من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!
کسی هست منو راهنمایی کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. بازی های xbox رو هم باید نصب کنی یا مثل ps هست؟
اگه میشه جواب بدید و لیست آخرین قیمت ها رو هم بگید
ارکید هارد نداره ولی جاسپر هارد و وسایل جانبی بیشتر داره و رنگشم مشکیهمن میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!
من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!
قیمت های روزمن میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!
ارزون تر که بستگی به مایکروسافت دارهمن که دارم دیوانه میشم کی میخواهد ارزو بشه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ کپی شده حدود 420 هست نمیدونم چه کنم میخواهم خریداری کنم باید صبر کنم تا ارزون بشه به نظر شما ارزونتر خواهد شد یا نه ؟
کرک شده، یعنی اینکه میبری و برد dvd-rom را برات عوض میکننبا سلام
ببخشید یه سوال ، مگه 360 اسلیم کرک شده؟اگر کرک شده می تونیم یه اصل از خارج بخریم و بعد بدیم این جا برامون کرکش کنن؟
ممنون می شم جواب بدین.
خراب شدن که فکر نکنم، مگه خودت دستکاریش کنی یا کپی خورش کنی، هزینشم والا فکر کنم ی 40-50 تومانی باشهخراب نمیشه ، نمی پوکه ؟ هزینش چه قدره؟
پشتیبانیش از کینکت که از بین نمی ره؟ و در آخر هم که به برد اصلی دستگاه صدمه نمی خوره؟(جوری هست که بشه جلوی خودم انجام بشه؟)
دوستان یک سوال داشتم!
وضعیت بازی های NTSC-J,NTSC-J/ASIA در بازار چجوریه؟ راحت گیر میاد؟ :d