راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درود

1-ماکروسافت از چه تاریخی برای کنسولهاش از درایو لایت آن استفاده کرد؟ کلا زمان بندی خاصی دارن؟ مثلا از این تاریخ تا فلان تاریخ سامسونگ .. هیتاچی ... یا نه؟
2-ساده ترین راه برای اینکه بفهمی درایو چه نوعیه چیه ؟

(برای ایکس باکس های قدیمی-اسلیم نیست)

درود

1-ماکروسافت از چه تاریخی برای کنسولهاش از درایو لایت آن استفاده کرد؟ کلا زمان بندی خاصی دارن؟ مثلا از این تاریخ تا فلان تاریخ سامسونگ .. هیتاچی ... یا نه؟
2-ساده ترین راه برای اینکه بفهمی درایو چه نوعیه چیه ؟

(برای ایکس باکس های قدیمی-اسلیم نیست)

قاب جلوی کنسولو باز کن ، یه سوراخ کوچیک داره توش 2 تا سیمه اگه 2تاش زرد بود لایت آن ـه . :دی

سلام دوستان من رفتم یه xbox 360 slim معامله کنم وقتی دستگاهو تست میکردم همین که دستگاهو روشن کردم در درایوش هی باز میشد و همون طوری میموند . وقتی میبستیش بازم باز میشد . علتش چی بود؟ به خاطر همین معامله نکردم با طرف . فروشنده هم میگفت سالمه البته جایی که تست میکردیم تلوزیونشون خیلی قدیمی بود میگفتن از کابل تصویر برق میده به دستگاه واسه همین.

سلام دوستان من رفتم یه xbox 360 slim معامله کنم وقتی دستگاهو تست میکردم همین که دستگاهو روشن کردم در درایوش هی باز میشد و همون طوری میموند . وقتی میبستیش بازم باز میشد . علتش چی بود؟ به خاطر همین معامله نکردم با طرف . فروشنده هم میگفت سالمه البته جایی که تست میکردیم تلوزیونشون خیلی قدیمی بود میگفتن از کابل تصویر برق میده به دستگاه واسه همین.
خوب شد نگرفتی وگرنه باستی درایوشو عوض کنی.
موقع کپی خور کردنش چیپ درایوش رو بیش از حد سوراخ کردن و برای همین هی open tray میده.

میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟

سلام دوستان من حدود 1.5 ماه دیگه میرم آنکارا برای همیشه میخواستم بدونم کسی اونجا رفته ببینه بازی های کپی اونجا هم مثل ایران هست ؟ به نظرتون ps3 اوریجمو ببرم اونجا یا یه xbox کپی ببرم ؟ یا اصلا از همون جا بخرم؟

میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟

کلا همه اینا که میان چینی هستن و اصلی فرعی دیگه ندارن همشون چینین دیگه و از طرفی اگه تعمیر کاره درست حسابی باشه فقط لنزو عوض کنین و جواب میده چرت گفته تا پول بیشتری ازتون بگیره موفق باشین .

سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم منتها میگم میخاد ایکس باکس 720 بیاد کی میاد ؟! اگر بیاد معلومه که چند ماه میکشه تا انلوک بشه و بازی هاش بیاد و... ؟! قیمتش هم بعد چند ماه کمتر میشه ؟!
چی کار کنم ؟!

سلام دوستان امروز رفت ی اسلیم بخرم اما واقعا گیج شدم هر کس ی چیز میگفت یکی میگفت واسه من خوبه چون بقیه جاها ای سی دستگاه رو عوض میکنن ما با نرم افزار کپی خور میکنیم یکی دیگه میگفت بدون عوض کردن ای سی نمیشه کپی خور کرد یکی میگفت باید ای سی سوراخ بشه. بهترینش کدومه؟ دقیقا چی بگیم؟ بهتر نیس اورجینال بگیرم بعد کپی خور کنم؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟ ببخشید سوالام زیاد بود واقعا گیج شده بودم

سلام دوستان من میخام ایکس باکس بگیرم منتها میگم میخاد ایکس باکس 720 بیاد کی میاد ؟! اگر بیاد معلومه که چند ماه میکشه تا انلوک بشه و بازی هاش بیاد و... ؟! قیمتش هم بعد چند ماه کمتر میشه ؟!
چی کار کنم ؟!

