راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!:-/:-s
کسی هست منو راهنمایی کنه؟:((

یه سوال دیگه هم داشتم. بازی های xbox رو هم باید نصب کنی یا مثل ps هست؟

اگه میشه جواب بدید و لیست آخرین قیمت ها رو هم بگید:">
قیمت های روز

ارکید 230
الایت 335
سلیم 4 گیگ 370
سلیم 250 گیگ 440

من که دارم دیوانه میشم کی میخواهد ارزو بشه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ کپی شده حدود 420 هست نمیدونم چه کنم میخواهم خریداری کنم باید صبر کنم تا ارزون بشه به نظر شما ارزونتر خواهد شد یا نه ؟

من که دارم دیوانه میشم کی میخواهد ارزو بشه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ کپی شده حدود 420 هست نمیدونم چه کنم میخواهم خریداری کنم باید صبر کنم تا ارزون بشه به نظر شما ارزونتر خواهد شد یا نه ؟
ارزون تر که بستگی به مایکروسافت داره
خود مایکرو داره میفروشه 299 دلار ( بدون هزینه شیپمنتش )
الان اسلیم 250 گیگ توی دبی حدود 1299 درهمه که حدود 370 اینجا میشه
اینجا هم حدود 400 میتونی کپی خور نشدش را بخری و اسپوف شده هم 420-450 گیر میاد

دوستان عزیز به نظرتون خرید کنسول از این سایت www.suntech.tk مطمن هست و اینکه اگر اینجا مطمن نیست میتونید یه جای مطمن رو معرفی کنید؟یه سوال دیگه که شاید تکراری هم باشه.کدوم ریجن رو بخرم

با سلام
ببخشید یه سوال ، مگه 360 اسلیم کرک شده؟اگر کرک شده می تونیم یه اصل از خارج بخریم و بعد بدیم این جا برامون کرکش کنن؟
ممنون می شم جواب بدین.

با سلام
ببخشید یه سوال ، مگه 360 اسلیم کرک شده؟اگر کرک شده می تونیم یه اصل از خارج بخریم و بعد بدیم این جا برامون کرکش کنن؟
ممنون می شم جواب بدین.
کرک شده، یعنی اینکه میبری و برد dvd-rom را برات عوض میکنن
میتونی بخری و بیار تا برات عوض کنن

• Like
Reactions: joykiller360
خراب نمیشه ، نمی پوکه ؟ هزینش چه قدره؟
پشتیبانیش از کینکت که از بین نمی ره؟ و در آخر هم که به برد اصلی دستگاه صدمه نمی خوره؟(جوری هست که بشه جلوی خودم انجام بشه؟)

خراب نمیشه ، نمی پوکه ؟ هزینش چه قدره؟
پشتیبانیش از کینکت که از بین نمی ره؟ و در آخر هم که به برد اصلی دستگاه صدمه نمی خوره؟(جوری هست که بشه جلوی خودم انجام بشه؟)
خراب شدن که فکر نکنم، مگه خودت دستکاریش کنی یا کپی خورش کنی، هزینشم والا فکر کنم ی 40-50 تومانی باشه
پشتیبانی از کینکت ربطی به این نداره و به اپدیت بستگی داره
فکر نکنم خودت بتونی انجامش بدی و فکرم نکنم جلوی خودت انجام بدن

فرق هارد های اصلی و هارد هایی که کرک شده از نظر قیمت چقدر هست؟
هاردهای کرک هنوز خطر بن رو دارن؟
راستی هارد 250 داریم (اگه هست چه قیمته)

آخرین ویرایش:
من 1میخواستم یه xbox360 بخرم تو شهر خودم قیمت گرفتم به گفته فروشنده ازقیمت 320هست تا 400 همه از نوع Elite 120G Jasperهست که کپی خور هست برنامهKinectنصب روش.کابل hdmiداره. فرقی که در xbox360 هست تو مدارش . به گفته خودش قیمت 370تومنش خوبه
نمیدونم چه کار کنم و چه قیمتی انتخاب کنم که خوب باشه
2وسایل که روش هست چی و اگه 400تومانیش انتخاب کنم از کجا متوجه بشم که خودش باشه
میشه کمک کنید
3دسته بی سیم اضافه که باید بخرم جدا چنده
و 4نظرتون درباره SLIM 250 GBچی.آیا از Elite 120G Jasperبهتره چون پردازنده 48 نانو متری برای SLIM 250 GBبه کار رفته ولی Elite 120G Jasper از پردازش گر 60 نانو متری و SLIMفن بررگ و کم صدات ولی برای Elite دو فن که صدای بیشتری دارن به کار رفته. مصرف برق کمتر در SLIMباعث درج حرارت کمتر میشود به خاطره پردازشگر گرافیکی که رویه قطعه سیلیکونی 45 nm نصب شده .
5 و آیا SLIM میشه کپی خور کرد
6میشهSLIM تا 10 ساعت بازی کرد
7 هارد اکسترنال 1ترابایت جواب بیده هم SLIM 250 GBو Elite 120G Jasper
8 بازی که تو هارد ریخته بشه چه هارد خود XBOXچه هارد اکسترنال سرعت اجرای بهتری داره

من 1میخواستم یه xbox360 بخرم تو شهر خودم قیمت گرفتم به گفته فروشنده ازقیمت 320هست تا 400 همه از نوع Elite 120G Jasperهست که کپی خور هست برنامهKinectنصب روش.کابل hdmiداره. فرقی که در xbox360 هست تو مدارش . به گفته خودش قیمت 370تومنش خوبه
اگه بهت گفته مدارای مادربردش با هم فرق داره شک نکن کلاهبرداره

2وسایل که روش هست چی و اگه 400تومانیش انتخاب کنم از کجا متوجه بشم که خودش باشه
میشه کمک کنید
یارو کلاهبرداره، 350 یا 400ی تفاوت ندارن ( کلا یه نوع آرکید و یه نوع الیت بیشتر نداریم)
البته یه سوپر الیت داریم که یه بازی ارجینال - دو تا دسته و یه هارد 250 داره که اون 400 تا 450 قیمت داره
3دسته بی سیم اضافه که باید بخرم جدا چنده
بین 40 تا 50
و 4نظرتون درباره SLIM 250 GBچی.آیا از Elite 120G Jasperبهتره چون پردازنده 48 نانو متری برای SLIM 250 GBبه کار رفته ولی Elite 120G Jasper از پردازش گر 60 نانو متری و SLIMفن بررگ و کم صدات ولی برای Elite دو فن که صدای بیشتری دارن به کار رفته. مصرف برق کمتر در SLIMباعث درج حرارت کمتر میشود به خاطره پردازشگر گرافیکی که رویه قطعه سیلیکونی 45 nm نصب شده .
من 4 روزه اسلیم خریدم، فعلا که راضیم :دی

5 و آیا SLIM میشه کپی خور کرد
شدن حتما میشه ولی زمانش معلوم نیست (احتمل تا 2-3 ماه دیگه)
6میشهSLIM تا 10 ساعت بازی کرد
شما با معمولیش میتونی تا 24 ساعت پشت سر هم بازی کنی، خودت داغون میشی :دی
7 هارد اکسترنال 1ترابایت جواب بیده هم SLIM 250 GBو Elite 120G Jasper
جواب میده ولی فقط 16 گیگش قابل استفادست
8 بازی که تو هارد ریخته بشه چه هارد خود XBOXچه هارد اکسترنال سرعت اجرای بهتری داره
یکذره سرعت لود بافت ها بالاتره و لنز آسیب نمیبینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or