راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به دوستان
من حدود 3 ماهه پیش از دبی یه xbox 360 250G + kinekt + 2game ودو دسته خریدم وتا حالا استفاده میکنم . چون ورژنش بالاست الان کپی خورنمیشه . می خوام بفروشمش لطفا در صورت تمایل قیمت بدین.

کنسول jtag باشه -چه نوع بازی باید بگیرم burner max-یا 97% رایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز برنرمکس که نمیخاد چون لایو نمیتونین برین پس منتفیه . شما برین بازی جی تگی که تو هارد اکسترنالریخته میشه و اجرا میشرو بخرین .

دوسنام من میخوام یه 360 بگیرم حالا به نظرتون دسته دوم بگیرم یا نه (4 گیگ) ؟
راستی میخوام ps3 160gb fat رو هم بفروشم ازم چند میخرنش؟

دوست عزیز دسته دو اگه تمیز گیر بیارین به نفعتونه کمترم ضرر میکنین چون اک بخرین بعد 1 مین استفاده دسته دو محسوب میشه و کلی ضرر میکنین .
بسته به این داره PS3 کپی خور هست یا نه اگه کپی خور باشه و همه چیش عالی باشه همون حدود 450 تا 480 نهایت دیگه که به نظر من نهایت 450 بتونی بدی بره .

سلام به دوستان
من حدود 3 ماهه پیش از دبی یه xbox 360 250G + kinekt + 2game ودو دسته خریدم وتا حالا استفاده میکنم . چون ورژنش بالاست الان کپی خورنمیشه . می خوام بفروشمش لطفا در صورت تمایل قیمت بدین.

دوست عزیز اینجا که نباید اینو بگی که باید عضو پرمیوم بشین بعد تو قسمت بازارچه برا فروش بزارین دوست عزیز . موفق باشین .

سلام دوستان .بنده میخوام یه ایکس باکس دسته دوم معامله بکنم و هیچی هم از ایکس باکس سر در نمیارم مدل دستگاهو فکر کنم یارو میگفت الایته و هاردشم 60 گیگه با دو تا دسته قیمتش رو میگه 370 تومن به نظر شما ارزش خرید رو داره؟
ممنون میشم جواب بدین

سلام دوستان .بنده میخوام یه ایکس باکس دسته دوم معامله بکنم و هیچی هم از ایکس باکس سر در نمیارم مدل دستگاهو فکر کنم یارو میگفت الایته و هاردشم 60 گیگه با دو تا دسته قیمتش رو میگه 370 تومن به نظر شما ارزش خرید رو داره؟
ممنون میشم جواب بدین

370 خیلی داره مفت برین تست کنین اگه اوکی بود بخرین چون کمی قیمتش مشکوک . البته شاید نیاز پولی داره میفروشه ولی چک کنین کنسولو بعد بخرین موفق باشین .

ممنون دوست عزیز به خاطر جوابتون.یه سوال دیگه .فرق ال تی 3 با ال تی 2 در چیه و اینکه آیا بازیهای ال تی 2 رو هم میشه رو ای تی 3 بازی کرد؟

دوست عزیز بله میشه به شرطیکه بازی های LT3 برا LT2 تبدیل کنین که اموزشش تو سایت موجوده . و وقتی LT3 داشته باشین میتونین انلاین بازی کنین همین .

سلام دوستان خسته نباشید دم این آقای real madrid 9 گرم چون کمک همه بچه ها میده
دوستان من میخوام یه ایکس باکس 250 اسلیم بگیرم و اصلا عجله ای ندارم آیا چند ماه دیگه قیمت میاد پاین با توجه به اتمام تابستان یا نه همینجوری میخواد بره بالا شانس من

سلام برو بچ آقا ما کنسول xbox 360 می خوام کی بگیرم قیمت بیاد پایین تا زمستان پایین میاد یا گرونتر میشه الان یه دونه ps3 کردن تو پاچم 600 حالم ازش به هم می خوره با این بازهای گرونه ... کی بگیرم استاد ها

سلام برو بچ آقا ما کنسول xbox 360 می خوام کی بگیرم قیمت بیاد پایین تا زمستان پایین میاد یا گرونتر میشه الان یه دونه ps3 کردن تو پاچم 600 حالم ازش به هم می خوره با این بازهای گرونه ... کی بگیرم استاد ها

دوست عزیز تا زمستان قیمتا بهتر از الان خواهد شد نگران نباش و عجلم نکن .

سلام یه سوال داشتم
من می خوام xbox 360 slim 4Gb + kinect از دوبی یا عراق بگیرم.
1- چطوری مطمئن شم کپی خور هست یا نه. خود فروشنده هم نمیدونه.
2- میشه خودم هاردش رو عوض کنم 250 یا 360 داخلی xbox بزارم؟
3- قیمت این 2 تا هارد چنده؟

ممنون

سلام یه سوال داشتم
من می خوام xbox 360 slim 4Gb + kinect از دوبی یا عراق بگیرم.
1- چطوری مطمئن شم کپی خور هست یا نه. خود فروشنده هم نمیدونه.
2- میشه خودم هاردش رو عوض کنم 250 یا 360 داخلی xbox بزارم؟
3- قیمت این 2 تا هارد چنده؟

ممنون

باید از خود فروشنده بپرسی
هاردشم می تونی عوض کنی
250 150ت
320 160ت

سلام دوستان, من حوصله خوندن 46655 تا نوشته رو ندارم تا به جوابم برسم... پس:
l-)فرق JTAG و LT+3 ؟
l-)l-)مزیتها و معایب هر کدام؟
l-)l-)l-)کدومشون هزینه جانبی داره نظیر اپدیت و ...؟
چون بدون فکر رفتم یکی خریدم میخوام سریع عوضش کنم, اگه میشه جواب کوتاه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or