم برام بیاره چون اونجا حدود 300 دلاره اما از کجا بفهمه که درایور دستگاه چی هست تا اینجا به مشک نخورم
تصمیم به خرید یه ایکس باکس 360 گرفتم
دوستان کینکت هم میخام
چیز زیادی از ntfs و کپی خور بودن و نبودن و اصلا چی هستن سر در نمیارم
فقط میخام که کابل HDMI داشته باشه کیفیت هم خوب باشه
کینکت هم اوکی باشه
چی بخرم دقیقا ؟! قیمتش ؟!
ممنون
مشکل سه چراغه شدن چیه ؟!
بن شدن چطور ؟!
720 اصلا تو خارج هست ؟! یا نه فقط تو ایران نیست ؟