راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان هارد 20 گيگ كنسولهاي قديمي دست دوم توي لباف پيدا ميشه؟
يك آف تاپيكم اينكه PS2 مشكي با لوازم رو چند ميخرن دسته دو مغازه داران شريف اون منطقه؟:d

چه کاریه هارد 20 خریدن؟
فلش 16 گیگ بگیری که بهتره. ازش استفاده های دیگه هم می تونی بکنی.

اونوقت اگه فلش رو برداریم دفعه بعد دوباره بزاریم مشکلی نداره ؟

اگه من از همین Elite بخرم از لحاظ گرافیک کمتر از Slim نیست که ؟
یعنی بعدا برام تو بازی کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
دوباره وصل کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد
اما یه نکته اینه که همون بار اولی که فلشو به کنسول وصل می کنید تعیین می کنید از چه مقدار از فضاش می خواین استفاده کنین که بعدا وقتی به کامپیوتر وصل کردید نمی تونید از اون فضایی که در اختیار کنسوله استفاده کنین وفلش باید format شه.
در مورد اسلیمو الایت: بازی که همون بازیه پس گرافیک هم همونه. دیگه فقط امکانات و سایز اسلیم مناسب تره

اگه من از همین Elite بخرم از لحاظ گرافیک کمتر از Slim نیست که ؟
یعنی بعدا برام تو بازی کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
نه دوست من ، از نظر تکنیکی فرقی با هم ندارن ( یعنی از لحاظ اجرای بازی فرقی ندارن ) فقط از لحاظ مصرف انرژی و تولید گرما اسلیم بهتره و به نظرم ظاهر زیباتری هم داره .

نه دوست من ، از نظر تکنیکی فرقی با هم ندارن ( یعنی از لحاظ اجرای بازی فرقی ندارن ) فقط از لحاظ مصرف انرژی و تولید گرما اسلیم بهتره و به نظرم ظاهر زیباتری هم داره .
مهم که همون اجرای بازیه اما برای من این مهمه که جون سخت باشه دستگاه :d...........ظاهرش که از زیبا اونورتره.........من Premium داشتم و از بس فامیل گفتن بازی ماله بچه هاست جوگیر شدم دادم رفت :(......اما حالا زد به سرم و داداشم گفته تا دوشنبه هفته دیگه وقت داری Xbox بگیری که میخوام Fifa بزنم , منم گفتم باشه دیگه اما حالا میبینم پیچیده شده قضیه .......از یه طرف میبینم Slim جدیدتره بهتره از یه طرف هم میگم من که میخوام فقط بازی کنم پس چه فرقی داره 8-}......
میگم اگه Slim 4 GB که سیصد و خورده ای قیمتشه و تو پایتخت یه مغازه گفت کپی خور شدست بگیرم چی ؟؟؟ من بو کردم دیدم قضیه بووووو میده ............شما چی میگید ؟؟؟؟
راستی همه Save Games هام رو دستگاه قبلیه هستش اگه Slim بگیرم دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ؟

یه چیز اساسی نگفتی دوست عزیز کفیت ساخت 360 درجه ای نسبت به کنسول قبلی

سلام
دوستم یه xbox 360 داره . یه بار بازش کرد . طبق گفته خودش تمیز کاری کرد .
وقتی بست و روشن کرد . همه نوشته ها به زبان چینی شدند . بعد رفتیم تو تظیمات انگلیسیش کردم . ولی فقط قسمت تظیمات انگلیش شد . و کلا داشبوردش چینی مونده .
به نظرتون مشکل کجاست ؟

سلام
وقتی بست و روشن کرد . همه نوشته ها به زبان چینی شدند . بعد رفتیم تو تظیمات انگلیسیش کردم . ولی فقط قسمت تظیمات انگلیش شد . و کلا داشبوردش چینی مونده .
به نظرتون مشکل کجاست ؟
مشکل اینه که دوستت بد شانسه :d

