راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یک سوال در کویت یک جا ایکس باکس به این قیمت 260 دینار معادل 780 تومان میشه 20 گیگش با ده بازی اورجینال و یک سال گارانتی قیمتش 780 هزار تومان ارزش خریدن داره؟(بهم نخندی)
من این سوال رو قبلآ از امین پرسیدم گفت میارزه حالا نظر افراد دیگر رو میخوام بدونم البته من نمیدونم 20 بازی رو خودشون انتخاب میکنن یا میزارن من انتخاب کنم در هر دو حالت نظراتتان من رو خوشحال میکنه.
با تشکر

یک سوال در کویت یک جا ایکس باکس به این قیمت 260 دینار معادل 780 تومان میشه 20 گیگش با ده بازی اورجینال و یک سال گارانتی قیمتش 780 هزار تومان ارزش خریدن داره؟(بهم نخندی)
من این سوال رو قبلآ از امین پرسیدم گفت میارزه حالا نظر افراد دیگر رو میخوام بدونم البته من نمیدونم 20 بازی رو خودشون انتخاب میکنن یا میزارن من انتخاب کنم در هر دو حالت نظراتتان من رو خوشحال میکنه.
با تشکر

ما نفهميديم 20 تا بازی اورجينال شد يا 10 تا؟؟؟ :p
اگه 20 تا باشه که هر بازيرو ما 50$ حساب کنيم ( البته بيشتر از 50$ ) رو هم
1000$ فقط پول بازيا میشه...اگه 10 تا باشه 500$....
20 تا باشه که عاليه....تو خريدنش شک نکن...10 تام بازم خوبه ! ولی اطمينان پيدا کن دستگاه
اکبنده..من جای تو بودم 100% خريده بودم....:love:
1 سالم که گارانتی داره !!

خب همینجا مثلاً 480 بده دستگاه رو بخر 300 هم میمونه که میتونی در صورت تمایل 50 تا بازی بخری! دردسر هم نداره. 10 تا بازی ارجینال بخری که چی بشه؟

من فکر میکنم تو کویت هم حق کپی رایت اجرا نمیشه . چون یکی دو بار که یکی از دوستانم از اونجا بازی براش فرستادند دیدم بازی ها رایتی هستند . مثل کینگدم هارتس ها . فکر کنم این همه بازی باید رایتی باشه .
اون یک سال گارانتی رو هم بیخیال . نمیدونم ساکن ایرانی یا اونجا ولی اگر ساکنه ایرانی و اگر دستگات خراب شد کی میخواد ببره اونجا که از گارانتیش استفاده کنی ؟ یا به گفته Metal Gear میگه تو میتونی اینجا 50 تا بازی بخری که میشه 500 هزار تومان ( اگر 10 تومن باشه که وقتی به این تعداد بخری حتمی تا 6 تومن هم پایین میان و میشه 300 تومن .

نمیدونم از کجاش بگم الان دو روزه یه HDTV توپ سونی گرفتم خداییش تا حالا که با TV سونی 29 بازی میکردم فکر میکردم دارم حاله دنیارو میبردم (و خوب البته میبردم :biggrin1: )
از پریروز شبیه بختک افتادم رو دستگاه :cheesygri
خدایی کیفیت قابل مقایسه نیست با TV معمولی
ولی خودمونیم ارزششو داشت اونی رو که با پولش این TV رو گرفتمو فروختم :blushing:]

sony_xbox360.jpg

آقا این TV شما چند inch هست ؟؟؟ و اسم مدلش چیه ؟ خیلی کیفیت خوبی داره.

با سلام بچه ها من میخوام یدونه سامسونگ 26 اینج بخرم ال سی دی ممنون میشم اگه راهنمای
کنین کنتراستش 5000 _HDهستش_رزولیشن768- 1366شدت روشنایی هم 500CD/m2_قیمتشم1000000تومان هستش رزولیشنشم با سونی هیچ فرقی نمیکنه اگه کمکم کنین ممنون میشم من شب میام به جواب ها نگاه کنم ممنون

محمد جان خیلی ممنون :love: :love: راسی یه سوال ازت داشتم .
شما چه چیزایی رو از فروشنده کنسول پرسیدی و بعد تو سایت 360drives وارد کردی ؟؟
فقط LOT رو وارد کردی یا چیزای دیگه رو هم مثلا MFR Date یا Team وارد کردی ؟؟
خیلی ممنون میشم ازت اگه یه توضیح کامل دراینباره واسم بدی ;) ;)
چون منم میخوام کنسولمو اکبند و حتما با درایو سامسونگ بخرم .

