راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!:-/:-s
کسی هست منو راهنمایی کنه؟:((

یه سوال دیگه هم داشتم. بازی های xbox رو هم باید نصب کنی یا مثل ps هست؟

اگه میشه جواب بدید و لیست آخرین قیمت ها رو هم بگید:">

فرق زیادی ندران فقط تو جعبه های الیت اکانتی مثل هد دست ، هارد و .... هست ولی بازیهاش با ارکید یکی هست .یعنی هاردش 400 گیگ هست

بازی هاش نیازی به نصب نداره مثل ps1 ya 2 باید بذاری البته میشه بازیهارو رو هارد نصب کرد که به درایور دستگات فشار نیاد و سرعت اجراشون در بعضی بازی ها بیشتر باشه

در حال حاضر ارکید بین 230 تا 280 هست و الیت فکر کنم بین 350 تا 400 باشه اگه قیمت ها تغییری نکرده تا جایی که من میدونم

من میخواستم یه xbox بگیرم.ارکید و جاسپر و الیت و این جور چیزها هم نمیدونم چه فرق هایی دارند.حتی نمیدونم وقتی میگن مثلا xbox 400 GB هست یعنی چیش 400 گیگ هست!:-/:-s

ارکید هارد نداره ولی جاسپر هارد و وسایل جانبی بیشتر داره و رنگشم مشکیه
جاسپر اسم مادربورد XboX که فعلا بهترین مادربورد روی XboX 360 معمولیاست
400 گیگ (که فک کنم 250 گیگ باشه) ظرفیت هاردشه
بازیارو میتونی مثه PS با گذاشتن دی وی دی تو درایو بازی کنی(هم میتونی بریزی رو هارد)
ارکید(فک کنم تو همین حدودان)240
الیت(بازم مطمئن نیستم تو همین حدودان) 340

اگه می خوای لنز درایوت سالم بمونه بازی ها رو باید کپی کنی تو هارد.

قیمت های روز

ارکید 230
الایت 335
سلیم 4 گیگ 370
سلیم 250 گیگ 440

من که دارم دیوانه میشم کی میخواهد ارزو بشه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ کپی شده حدود 420 هست نمیدونم چه کنم میخواهم خریداری کنم باید صبر کنم تا ارزون بشه به نظر شما ارزونتر خواهد شد یا نه ؟

من که دارم دیوانه میشم کی میخواهد ارزو بشه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ کپی شده حدود 420 هست نمیدونم چه کنم میخواهم خریداری کنم باید صبر کنم تا ارزون بشه به نظر شما ارزونتر خواهد شد یا نه ؟
ارزون تر که بستگی به مایکروسافت داره
خود مایکرو داره میفروشه 299 دلار ( بدون هزینه شیپمنتش )
الان اسلیم 250 گیگ توی دبی حدود 1299 درهمه که حدود 370 اینجا میشه
اینجا هم حدود 400 میتونی کپی خور نشدش را بخری و اسپوف شده هم 420-450 گیر میاد

دوستان عزیز به نظرتون خرید کنسول از این سایت www.suntech.tk مطمن هست و اینکه اگر اینجا مطمن نیست میتونید یه جای مطمن رو معرفی کنید؟یه سوال دیگه که شاید تکراری هم باشه.کدوم ریجن رو بخرم

با سلام
ببخشید یه سوال ، مگه 360 اسلیم کرک شده؟اگر کرک شده می تونیم یه اصل از خارج بخریم و بعد بدیم این جا برامون کرکش کنن؟
ممنون می شم جواب بدین.

با سلام
ببخشید یه سوال ، مگه 360 اسلیم کرک شده؟اگر کرک شده می تونیم یه اصل از خارج بخریم و بعد بدیم این جا برامون کرکش کنن؟
ممنون می شم جواب بدین.
کرک شده، یعنی اینکه میبری و برد dvd-rom را برات عوض میکنن
میتونی بخری و بیار تا برات عوض کنن

• Like
Reactions: joykiller360
خراب نمیشه ، نمی پوکه ؟ هزینش چه قدره؟
پشتیبانیش از کینکت که از بین نمی ره؟ و در آخر هم که به برد اصلی دستگاه صدمه نمی خوره؟(جوری هست که بشه جلوی خودم انجام بشه؟)

خراب نمیشه ، نمی پوکه ؟ هزینش چه قدره؟
پشتیبانیش از کینکت که از بین نمی ره؟ و در آخر هم که به برد اصلی دستگاه صدمه نمی خوره؟(جوری هست که بشه جلوی خودم انجام بشه؟)
خراب شدن که فکر نکنم، مگه خودت دستکاریش کنی یا کپی خورش کنی، هزینشم والا فکر کنم ی 40-50 تومانی باشه
پشتیبانی از کینکت ربطی به این نداره و به اپدیت بستگی داره
فکر نکنم خودت بتونی انجامش بدی و فکرم نکنم جلوی خودت انجام بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or