اولاً لنز درایو ضعیف تر از کامپیوتره.
دوماً ازش خیلی بیشتر از کامپیوتر کار می کشی. اگه 2 ساعت بازی کنی عین 2 ساعت داره درایو کار می کنه.
اگه بازی رو هارد باشه خیلی بهتره. زیاد که هیچی در واقع اصلاً کار نمی کنه. به جز 1 ثانیه اوّل که چک می کنه دیسک داخل درایو باشه. ولی خوب بالاخره رو هارد هم حدالاقل 1 بار رو که باید بخونه.
می شه تشخیص داد. از مدیا، از رنگ و ...
فقط MZ (ارزون ترین دیسک) و Verbatim (گرون ترین دیسک) تشخیصشون سخته و حتی با Nero CD DVD Speed هم نمی شه تشخیص داد که متأسفانه یکی از سایت های قدیمی و به ظاهر معتبر! داره از این مسأله سؤ استفاده می کنه.
فقط قطر دایره مرکزی MZ 23mm و Verbatim 21mm هست که از این راه می شه.
بهترین سایت تو این زمینه سایت زیر هستسلام دوستان...
یکی بگه من از کدوم سایت بازی های ایکسباکسو بخرم خوبه؟
با سلام دوستان.یه ارکید دست دوم با 25 بازی 2عددباطری و پایه خنک کننده و کابل HDMIمیگه 160هزارتومان و طبق فاکتورخرید ایشون 7 ماه کار کرده ایا ارزش خرید داره ؟مادربردش هم جاسپرهست.در ضمن ممکنه خراب باشه یا مورد دیگه ای داشته باشه؟طرف میگه بیا تست کن بعد ببر چه چیزایی رو باید تست کنم؟اصلا ارزش خرید دست دوم داره؟
بهترین سایت تو این زمینه سایت زیر هست
WWW.PINATA.IR
دیروز تو توپخونه یه مغازه میداد 220قیمت آرکید نو هم 230 هستش
تجربه خرید از http://www.pinata.ir/ این و ثابت کرده ! تایید میکنمتقلبی بودن دیسک های ورباتیمش رو دیگه همه فهمیدن.
این تاپیک خرید X360 هست نه تاپیک معرفی فروشگاه های شخصی.
آمار بازدید این سایت و حامیانی از میان ناظمان این سایت گواه درس کار بودن این سایتهتقلبی بودن دیسک های ورباتیمش رو دیگه همه فهمیدن.
این تاپیک خرید X360 هست نه تاپیک معرفی فروشگاه های شخصی.
نمیدونم شما کی هستید که اینقدر ازشون دفاع میکنید اما امار بازدید و حامیان از میان ناظمان که گواه نمیشه.گواه این dvd یه که ازتون یا ازشون (همون pinata) گرفتم که الان دستمه و تقلبی هستش نه ورباتیم اصل گواه از این بهتر دیگه اینقدر ادم اشتباه میگه یعنی.آمار بازدید این سایت و حامیانی از میان ناظمان این سایت گواه درس کار بودن این سایته
شما مثل اینکه با همه مشکل داری
دیروز تو توپخونه یه مغازه میداد 220
.
.
.
قیمت آرکید روز به روز داره میاد پایین
البته اینیکه گفتم آرکید نو بودالبته بعضی جاها هستن که بعضی وسایل داخل جعبه مثل گیم پد را عوض میکنن و تقلبی میزارن جاش
شما باید حواست به این هم باشه
ولی من کلا دست دوم را پیشنهاد نمیکنم
شما یه آرکید با برد جسپر بخر حداکثر 230 تومن
یه هارد هم بزار روش که اگر 120 گیگ باشه 70 درمیاد