دوست عزیز الان 2 سال میگن میخاد بیاد 720 تا الان خبری نشده تا 2 سال دیگم خبری نمیشه پس الکی وقتتونو هدر ندین و برین اگه جدا خریدارین زود بخرین و لذت ببرین تازه گیرم همین فردا بیاد که عمرنات تا 1 سال هم نمیاد اومد تازه باید منتظر بمونی تا کپی خور بشه که اون معلوم نیست کی کپی خر بشه چون دست هکرارو میبوسه . تازه اولش وقتی میاد کمی گرون میشه کلا و بعد از گذشت چند وقت یعنی 9 ماه یا 1 سال دیدن کپی خری نیومد براش کم کم قیمتا افت میکنه البته نسبت به قیمت ایران نه قیمت جهانی چون قیمت جهانی اگه 500 باشه 100 درصد ایران 700 میدن کم کم دیگه . خلاصه بگم وقت هدر دادن برو یه اسلیم بخر نهایت اومد کپی خور شد اسلیمو میفروشی و میری یه 720 میخری هر وقت هکش اومد . موفق باشین.

سلام دوستان امروز رفت ی اسلیم بخرم اما واقعا گیج شدم هر کس ی چیز میگفت یکی میگفت واسه من خوبه چون بقیه جاها ای سی دستگاه رو عوض میکنن ما با نرم افزار کپی خور میکنیم یکی دیگه میگفت بدون عوض کردن ای سی نمیشه کپی خور کرد یکی میگفت باید ای سی سوراخ بشه. بهترینش کدومه؟ دقیقا چی بگیم؟ بهتر نیس اورجینال بگیرم بعد کپی خور کنم؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟ ببخشید سوالام زیاد بود واقعا گیج شده بودم

دوست عزیز اینایی که به شما گفتن شاید شما متوجه نشین معذرتا ، بسته به نوع بردتون قضیه هکتون فرق میکنه وینباند باشه باید مته کاری بشه ولی میکس باشه راحت میشه کپی خورش کرد و فرقی زیادیم نداره خلاصه شما چیکار دارین با این کارا شما برین یه کنسول بخرین که کپی خوره و بازیتونو کنین و فقط سالم کنسولو تحویل بگیرین همین بقیه حرفاتون حاشیه هستش و زیاد مهم نیست . در ضمن هک کردن کار بلد میخاد کار یکی نیست که تا الان کاری نکرده و یهو بیاد بزنه کل کنسولو نابود کنه . موفق باشین دوست عزیز .

ممنون از راهنمایی تون من این طور که فهمیدم یکی از درایو های xbox هنوز هک نشده حالا من بردرم داره از تایلند میاد مپو میخوام یک xbox بگم برام بیاره چون اونجا حدود 300 دلاره اما از کجا بفهمه که درایور دستگاه چی هست تا اینجا به مشک نخورم

به یک نکته مهم توجه کنید , دستگاه هایی که در اون منطقه هست اکثرا با ریجن NTSC J هست چون اگر اشتباه نکنم تایلند در شرق آسیا هست

و در اون منطقه از کنسول های ریجن J استفاده میشه

دوست عزیز اینایی که به شما گفتن شاید شما متوجه نشین معذرتا ، بسته به نوع بردتون قضیه هکتون فرق میکنه وینباند باشه باید مته کاری بشه ولی میکس باشه راحت میشه کپی خورش کرد و فرقی زیادیم نداره خلاصه شما چیکار دارین با این کارا شما برین یه کنسول بخرین که کپی خوره و بازیتونو کنین و فقط سالم کنسولو تحویل بگیرین همین بقیه حرفاتون حاشیه هستش و زیاد مهم نیست . در ضمن هک کردن کار بلد میخاد کار یکی نیست که تا الان کاری نکرده و یهو بیاد بزنه کل کنسولو نابود کنه . موفق باشین دوست عزیز .[/QUOTE]

ممنون از راهنمایی که کردین اما میگن اگه ای سی سورهخ بشه تو بالا اوردن بازی مشکل پیدا میکنه بعد چند ساعت هم هنگ میکنه باید خاموشش کنی این مشکل پیش نمیاد؟

تصمیم به خرید یه ایکس باکس 360 گرفتم
دوستان کینکت هم میخام
چیز زیادی از ntfs و کپی خور بودن و نبودن و اصلا چی هستن سر در نمیارم
فقط میخام که کابل HDMI داشته باشه کیفیت هم خوب باشه
کینکت هم اوکی باشه
چی بخرم دقیقا ؟! قیمتش ؟!
ممنون

مشکل سه چراغه شدن چیه ؟!
بن شدن چطور ؟!

