راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان, من حوصله خوندن 46655 تا نوشته رو ندارم تا به جوابم برسم... پس:
yahoo_30.gif
فرق JTAG و LT+3 ؟
yahoo_30.gif
yahoo_30.gif
مزیتها و معایب هر کدام؟
yahoo_30.gif
yahoo_30.gif
yahoo_30.gif
کدومشون هزینه جانبی داره نظیر اپدیت و ...؟
چون بدون فکر رفتم یکی خریدم میخوام سریع عوضش کنم, اگه میشه جواب کوتاه...
2 روش مختف کپی خور کردنه
با LT3 میتونی لایو بازی کنی با اون یکی نه
Jtag هارد اکسترنال رو می شناسه و می تونی بازی هارو از روش بدون نیاز به دی وی دی اجرا کنی با اون یکی نه
هزینه جانبی تا جایی که می دونم نداره. آپ دیت هم میتونی خودت با فلش بکنی

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

فروشنده نمی دونه کپی خور میشه یا نه. با توجه به تاریخ ساخت یا سریال نامبرش میشه فهمید؟
این xbox های جدید با هیچ روشی کپی خور نمی شه نه با jtag نه با LT ؟

2 روش مختف کپی خور کردنه
با LT3 میتونی لایو بازی کنی با اون یکی نه
Jtag هارد اکسترنال رو می شناسه و می تونی بازی هارو از روش بدون نیاز به دی وی دی اجرا کنی با اون یکی نه
هزینه جانبی تا جایی که می دونم نداره. آپ دیت هم میتونی خودت با فلش بکنی

xbox رو واسه کلوپ میخوام, کدومشون به صرفه تره؟ کدوم دیرتر گرم میشه؟

xbox رو واسه کلوپ میخوام, کدومشون به صرفه تره؟ کدوم دیرتر گرم میشه؟
اگه منظورت LT3 و Jtag هست، گرم شدن و این حرفا نداره زیاد فرق ندارناگه قرار نیست آنلاین بازی کنن Jtag بهتره، چون بازی ها از رو هارد لود میشن و نیاز به دی وی دی نیست.

قصد خرید اسلیم 4گیگ دارم،
سوال اولم اینه که آیا هارد دستگاه های فت به اسلیم میخوره؟ یا اینکه میشه از فلش مموری استفاده کرد جای هارد؟ واسه نصب بازی ها میگم
و سوال دوم اینکه همه مدلهای اسلیم کپی خور میشن؟ و هزینه ش چقدر میشه؟ آخه دستگاهی که احتمالا میخرمش کپی خور نیس و مطمئن هم نیستیم که درایوش چیه، فقط از روی تاریخ ساخت(
july 2010 )
و سریال و lot نامبر حدس میزنیم 9504 باشه
ممنون

قصد خرید اسلیم 4گیگ دارم،
سوال اولم اینه که آیا هارد دستگاه های فت به اسلیم میخوره؟ یا اینکه میشه از فلش مموری استفاده کرد جای هارد؟ واسه نصب بازی ها میگم
و سوال دوم اینکه همه مدلهای اسلیم کپی خور میشن؟ و هزینه ش چقدر میشه؟ آخه دستگاهی که احتمالا میخرمش کپی خور نیس و مطمئن هم نیستیم که درایوش چیه، فقط از روی تاریخ ساخت(
july 2010 )
و سریال و lot نامبر حدس میزنیم 9504 باشه
ممنون
هارد رو نمی دونم
بله
نه
70-80 به بالا

اگه منظورت LT3 و Jtag هست، گرم شدن و این حرفا نداره زیاد فرق ندارناگه قرار نیست آنلاین بازی کنن Jtag بهتره، چون بازی ها از رو هارد لود میشن و نیاز به دی وی دی نیست.
بپا درایو 1175 لایتون تو پاچت نره که کپی خور نمیشه. یکی از آشناها برای بچش از دوبی گرفته بود متاسفانه درایوش 1175 بود

ممنون
فقط از کجا بفهمم 1175 هست یا نه؟ از رو جعبه میشه فهمید؟

برا اینکه بدونین 1175 یا باید قبل خرید شما فروشنده باز کرده باشه و وصل کرده باشه کنسولو به \c با برنامه جانگل بفهمه که 1175 یا اینکه خودتون این کارو انجام بدین . البته اگه بازی کپی خور اجرا کرد یعنی 1175 نیست موفق باشید .

سلام دوستان،

این کنسول های جدید حسابی دنگ و فنگ دارن و ما هم از دنیا یکم عقیب موندیم
N_aggressive%20%284%29.gif

کاش یه تاپیک اختصاصی برای کسایی که بین ps3 و xbox360 موندن ایجاد میشد که آدم مجبور نباشه کلی تاپیک رو بخونه
N_aggressive%20%2843%29.gif

الان من تا چند صفحه ی قبل اینجا رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد پس لطفا با تجربه هاش یه کمکی بدن تو انتخاب.

من چیزایی که برام مهمه رو لیست می کنم اینجا که شما راحت راهنمایی کنین.

صفرم (آخرسر یادم افتاد خوب
N_aggressive%20%284%29.gif
) اینکه دستگاه رو فقط و فقط برای بازی میخوایم اونم نه آنلاین و شبکه ای و این کارا و مثلا تو ps2 چند بار فیلم دیدیم.

اول اینکه بازی راحت اجرا بشه و هی برای بازیهای جدید به گیر نخوریم یا اینکه دردسر زیادی نداشته باشه

دوم تعداد بازیهاش زیاد باشه چون این داداش من خوره ی بازیه و هفته ای یه بازی میخوره

سوم یه جور باشه که بازیها رو از روی هارد اکسترنال به صورت کپی بخونه ( چون من دیدم بازی روی هارد میفروشن میخوام یه هارد 500 اکسترنال بدم پر کنن)

چهارم خود دستگاه سگ جون باشه که زیر دست این داداش ویرانگر من دووم بیاره.
N_aggressive%20%2815%29.gif

آخرین نکته اینه که ما کلا سونی باز بودیم تا حالا یعنی همون اویل که play station 1 اومد خریدیم و بعدش play station 2 و بعدش psp2000 . اینو گفتم که اگر کار کردن با ایکس باکس سخته در نظر بگیرید.

یه چیز دیگه هم الان یادم اومد اینکه با وجود قیمت های بالای این کنسول ها ، ما میخوایم یه کنسول دسته دوی تمیز بگیریم. دوستان مشخصات یه دستگاه خوب رو میتونن بدن تا کلاه سرمون نره؟

از همه ی دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش تشکر میکنم.

سلام
من می خوام توپاییزیهx360بگیرم.من اندازه یه 5ریالی که چه عرض کنم اندازه1ریالی ازش سردرنمیارم.
خواهشن یه بزرگوارگیربیادماروراهنمایی کنه درهمه موارد ازاون موقع که می خوام برم دم مغازه تااون موقعه که خربدمش واومدم خونه.
ممنون ازاون بزرگوار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or