راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

فروشنده ها میخوان یه فن هم زورکی بکنن تو پاچه.
پس خوب شد نخریدم.
دو تا سوال دیگه،
بازی های این کنسول رو ارزون ترین قیمتی که میشه گیر آورد چنده و از کجا؟
بهترین راه حل برای باتری دسته چیه؟ باتری شارژی یا چیز دیگه؟

اون فن ها رو که کلا بی خیال شو
هر ارزونی دلیلی داره و اون هم کیفیت بد دیسک هست که به درایو و لنز دستگاهت لطمه میزنه سعی کن دیسکی که میخری جنسش ورباتیم یا تی گیت باشه قیمت هم از 2 تومن هست تا 4 تومن
برای شارژ دسته هم 4 تا باطری شارژی بخر 5 تومن یک شارژر 4 تای هم بخر 5 تومن

اون فن ها رو که کلا بی خیال شو
هر ارزونی دلیلی داره و اون هم کیفیت بد دیسک هست که به درایو و لنز دستگاهت لطمه میزنه سعی کن دیسکی که میخری جنسش ورباتیم یا تی گیت باشه قیمت هم از 2 تومن هست تا 4 تومن
برای شارژ دسته هم 4 تا باطری شارژی بخر 5 تومن یک شارژر 4 تای هم بخر 5 تومن

مگه درایوش با مال کامپیوتر فرق داره؟!
وقتی گیم روی هارد install بشه درایو به نظر نمیاد زیاد از روی دیسک چیزی بخونه. ضمنا گیم ها وقتی روشون cover بازی چاپ شده باشه، مارک دیسک رو که دیگه نمیشه فهمید.

مگه درایوش با مال کامپیوتر فرق داره؟!
وقتی گیم روی هارد install بشه درایو به نظر نمیاد زیاد از روی دیسک چیزی بخونه. ضمنا گیم ها وقتی روشون cover بازی چاپ شده باشه، مارک دیسک رو که دیگه نمیشه فهمید.
اولاً لنز درایو ضعیف تر از کامپیوتره.
دوماً ازش خیلی بیشتر از کامپیوتر کار می کشی. اگه 2 ساعت بازی کنی عین 2 ساعت داره درایو کار می کنه.
اگه بازی رو هارد باشه خیلی بهتره. زیاد که هیچی در واقع اصلاً کار نمی کنه. به جز 1 ثانیه اوّل که چک می کنه دیسک داخل درایو باشه. ولی خوب بالاخره رو هارد هم حدالاقل 1 بار رو که باید بخونه.
می شه تشخیص داد. از مدیا، از رنگ و ...
فقط MZ (ارزون ترین دیسک) و Verbatim (گرون ترین دیسک) تشخیصشون سخته و حتی با Nero CD DVD Speed هم نمی شه تشخیص داد که متأسفانه یکی از سایت های قدیمی و به ظاهر معتبر! داره از این مسأله سؤ استفاده می کنه.
فقط قطر دایره مرکزی MZ 23mm و Verbatim 21mm هست که از این راه می شه.

اولاً لنز درایو ضعیف تر از کامپیوتره.
دوماً ازش خیلی بیشتر از کامپیوتر کار می کشی. اگه 2 ساعت بازی کنی عین 2 ساعت داره درایو کار می کنه.
اگه بازی رو هارد باشه خیلی بهتره. زیاد که هیچی در واقع اصلاً کار نمی کنه. به جز 1 ثانیه اوّل که چک می کنه دیسک داخل درایو باشه. ولی خوب بالاخره رو هارد هم حدالاقل 1 بار رو که باید بخونه.
می شه تشخیص داد. از مدیا، از رنگ و ...
فقط MZ (ارزون ترین دیسک) و Verbatim (گرون ترین دیسک) تشخیصشون سخته و حتی با Nero CD DVD Speed هم نمی شه تشخیص داد که متأسفانه یکی از سایت های قدیمی و به ظاهر معتبر! داره از این مسأله سؤ استفاده می کنه.
فقط قطر دایره مرکزی MZ 23mm و Verbatim 21mm هست که از این راه می شه.