فقط team & LOTNO رو باید بزنی که این دوتا رو برچسب کچیکی که بغل جعبه هست نوشته :love:

فقط team & LOTNO رو باید بزنی که این دوتا رو برچسب کچیکی که بغل جعبه هست نوشته :love:
این متن زیری رو من دفعه قبل هم دقیقاً بعد از پست شما داده بودم !!! ولی مثل اینکه اصلاً توجه نمی کنید ! :confused:
حالا من اگر بیام و اخطار بدم، بعد ناراحت میشید !

چرا سایت ها رو درست مطالعه نمی کنید !
این چیزیه که بالای صفحه سایت360drives نوشته :
This site will hopefully make it easier for you to find a new Xbox 360 with a DVD-ROM drive model that you want. The list is generated by user submissions and I encourage you to do the same. You can not expect that any of the information you find on this site to be accurate, or lead you to a Xbox 360 pack with the approriate drive.
فکر کنم خیلی ها براحتی معنیش رو متوجه میشن ولی بازهم می نویسم :
"خوشبختانه این سایت کار شما رو برای پیدا کردن یک 360 جدید با DVD-ROM مورد نظر خودتون راحت تر کرده. این لیست از اطلاعات ارسالی کاربران ایجاد شده و بهتره شما هم این کار رو بکنید. البته نباید انتظار داشته باشید که اطلاعاتی که در این سایت پیدا می کنید دقیق باشن و یا شما رو در یافتن یک 360 با درایو خاص راهنمایی کنند !"

فکر کنم دیگه ترجمه فارسی رو همه متوجه میشن ! پس لطفاً با اطلاعات نادرست، کاربران دیگه رو گمراه نکنید.
دفعه بعد اخطار می گیرید !

موفق باشید

نمیدونم از کجاش بگم الان دو روزه یه HDTV توپ سونی گرفتم خداییش تا حالا که با TV سونی 29 بازی میکردم فکر میکردم دارم حاله دنیارو میبردم (و خوب البته میبردم :biggrin1: )
از پریروز شبیه بختک افتادم رو دستگاه :cheesygri
خدایی کیفیت قابل مقایسه نیست با TV معمولی
ولی خودمونیم ارزششو داشت اونی رو که با پولش این TV رو گرفتمو فروختم :blushing:]

sony_xbox360.jpg

wow
مباركه
مجيد جان مدلش چيه؟
كم 360 رو روي تيوي هاي زيادي از سامسونگ مثل r71-n71 ... ديده بودم ولي اين كيفيتش يه چيزه ديگس توي رنگ!!!!!!!!
ميشه يه چند تا عكس هم از داخل بازي بندازي؟
غلط نكنم تيويت فول اچديه:biggrin1:
راستي مگه چيو فروختي:-" :biggrin1:

wow
مباركه
مجيد جان مدلش چيه؟
كم 360 رو روي تيوي هاي زيادي از سامسونگ مثل r71-n71 ... ديده بودم ولي اين كيفيتش يه چيزه ديگس توي رنگ!!!!!!!!
ميشه يه چند تا عكس هم از داخل بازي بندازي؟
غلط نكنم تيويت فول اچديه:biggrin1:
راستي مگه چيو فروختي:-" :biggrin1:

مدلش Sony KDF-E42A10 42 کیفیتش خیلی بهتره از سامسونگو این hd های در پیت
بله full hd هم هست
یه تیکه زمین داشتم اونو هشتفلکو کردم اینو گرفتم:cheesygri

مبارک باشه، آقا مجید. اگر اشتباه نکنم، این تلویزیون باید Projection LCD باشه ، درسته؟!
البته فکر کنم 1080p رو ساپورت نمیکنه. ولی بهرحال سونی هست دیگه :biggrin1: تو با کیفیت بودنش شکی نیست. جای ما رو هم خالی کن. ;)

نه عزیز اشتباه فهمیده .;) اون مارک درپیته اسمش دراگونه.با اجازه امروز این کابل اصل مایکروسافتم رو رفتم از تی پاکس تحویل گرفتم.آخرشه:cheesygri خیلی خوشگله:love: توی یه پک وکیوم سبز رنگ بود (مثل بقیه لوازم جانبی اصلی);) کانکتورهاشم مسی رنگه .منکه خیلی حال کردم باهاش .65 تومن میارزه:p .میگم این یگانه اونقدرا هم بدقول نبود,کمترتر از 24 ساعت به دستم رسید.
اینم عکسش:
29ngq44.jpg
باز که این یگانه کلاه برداری کرد :eek: این که کابل اصل نیست ! این همون مارک REAL هستش فقط پکشو عوض کردن . کابل اصل اینه :
xbox360_acc_vga.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or