راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درود
دوستان من میخوام بیام تو کار 360 مثل اینکه Ps3 فایده نداره
لطفا در مورد 2 مدلش به من توضیح بدین که بدونم کدومش بهتره.
ممنون
این رو بخون:
سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

نه عزیز اشتباه فهمیده .;) اون مارک درپیته اسمش دراگونه.با اجازه امروز این کابل اصل مایکروسافتم رو رفتم از تی پاکس تحویل گرفتم.آخرشه:cheesygri خیلی خوشگله:love: توی یه پک وکیوم سبز رنگ بود (مثل بقیه لوازم جانبی اصلی);) کانکتورهاشم مسی رنگه .منکه خیلی حال کردم باهاش .65 تومن میارزه:p .میگم این یگانه اونقدرا هم بدقول نبود,کمترتر از 24 ساعت به دستم رسید.

دکتر یه جوری گفتی فکر کردم کابل دراگون بهت قالب کرده;)
به هر حال مبارکت باشه:love:
الان مارک Real رو maxgame چند میده ؟

فکر کنم 30 تومن:)

ولی مثل اینکه اون فروشگاهه هست بقل شادی اون ارزون تر میده:-"

مارک real خدایی تفاوت خاصی با کابل vga اورجینال نداره! فقط اون چون روش نام مایکروسافت داره بعضی ها فکر می کنن حتما کارایی خارق العاده ارائه می ده;) من با هر دوش کار کردم تفوت خاصی تو کیفیت ندارن!

من الآن Real دارم !! ولی به نظرم یک مقدار رنگ ها روش مرده است !! من کیفیت کابل اصل رو ندیدم!! البته من موقعی که تو PC از مانیتورم استفاده می کنم از Digital Vibrance کارت گرافیم هم استفاده می کنم که باعث می شه رنگ ها زنده تر باشن!! شاید بخاط همینه که فکر می کنم رنگ زیاد خوب نیستن!! البته با توجه به تصویری که جناب D.D.S از مانیتورشون انداخته اند فکر می کنم مشکل اصلی از خود مانیتور باشه ، البته کابل ایشون اصله!! می خواستم ببینم نظر شما چیه؟! می خوام یه LCD-TV سامسونگ بگیرم که صد البته کابل VGA رو هم ساپورت می کنه!! می خوام اگه مشکل از کابل نیست و از مانیتوره دیگه نرم HD-Component بگیرم!

لطفا جواب سوالم رو در تاپیک مربوطه بدین ، چون نمی خوان تاپیک منحرف بشه!با تشکر!

سلام . من یک مشکل کوچیک برام پیش اومده . XBOX360 که خریدم روی جعبه ش نوشته بود که Only For J . ولی امروز یکی از دوستانم زنگ زد گفت که دوستش که دست گاه رو از اون خریدم گفته دست گاه J نیست UC هستش و فقط جعبه اشتباه شده . حالا من از گجا میتونم متوجه شم که این دست گاه J هست یا UC ؟ ( از روی جعبه نباشه فقط )

سلام . من یک مشکل کوچیک برام پیش اومده . XBOX360 که خریدم روی جعبه ش نوشته بود که Only For J . ولی امروز یکی از دوستانم زنگ زد گفت که دوستش که دست گاه رو از اون خریدم گفته دست گاه J نیست UC هستش و فقط جعبه اشتباه شده . حالا من از گجا میتونم متوجه شم که این دست گاه J هست یا UC ؟ ( از روی جعبه نباشه فقط )
خب تنها راهش اینه که با بازی امتحان کنی! بازی J وUC بگیر ببین کدوم می خوره به دستگاهت...فقط حواست باشه Free نگیری!

24.gif
8.gif
فکر خوبیه ولی این جوری یک خورده طول میکشه . میدونی من اگر بخوام یه بازی بخرم چند وقت بعد میتونم بازی کنم ؟ 3 روز تا 4 روز . تو این خراب شده هیچ نوع بازی با عنوان کنسول 360 نیست .

save !!!

با سلام من xbox360رو تازه خریدم هر بازی که من بازی میکنم دو سه مرحله که میرم بعد فردا که میام بازی کنم بازی رو از مرحله اول میده یعنی سیو نمیکنه چیکار باید بکنم ممنون

profile درست کردی واسه خودت؟؟؟؟:biggrin1:

من هم دوبار اين بلا سرم اومد ولي بارسوم كه دستگاهم رسيد همه چيز درست بود .ولي يك احتمال
وجود داره و اون احتمال اينه كه اينا ميان چندتايي دستگاهها رو باز ميكنن و كپيخور ميكنن و پس از
كپيخور كردن ديگه نميان نگاه كنن كه كدوم دستگاه مال كدومه جعبه هست و همه دستگاهها رو تو هر جعبه اي ميزارن. تو جريان PS2 هم همين ماجرا بود.البته اينو يك تعميركار PS2 به من گفت و بارها
خودم ديدم كه براش 10تا 10تاPS2 مياوردند و اون همه رو تبديل ميكرد و پس از اتمام كار ديگه نميومد
ببينه كدوم دستگاه به كدوم جعبه ميخوره :biggrin1:

اینو از من داشته باش:
همیشه موقع خرید هر کالای الکترونیکی شماره سریال دستگاه رو با بر چسب روی جعبه مطابقت بده;)

xbox 360 روی HDTV

نمیدونم از کجاش بگم الان دو روزه یه HDTV توپ سونی گرفتم خداییش تا حالا که با TV سونی 29 بازی میکردم فکر میکردم دارم حاله دنیارو میبردم (و خوب البته میبردم :biggrin1: )
از پریروز شبیه بختک افتادم رو دستگاه :cheesygri
خدایی کیفیت قابل مقایسه نیست با TV معمولی
ولی خودمونیم ارزششو داشت اونی رو که با پولش این TV رو گرفتمو فروختم :blushing:]

sony_xbox360.jpg

نمیدونم از کجاش بگم الان دو روزه یه HDTV توپ سونی گرفتم خداییش تا حالا که با TV سونی 29 بازی میکردم فکر میکردم دارم حاله دنیارو میبردم (و خوب البته میبردم :biggrin1: )
از پریروز شبیه بختک افتادم رو دستگاه :cheesygri
خدایی کیفیت قابل مقایسه نیست با TV معمولی
ولی خودمونیم ارزششو داشت اونی رو که با پولش این TV رو گرفتمو فروختم :blushing:]

sony_xbox360.jpg

اون speaker رو از اونجا بردار!هوای گرم از اون قسمت هم خارج میشه
ولی چه کیفیتی داره
یه عکس از وسط بازی بذار
چند گرفتی؟

اون speaker رو از اونجا بردار!هوای گرم از اون قسمت هم خارج میشه
ولی چه کیفیتی داره
یه عکس از وسط بازی بذار
چند گرفتی؟

دستگاهم مشکل حرارتی نداره ولی چشم:cool:
این tv رو از عموم اینا گرفتم 3 ماهه خریده بودن میخاستن از ایران برن بهش گفتم به من دادش 2.5 قیمتش حدود 3 تومنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or