720 اصلا تو خارج هست ؟! یا نه فقط تو ایران نیست ؟

آخرین ویرایش:
تصمیم به خرید یه ایکس باکس 360 گرفتم
دوستان کینکت هم میخام
چیز زیادی از ntfs و کپی خور بودن و نبودن و اصلا چی هستن سر در نمیارم
فقط میخام که کابل HDMI داشته باشه کیفیت هم خوب باشه
کینکت هم اوکی باشه
چی بخرم دقیقا ؟! قیمتش ؟!
ممنون

مشکل سه چراغه شدن چیه ؟!
بن شدن چطور ؟!

720 اصلا تو خارج هست ؟! یا نه فقط تو ایران نیست ؟

اول از همه مبارکه
ntfs یه چیزایی میدونم ولی کم به خاطر همین در این مورد توضیح نمیدم
کپی خور بودن یهنی این که ما تو کنسول دستکاری میکنیم تا بتونیم بازی هایی که قیمت تمام شده آنها ارزونتر باشه رو بخریم که اصطلاحا میگن هک کردن که این کارو قبل از خرید دوستان انجام میدن.تا بتونیم بازی های کپی شده از رو اصلی رو بخریم که ارزون تر باشه در غیر این صورت اگه کنسول کپی خور نباشه باید کلی پول برای بازی بدی ویا دیر به دیر بازی بخری که سخته.
و هر چند وقت یک بار هم خودمون باید آبدیتش کنیم یا اگه بلد نیستیم بدیم بیرون در عرض 15دقیقه انجام میدن.
کینکت هم بازی های مخصوص خودش رو داره که مشخصه و هر روز هم بای های بهتری براش میاد در کل خوبه.
الان فقط اگه یه دستگاه نو بخری فقط مدل اسلیم هست که جدیدترین اون هست.
قیمتش هم بستگی به نوع بسته بندی و محتویاتش داره.
خواهش میکنم.
سه چراغه شدن رو کلا فراموش کن مال اهل دایناسور هاست.
بن شدن هم اینه که وقتی دستگاه کپی خور میشه و به اینترنت وصل میکنی تا بازی کنی مایکروسافت با برنامه هایی که داره اگه دستگاهن رو شناسایی کنه بن میشی و دیگه نمیتونی بازی کنی(راستی اگه دستگاه کپی خور گرفتی و بازی گذاشتای ازت آبدیت خواست بکنی این کارو نکن تا دستگاه رو بدی بیرون تا برات آبدیت کنن بعد.)
720 فعلا یه اسمی که از قبل به عنوان اسم بعدی کنسول مایکروسافت شایعه بوده و هنوز خبری از اسم و یا چیز دیگه از مایرو سافت نیست.

توضیحات تکمیلی:
در حال حاضر مدل slim در بازار موجوده که توی 2 نوع 250 گیگ و 4 گیگ عرضه میشه.... تنها تفاوتشون هم توی همین هاردشونه و شکل ظاهری 250 گیگ کوچیکتر و براق هستش... از نظر کارایی تفاوتی نداره... دستگاهای موجود در بازار همشون کپی خور شدن ... LT3 هم هستن یعنی آپدیت 3 و بازی های روز دنیا رو میخونن.... 4 گیگ قیمتش حدود 730 تمنه... 250 گیگ 100 تمن گرونتره.... دسته اضافی هم 60 تمنه چون یه دسته بیشتر روش نیست... الته اگه حاضر نیستی 100 تمن پول بیشتر بدی همون 4 گیگ بگیر بعد یه فلش 16 گیگی واسش بگیر... 2 تا بازی میتونی روش نصب کنی و بازی کنی .... البته این دستگاها کینکت هم دارن بعضیاشون ( کینکت: وسیله ای که به صورت ویدوویی حرکات شما رو وارد بازی میکنه) که اونم 100 تمن گرونتره مثلا یه دستگاه slim 250 گیگ با کینکت در میاد حدود 1 میلیون... البته دستگاه پکای مختلف داره که شکل ظاهریشو فرق میکنه...

امید وارم کمکت کرده باشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or