راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

منم كابل vga رو از يگانه گرفتم البته اصلش رو برام فرستاد ميگم نكنه ميونش با اين D.D.S بده؟ اينا چرا اينكار ميكنن آدم بايد ازخدا بترسه:mad:

Vga Cable

بابا يكي به من بگه خدايي اين كابل اصل با Real چه فرقي داره
به خدا دارين پولتونو ميريزين تو چاه
به خاطر يه فرق گرافيكي كوچيك ( كه خدا وكيلي نه هيچكودوممون بهش نگاه ميكنيم نه اصلا به چشم مياد ) ميخواين برين اصل بگيرين !!!!!
حالا اگه بحث كلاس گذاشتنه كه فرق داره
و گر نه من با جفتش تصوير ديدم. ديروز تست كردم.بيخود خودتونو توخرج نزارين
(نصيحتي از يك دوست ) :cheesygri

من که برای اولین بار 360 رو وصلش کردم به مانیتور جدیدم کیفیتش(1440*900 واید)مرکس.
خیلی عالی .انقد کیف کردم .پاندورا راست میگفت ارزششو داشت مانیتور جدید و کابل بخرم تا حالاش که کابل مجانی بود:biggrin1: (حال گیری اساسی برای یگانه):biggrin1:
اصلا نمیشه با تلوزیون مقایسش کرد .انقد ذوق کردم که شبو نخوابیدم.شوخی کردم:cheesygri

من یک مشکل دارم بابا . یکی به داد من برسه بابا . اه
من این دست گاه رو به اینتر نت وصل کردم ولی اکانتم سیلور هستش نه گلد . باید اکانتم گلد باشه که نیست .دیدم گفته برای این که اکانتم گلد یک ماهه بشه باید redeem code بدم . شما نمی دونین از کجا میشه این کد رو به دست اورد ؟
redeem code رو برای لایو بازی کردن از کجا باید بیارم بابا ؟

آقایون خواهشا زود قضاوت نکنید اولا من با این یگانه کار دارم و بزودی خدمتش میرسم.:evil:
دوما من پک وکیوم شده ی کابل مایکروسافت رو تو عکساش دیده بودم وکابل من توی همون پک و وکیوم شده بود .کاملا عادی و بدون هیچ اشکالی تو پکش.
سوما یگانه عمرا نمیتونه کابلreal رو داخل جعبه اصلی بکذاره و کارخونه ایی وکیومش کنه.
چهارما مگه یه کابل که تقاضای محدودی هم داره .چقدر میتونه برای یه شرکتی سود داشته باشه که مثل نمونه ی اصلیش بیاد و براش پک اصلی بسازه و وکیوم کنه.؟:confused: :cool:
خیلی دور از عقله که یه شرکت دیگه بیاد و یه کابل 39 دلاری رو با این زحمت, بیاد و پک مشابه براش بزنه و کابل خودشو توش بزاره :-" (تازه این کابل هم همچین بدم نیست و خوب ساخته شده و مطمعنا برای سازندش به اندازه ی کابل ماکروسافت هزینه برداشته;) )
من فکر میکنم این کابل هم همون کابل مایکروسافته که بصورت برند 2 و تحت نظر مایکروسافت و با کسب لیسانس از طرف مایکروسافت تهیه و پک شده
لطفا در پستهاتون هم دقت بفرمایید که در نوشته هاتون به شخصیت و شعور کسی توهین نشه.:mad:
موفق باشید .ممنونم از دقت و حسن نیت دوستان:love:

چهارما مگه یه کابل که تقاضای محدودی هم داره .چقدر میتونه برای یه شرکتی سود داشته باشه که مثل نمونه ی اصلیش بیاد و براش پک اصلی بسازه و وکیوم کنه.؟:confused: :cool:

خب یکی داشته خاصته قالب کنه نگفتیم که همه ی کابل هاش این طورین:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or