راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا شرمنده ولی اگر دستگاهم که همین امروز گرفتم به خاطر جواب ندان شما بسوزه هیچکدوم تون رو حلال نمی کنم بابا می خواستم ببینم این تبدیل برق های panther lordکه روشون یه فیوز و فن هم داره کارشون چه طوریه به درد می خوره راستی 400wهم هستش که این منو یه کم به شک انداخته ولی من دستگاه رو که زدم راحت کار می کنه باهاش دو ساعت هم بازی کردم ولی یکی از بچه ها می گه دستگاه رو خراب می کنه و تبدیل حتما باید 500w باشه راستی دستگام هم jهستش وonly japonتو رو خدا جواب بدید چه کار کنم:(( این هم عکسش هستش
productshow.asp

دوست عزيز من هم از اون ها داشتم جدي بهت پيشنهاد ميكنم از اونها استفاده نكني:)
يكبار فقط يادم رفت فنشو روشن كنم باور كن بعد 1ساعت ديدم داره بويي مياد يعني يك چيزي بهتون
ميگم باورتون نميشه ديدم تبديل برقه كاملا ذوب شده و نزديك بود دستگاهم بسوزه . فقط يك چيزي
بهت پيشنهاد ميكنم برو يك آداپتور پال براي خودت بگير خيالت از بابت برق راحت ميشه;)

یعنی مارک اصلیش اسمش دراگونه؟؟;) نشنیده بودم...
نه عزیز اشتباه فهمیده .;) اون مارک درپیته اسمش دراگونه.با اجازه امروز این کابل اصل مایکروسافتم رو رفتم از تی پاکس تحویل گرفتم.آخرشه:cheesygri خیلی خوشگله:love: توی یه پک وکیوم سبز رنگ بود (مثل بقیه لوازم جانبی اصلی);) کانکتورهاشم مسی رنگه .منکه خیلی حال کردم باهاش .65 تومن میارزه:p .میگم این یگانه اونقدرا هم بدقول نبود,کمترتر از 24 ساعت به دستم رسید.
اینم عکسش:
29ngq44.jpg

D.d.s

آقايي كه 65 پول اين كابل رو دادي
يه زحمت بكش. يه عكس كه از اين كابل دادي ( كه دل ما رو كباب كردي) يه چندتاعكس هم از بازي Gear Of War بزار ببينم واقعا با Real كه من دارم چقدر فرق داره
والا اون زمان كه ما خريديم علم پيشرفت نكرده بود و ماكروسافت كابل نزده بود :-" (جدي نگيرينا !!)
جل ال خالق.اين بيل گيتس پدر سوخته چه كارا ميگنه :cheesygri (ما رو بد بخت كرده والا )

پال هستش؟؟
j هستش؟؟
اگه این دوتاست که هیچی ولی اگه uc هستش بهم تلفون بده
:praying:

j بود و به خدا از نظر تعداد بازی هیچ فرقی با uc نداره الکی خودتو درگیر این مسائل نکن
شماره ازش ندارم فقط همین آدرسشه که پایتخت طبقه اول فروشگاه مدیا

با سلام من xbox360رو تازه خریدم هر بازی که من بازی میکنم دو سه مرحله که میرم بعد فردا که میام بازی کنم بازی رو از مرحله اول میده یعنی سیو نمیکنه چیکار باید بکنم ممنون

بچه ها من میخوام یه کابل VGA بخرم
الان که دکنر عکس کابل اصل رو گذاشتن دلم هری ریخت !! :(
الان 65 تومن از کجا بیارم ؟!
الان مارک Real رو maxgame چند میده ؟
همین Real رو بخرم یا پولامو جمع کنم اصل بخرم ؟

پ.ن : قیمت اصلی Vga مایکروسافت چند دلاره ؟

مارک real خدایی تفاوت خاصی با کابل vga اورجینال نداره! فقط اون چون روش نام مایکروسافت داره بعضی ها فکر می کنن حتما کارایی خارق العاده ارائه می ده;) من با هر دوش کار کردم تفوت خاصی تو کیفیت ندارن!

بچه ها من میخوام یه کابل VGA بخرم
الان که دکنر عکس کابل اصل رو گذاشتن دلم هری ریخت !! :(
الان 65 تومن از کجا بیارم ؟!
الان مارک Real رو maxgame چند میده ؟

پ.ن : قیمت اصلی Vga مایکروسافت چند دلاره ؟

اگه اشتباه نکنم قیمت کابل VGA مایکروسافت 39 دلاره ;)

درود
دوستان من میخوام بیام تو کار 360 مثل اینکه Ps3 فایده نداره
لطفا در مورد 2 مدلش به من توضیح بدین که بدونم کدومش بهتره.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or