راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دکتر برو پس بده که کلاه بدی سرت رفت;)
از اون نخر این همه جا تو تهران هستن که از این یگانه با معرفت تر هستن و کارشون هم درسته این از کابل و جریان درایو 360 تت;)

اینی که میگین اصل کسی هم خریده؟؟؟تو ایران هست؟؟؟

اره تو ایران هم هست!

من میگم ادرس سایت این کلاه بردارو بردارید
میگم دکتر جون مگه پکش وکیوم شده نبود؟

عجب ادمیه!!!
eyes_droped.gif

من که گفتن نگاه عکسی که صفحه ی قبل هست بکن اگه شبیه اصلیه بود برش دار اگه شبیهش نبود برو پس بده!
فکر نکنم کار سختی باشه:)

حالا این کابل قیمت واقعیش چنده ؟؟؟اگه عوض کنه که هیچ اگه نه قیمت اصلی کابل رو براش حواله می کنم

تو ایران 65 تومن!!

معلومه الان جواب نمیده رفته هیئت!!!:biggrin1:

اره بهش میاد!

یه قرونم بهش نمیدم تازه من بهش اعتماد کردم حالا که سو استفاده کرده حالشو می گیرم تا درس عبرتی باشد برای آیندگان:biggrin1:
تا حالا ازش 2تا 360 -2تا فن- 15 تا بازی -و کلی خرید کردم
حالشو حسابی میگیرم:evil: :biggrin1:

باز که این یگانه کلاه برداری کرد :eek: این که کابل اصل نیست ! این همون مارک REAL هستش فقط پکشو عوض کردن . کابل اصل اینه :
xbox360_acc_vga.jpg

آقا اگر این اصله من مثل همین رو تو فروشگاه پیکسل دیدم میگفت 45000 شکلش که همینجوری بود.
اینم لینکش http://www.pixel385.com/x360.htm

خب همینجا مثلاً 480 بده دستگاه رو بخر 300 هم میمونه که میتونی در صورت تمایل 50 تا بازی بخری! دردسر هم نداره. 10 تا بازی ارجینال بخری که چی بشه؟
من فکر میکنم تو کویت هم حق کپی رایت اجرا نمیشه . چون یکی دو بار که یکی از دوستانم از اونجا بازی براش فرستادند دیدم بازی ها رایتی هستند . مثل کینگدم هارتس ها . فکر کنم این همه بازی باید رایتی باشه .
اون یک سال گارانتی رو هم بیخیال . نمیدونم ساکن ایرانی یا اونجا ولی اگر ساکنه ایرانی و اگر دستگات خراب شد کی میخواد ببره اونجا که از گارانتیش استفاده کنی ؟ یا به گفته Metal Gear میگه تو میتونی اینجا 50 تا بازی بخری که میشه 500 هزار تومان ( اگر 10 تومن باشه که وقتی به این تعداد بخری حتمی تا 6 تومن هم پایین میان و میشه 300 تومن .
برای لایو مشکل ایجاد نمیشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or