راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با سلام دوستان.یه ارکید دست دوم با 25 بازی 2عددباطری و پایه خنک کننده و کابل HDMIمیگه 160هزارتومان و طبق فاکتورخرید ایشون 7 ماه کار کرده ایا ارزش خرید داره ؟مادربردش هم جاسپرهست.در ضمن ممکنه خراب باشه یا مورد دیگه ای داشته باشه؟طرف میگه بیا تست کن بعد ببر چه چیزایی رو باید تست کنم؟اصلا ارزش خرید دست دوم داره؟

اولاً لنز درایو ضعیف تر از کامپیوتره.
دوماً ازش خیلی بیشتر از کامپیوتر کار می کشی. اگه 2 ساعت بازی کنی عین 2 ساعت داره درایو کار می کنه.
اگه بازی رو هارد باشه خیلی بهتره. زیاد که هیچی در واقع اصلاً کار نمی کنه. به جز 1 ثانیه اوّل که چک می کنه دیسک داخل درایو باشه. ولی خوب بالاخره رو هارد هم حدالاقل 1 بار رو که باید بخونه.
می شه تشخیص داد. از مدیا، از رنگ و ...
فقط MZ (ارزون ترین دیسک) و Verbatim (گرون ترین دیسک) تشخیصشون سخته و حتی با Nero CD DVD Speed هم نمی شه تشخیص داد که متأسفانه یکی از سایت های قدیمی و به ظاهر معتبر! داره از این مسأله سؤ استفاده می کنه.
فقط قطر دایره مرکزی MZ 23mm و Verbatim 21mm هست که از این راه می شه.

سلام
اونوقت فرق قیمت دی وی دی خام MZ با Verbatim چقدر هست؟

با سلام دوستان.یه ارکید دست دوم با 25 بازی 2عددباطری و پایه خنک کننده و کابل HDMIمیگه 160هزارتومان و طبق فاکتورخرید ایشون 7 ماه کار کرده ایا ارزش خرید داره ؟مادربردش هم جاسپرهست.در ضمن ممکنه خراب باشه یا مورد دیگه ای داشته باشه؟طرف میگه بیا تست کن بعد ببر چه چیزایی رو باید تست کنم؟اصلا ارزش خرید دست دوم داره؟

پایه خنک کننده (!) را کلا بی‌خیال شو
25 تا بازی دست دوم هم 30 تومن بیشتر ارزش نداره
باتری هم زیاد مهم نیست
کابل HDMI هم نوش 15 تومنه
یعنی قیمت دستگاه را حدودا با شما 120 حساب کرده
قیمت آرکید نو هم 230 هستش
شما خودت حساب کن دیگه
اگر دستگاه سالم باشه بد نیستش
ولی کلا من به شما پیشنهاد می‌کنم نو بخری
چون دست دوم معلوم نیست چجوری ازش استفاده شده و ...

تقلبی بودن دیسک های ورباتیمش رو دیگه همه فهمیدن.
این تاپیک خرید X360 هست نه تاپیک معرفی فروشگاه های شخصی.
آمار بازدید این سایت و حامیانی از میان ناظمان این سایت گواه درس کار بودن این سایته
شما مثل اینکه با همه مشکل داری/:)

آمار بازدید این سایت و حامیانی از میان ناظمان این سایت گواه درس کار بودن این سایته
شما مثل اینکه با همه مشکل داری/:)
نمیدونم شما کی هستید که اینقدر ازشون دفاع میکنید اما امار بازدید و حامیان از میان ناظمان که گواه نمیشه.گواه این dvd یه که ازتون یا ازشون (همون pinata) گرفتم که الان دستمه و تقلبی هستش نه ورباتیم اصل گواه از این بهتر دیگه اینقدر ادم اشتباه میگه یعنی.

آخرین ویرایش:
دیروز تو توپخونه یه مغازه میداد 220
.
.
.
قیمت آرکید روز به روز داره میاد پایین

البته بعضی جاها هستن که بعضی وسایل داخل جعبه مثل گیم پد را عوض می‌کنن و تقلبی می‌زارن جاش
شما باید حواست به این هم باشه
ولی من کلا دست دوم را پیشنهاد نمی‌کنم
شما یه آرکید با برد جسپر بخر حداکثر 230 تومن
یه هارد هم بزار روش که اگر 120 گیگ باشه 70 درمیاد

البته بعضی جاها هستن که بعضی وسایل داخل جعبه مثل گیم پد را عوض می‌کنن و تقلبی می‌زارن جاش
شما باید حواست به این هم باشه
ولی من کلا دست دوم را پیشنهاد نمی‌کنم
شما یه آرکید با برد جسپر بخر حداکثر 230 تومن
یه هارد هم بزار روش که اگر 120 گیگ باشه 70 درمیاد
البته اینیکه گفتم آرکید نو بود
هارد هم از 60 تا 70 متغییره:):)

من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!:-/:-s
کسی هست منو راهنمایی کنه؟:((

یه سوال دیگه هم داشتم. بازی های xbox رو هم باید نصب کنی یا مثل ps هست؟

اگه میشه جواب بدید و لیست آخرین قیمت ها رو هم بگید:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or