راستی همه Save Games هام رو دستگاه قبلیه هستش اگه Slim بگیرم دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ؟
میتونی هارد کنسول رو بار کنی و مستقیم بزنی زیر کنسول اسلیم- !!!فقط دورش یه مقداری چیز بپیچی:دی

سلام
به نظرتون مشکل کجاست ؟
کنسول رو روشن کن،برو صفحه تنظیمات.واردش شدی-گزینه ی اخر رو بزن- از اول سیستم رو set up کن. باشد که حل شود:d

پ.ن:به سلامتی دهمین کنسولمون رو هم خریدیم-به خاطر وفور وسایل جانبی 170 تومن دادم یه کَلِگی ارکید اکبند خریدم:دی قاب سیاه هم پیوندش زدیم:دی

پ.ن:قاب و هارد سیاهم رومیندازیم روش ،یه الیت ملث میشه:دی

پدیده ای جدید در توپخونه:

رفتم مغازه میگه دو نوع ارکید داریم،(منم خودم رو زدم به حماقت گفتم برام توضیح بده(میخواستم یکم بهشون بخندم:دی)حالا یارو چی میگفت:مادر برد های 2009 جسپر هست و اشغاله،خراب میشه،
قیمت کنسول بدون دسته 185 هست .بعد داشت 200 فاکتور میکرد.
فت اپدیت کینکت 15 تومن:دی.بعد گفتم اون جدیدا چیه،میگفت همین اکید با مادر برد Jumping هست(Jump in شعار xbox هست)منم گفتم چه فرقی کرده،میگه خراب نمیشه و غیره گفتم مادر برد چه تغییراتی کرده،میگه درایوش داغ میکرد عوض شده ،دو تا کارت گرافیک داره،و .... منم گفتم ایول. پس به من یکی از اونایی که خراب میشه بدون اپدیت کینکت و غیره بده:دی(یارو تا فی خالـــدونــش داشت میسوخت:دی)
خلاصه اونقدر پدرش رو در اوردم یه 2010 ارکید بدون وسایل 170 ازش گرفتم:دی

این توپخونه ای ها اخرت خندن،2 ساعت بهشون خندیدم:دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخواستم ببینم با عوض کردن برد dvd rom در xbox360slim بعدا مشکل سخت افزاری پیش نمیاد مثلا بعد از یه مدت یه قطعه بسوزه یاکلا دستگاه از کار بیفته میخواستم ببینم همخونی داره این برد کنسول قبلی با اسلیم ممنون .

سلام دوستان عزیز .

نمی دونم جای درستی دارم سوال می پرسم یا خیر ؟

دوستان من می خوام یه پلتفرم برای بازی بگیرم . بین XBOX و PS3 گیر کردم .

ممنون می شم ضعف ها و نقاط قوت این دو رو بیان کنید .

باتشکر احسان

سلام دوستان عزیز .

نمی دونم جای درستی دارم سوال می پرسم یا خیر ؟

دوستان من می خوام یه پلتفرم برای بازی بگیرم . بین XBOX و PS3 گیر کردم .

ممنون می شم ضعف ها و نقاط قوت این دو رو بیان کنید .

باتشکر احسان

نقطه ضعف که ندارن قبلا 360 مشکل گرمای داشت که الان به کل برطرف شده PS3 هم کپی خور نشده بود که الان شده.

PS3 بازیهای انحصاری زیادی داره ولی اگر بخوای به صورت کپی خوری ازش استفاده کنی باید قید بخش آنلاین رو بزنی
اما 360 این مشکل رو نداره و قسمت آنلاین خیلی جذابی داره

به نظر من اگر میخوای به صورت آنلاین بازی کنی 360 گزینه مناسب تری هست وگرنه تفاوت محسوسی با هم ندارن.

سلام دوستان
میخواستم ببینم با عوض کردن برد dvd rom در xbox360slim بعدا مشکل سخت افزاری پیش نمیاد مثلا بعد از یه مدت یه قطعه بسوزه یاکلا دستگاه از کار بیفته میخواستم ببینم همخونی داره این برد کنسول قبلی با اسلیم ممنون .

مشکل سخت افزاری که نه چون اصلا ربطی نداره..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or