Nero CD DVD Speed مال وقتیه که بازی خریدی بردی خونه و دیگه کار از کار گذشته.
حالا manufacturer رو درست نشون میده در مورد t-gate و verbatim ؟ من که تا حالا هیچ dvd نخریدم که مارک روش با manufacturer در nero ... speed یکی باشه. شما چطور؟
پس موقع بازی خریدن باید یه خطکش همرام باشه :d

Nero CD DVD Speed مال وقتیه که بازی خریدی بردی خونه و دیگه کار از کار گذشته.
حالا manufacturer رو درست نشون میده در مورد t-gate و verbatim ؟ من که تا حالا هیچ dvd نخریدم که مارک روش با manufacturer در nero ... speed یکی باشه. شما چطور؟
پس موقع بازی خریدن باید یه خطکش همرام باشه :d

سعی کن یک جای مطمئن پیدا کنی و همیشه از اون خرید کنی

این تاپیک فکر کنم بتونه کمکت کنه

راهنمایی برای خرید بازی های

کمک

دوستان من باتری شارژی و شارژرش رو میخوام برای دسته بخرم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
energaizer دو تا رو با شارژرش 25 میگفت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و varta هم 4 تا باتری و شارژرش 25
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟play kit chrj

دوستان من باتری شارژی و شارژرش رو میخوام برای دسته بخرم چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
energaizer دو تا رو با شارژرش 25 میگفت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و varta هم 4 تا باتری و شارژرش 25
کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟play kit chrj

به نظر من play kit charge به صرفه تر هست هم میشه با سیم بازی کنی هم وقتی با سیم باشه شارژم میشه و بعد میتونی بدون سیم هم بازی کتی :d

سلام دوستان قیمت این اسلیم چنده؟

یه چند تا فروشگاهی که قیمت خوب میدن اگر ممکنه بزارید؟

یا پیام خصوصی بدید چون دارم کف میکنم چون فروختم پرمیوم رو میخواهم اسلیم بخرم

ایا مدل پال اون هک شده ؟

بله.هک شده هست فقط مثل مدل های قبلی کپی به صورت کامل نرم افزاری نیست ویه بر رو عوض میکنن.
قیمت:
4 گیگ:380000
250 گیگ:450000
با هکشون که میگن نزدیک به یه ساعت طول میکشه.
به این لینک هم خواستی سر بزن که اسلیم هک شده داره:
http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5790

سلام دوستان قیمت این اسلیم چنده؟

یه چند تا فروشگاهی که قیمت خوب میدن اگر ممکنه بزارید؟

یا پیام خصوصی بدید چون دارم کف میکنم چون فروختم پرمیوم رو میخواهم اسلیم بخرم

ایا مدل پال اون هک شده ؟

بله.هک شده هست فقط مثل مدل های قبلی کپی به صورت کامل نرم افزاری نیست ویه بر رو عوض میکنن.
قیمت:
4 گیگ:380000
250 گیگ:450000
با هکشون که میگن نزدیک به یه ساعت طول میکشه.
به این لینک هم خواستی سر بزن که اسلیم هک شده داره:
http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5790

سلام
دوستان اين اسليم آخر هك شد?
ميدونم هكش كرد يه نفر !
ميخوام بدونم روش هك رو لو داد?
و الان اسليم هك شده تو بازار هست?
دوستان کمی صبر کنید! یه ماه دیگه برا خرید اقدام کنید. :)
باتشکر!
الان بازاریا نود درصد دارند سو استفاده میکنند! الان اسلیم کپی خور 50 60تومن جا داره بیاد پایین

دوستان من از دبی میخواهم سفارش بدم اسلیم بیارن دوستان ایا در شیراز یا در جاهای دیگه کپی خور میکنن ؟

قیمت کپی خور کردنش چنده ؟ 4 گیگ ؟ 250 گیگ؟

آخرین ویرایش:
سلام.
دوستان می خواستم ببینم که کابلی برای دسته X360 هست که مثلا هروقت باطری دسته تموم می شه از اون استفاده کنیم و دسته بشه شبیه دسته ی باسیم؟
درست مثل دسته های PS3 که هر وقت باطریش تموم می شه کابل را وصل می کنی به USB دستگاه و به بازیت ادامه می دی.
البته یک کابل دیدم که دسته را شارژ می کنه ولی من می خوام باطری را از دستگاه در بیارم و با همون کابل بازی کنم.

دوستان قیمت slime 4 gig رو کسی تو عربستان داره؟بنظرتون اگر باندل با kinect باشه 300 $ بگم برام بیارن و بعد kinect رو رد کنم و یک دستگاه اورجینال برای لایو داشته باشم؟

الان هارد 20 گيگ كنسولهاي قديمي دست دوم توي لباف پيدا ميشه؟
يك آف تاپيكم اينكه PS2 مشكي با لوازم رو چند ميخرن دسته دو مغازه داران شريف اون منطقه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or